Yedi 277 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) 23 godziny temu, Pentium D napisał(a): Czy oni są ku*wa normalni w tym Allegro? "Hej, poproszę o dokładniejsze zdjęcie socketu." "Poza audio reszta sprawna?" Słowo klucz.. Poza Ale na tych cfaniakow też mam pomysla:) Edytowane 20 Sierpnia przez Yedi
Pentium D 1 161 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 59 minut temu, Mar_s napisał(a): @Pentium D jak nie działa jak działa? A widziałeś jak pokazuje?
Mar_s 2 226 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Mało aukcji mam, w dodatku na większości nie ma daty zakończenia, dwie co mają 5 dni do końca są na górze.
Pentium D 1 161 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia U mnie ponad 490 i jest spory burdel. W starym systemie problemu nie było.
Mar_s 2 226 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia A nie ma jakiegoś limitu obserwowanych?
Mar_s 2 226 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia No, to jeszcze masz 10 slotów wolnych 1
Killer85 52 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia W dniu 19.08.2025 o 07:20, Pentium D napisał(a): Która? "Hej, poproszę o dokładniejsze zdjęcie socketu." "Poza audio reszta sprawna?" Banda z**bów. Pewnie przez to poza już zbroja osrana bo 2,50 zł prowizji by przeszło koło nosa. Dziwny algorytm mają
ryba 1 246 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia @Killer85 wywlili sie z przelicznikiem euro przy DAC-7, a Ty oczekujesz jakiegos super bota z dziesiatkami "if" w kodzie by dzialal perfecto
areczek1987 906 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) Delete Edytowane 21 Sierpnia przez areczek1987
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Tematu nie będę zakładał, ale może tu ktoś będzie wiedział. Mam appkę z inposta, a że ostatnio złożyłem zamówienie to przyszło powiadomienie i otwierając appkę widnieje mi paczka do odebrania z czerwca która już odebrałem. Idzie się jakoś tego pozbyć? Niby pierdoła ale trochę irytująca
huudyy 2 842 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 29 minut temu, j4z napisał(a): Słabo... która ze zmian na allegro w przeciągu ostatnich 4-5 lat była z korzyścią dla użytkowników? aktualnie allegro traktuje na równi z amazonem, kupuję tam jak nigdzie indziej nie znajdę. 1 1 1
adashi 1 638 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Opublikowano 25 Sierpnia Ja sobie ostatnio już nawet smarta nie odnowiłem, do tego stopnia przestałem na Allegro kupować.
GordonLameman 8 449 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Jak można być takim młotem i nabrać się na tak prymitywny scam. Gośc kupował podróbki Nike i został oszukany 2
areczek1987 906 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Ja dla odmiany się na olx przejechałem i na komisariacie usłyszałem że to przez takie ustawodawstwo od przyjmującego zgłoszenie że na tym olx wszystko można. Nic nie będzie poza olx z jakiegoś ubezpieczenia i taka nauczka. Mało online kupuje i kiedyś byłem zdaje się mądrzejszy-mniej ufny. Wystarczyła gadka z kolesiem.
marcin2468 28 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 26 minut temu, areczek1987 napisał(a): Ja dla odmiany się na olx przejechałem i na komisariacie usłyszałem że to przez takie ustawodawstwo od przyjmującego zgłoszenie że na tym olx wszystko można. Nic nie będzie poza olx z jakiegoś ubezpieczenia i taka nauczka. Mało online kupuje i kiedyś byłem zdaje się mądrzejszy-mniej ufny. Wystarczyła gadka z kolesiem. czyli co się stało?
areczek1987 906 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 1 minutę temu, marcin2468 napisał(a): czyli co się stało? Nic z czym mi tu na forum pomogą. Dziwi mnie te psioczenie na allegro. Na tym olx to nic poza tą ich przesyłką olx nie warto sobie czymkolwiek głowy zawracać.
marcin2468 28 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 13 minut temu, areczek1987 napisał(a): Nic z czym mi tu na forum pomogą. Dziwi mnie te psioczenie na allegro. Na tym olx to nic poza tą ich przesyłką olx nie warto sobie czymkolwiek głowy zawracać. jakbyś opisał co się stało to może inne osoby nie dały by się złapać na to samo lub by nie wierzyły w ubezpieczenie
areczek1987 906 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Dogadana wysyłka poza serwisem bo teraz tak w modzie. Przyłapałem na oszustwie i mogłem odrazu pisać mail do banku i uderzać na komisariat. Zobaczymy czy coś ustalą ale ja teraz szukam do wyboru osobiste i już nawet nie męczę się z takimi przesyłkami co nawet ten olx nie zapłaci za mnie podatku tylko sam kupując coś z drugiej ręki za powyżej 1k muszę się z tym kręcić. Zwykle chcą jakieś linki na maile wysyłać a mnie się trafił śmieszny gostek co dla drobnych się chańbić będzie bo nie ukrywać za taką kasę. Zobaczymy co tam ustalą. Koleś tak namajstrował przy tym że lepiej dla niego by był całej reszty pewny. Dla reszty uwaga. Te olx to do 1000 można się czymś tam wymieniać a reszta na odbiór. 1
Pentium D 1 161 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Edytowane 26 Sierpnia przez Pentium D 1
huudyy 2 842 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 10 minut temu, areczek1987 napisał(a): Dogadana wysyłka poza serwisem bo teraz tak w modzie. Po tym zdaniu przestałem czytać 2
Rekomendowane odpowiedzi