Anime - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Ja mam wszystko na Epic, natywne TAA, bez DLLS i z FG (tutaj jeszcze potestuje), jedynie zmniejszyłem wygładzanie krawędzi na średnie, bo w 4k i tak tego niemal nie widać, przy plamce monitora 0,182 x 0,182 mm. -
Przez Reddzik · Opublikowano
@userKAMIL Mam od tego PS5, i tam sobie grywam w niektóre gry, a do niektórych jest PC, a na nowe gpu to czekam ale na rtx 5xxx, coś około 5070 jest moim celem lub coś od AMD, mógłbym dziś wziąć 4070 super, Ti(super) ale wolę poczekać na nowsze, i tak do tego dochodzi nowy zasilacz + kabel by nie używać przejściówki, i ewentualnie proc i przejście na AM5, ale nie już nie jest takie pewne. -
Przez Spychcio · Opublikowano
Jak najbardziej rozumiem i szanuje takie podejście:)) ale nie mogą też robić gier w ten sposób, że jedyną opcją żeby płynnie zagrać to zestaw 9800X3D + 5090 bo co z pozostałymi 99% graczy -
Przez Umpero · Opublikowano
No dobra, ale czy kupując nowy kabel wetknę go do zasilacza z poprzednim złączem? -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Ja nie jestem jakims dyskryminatorem mniejszosci czy cos ale ta gra jako calos zostala stworzona pod LGBT... Animacje postaci typu necromanta sa zniewiesciale, gesty, sposob mowienia, oprawea graficzna kolorow.... To wszystko jest zorbiione pod jedna niby dyskryminowana grupe LGBT... Nic tu nie ma dla hetero. Mozna udawac i przymykac oczy ze sie nie widzi lub kjakos to tlumaczy ale prawda jest inna. Gra zdecydowanie dyskryminuje hetero i probuje wmowic ze zniewiesciale ruchy, sposoby gestykulacji oraz mowy jest normalnoscia. A to jest tylko 1%.... Nie rozumiem tej taktyki.. Znam w swoim srodowisku kilka osob les, bi czy gay, normalnie znimi sie romzmawia i oni sami sa przeciwni calej tej politycznosci poprawnej i ich to denerwuje bo przedstawia sie ich w swietle w jakim sami nie sa. Gre dokoncze ale niesmak pozostanie. Jeslki Ci sami ludzie beda ronbic Mass Effect to bedzie to bluźnierstow i totalne zniszczenie najlpeszej serii gier jakie wyszly.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi