Gang 344 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia czy gielda czy koncerny, to dla nas jest to jednak inny swiat. i tak mozemy sobie tylko pogdybać ;d
marko 714 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) Tylko Ty podajesz informacje, o których wiemy, tzn. ktoś to zauważył i się dokopał do szczegółów. Czytając historię Enrona, patrzę w kierunku Tesli Sęk w tym, ilu rzeczy nie wiemy I ja, i Ty Gordon, jesteśmy stanowczo za mali i za głupi Edytowane 28 Kwietnia przez marko
GordonLameman 8 449 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 24 minuty temu, marko napisał(a): Tylko Ty podajesz informacje, o których wiemy, tzn. ktoś to zauważył i się dokopał do szczegółów. Czytając historię Enrona, patrzę w kierunku Tesli Sęk w tym, ilu rzeczy nie wiemy I ja, i Ty Gordon, jesteśmy stanowczo za mali i za głupi 1 1
larry.bigl 453 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) Pany, szopa pomalowana. dziś spiąłem zadek i weszły dwie warstwy. Zdjecie jeszcze przed drugą warstwa na froncie (z drzwiami) ale wygląda ładnie Zostało sianie trawy... Spoiler Edytowane 28 Kwietnia przez larry.bigl 4
Kowal_ 263 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Na sklepie lidla online jest po aktywacji kuponu pompka do oleju na 12V (zaciski na akumulator) za 40zł + wysyłka. Z opinii nieźle sobie radzi. Ja sobie zamówiłem bo mam filtr od góry, który po odkręceniu nie kapie więc do wymiany oleju nie będę musiał nawet do kanału schodzić, czysta robota 1
huudyy 2 842 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Jestem ciekaw jak pompka w cenie jednej flaszki sobie poradzi, daj znać. Pozdrawiam
Kowal_ 263 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Z opinii na pepperze z ciepłym olejem sobie bez problemu radzi. Zamiast zlewać do miski prosto do butli i po sprawie. 1
KiloKush 611 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Dziś był znajomy nowym Audi A6. Mówi, że od nowego olej żre. I w serwisie powiedzieli mu, że to przez pompę oleju i mogą mu wymienić pompę ale prawdopodobnie nowa będzie miała ten sam defekt. Jak to było? "Przewaga dzięki technice"
Zoulen 0 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia W dniu 29.04.2025 o 09:01, Kowal_ napisał(a): Na sklepie lidla online jest po aktywacji kuponu pompka do oleju na 12V (zaciski na akumulator) za 40zł + wysyłka. Z opinii nieźle sobie radzi. Ja sobie zamówiłem bo mam filtr od góry, który po odkręceniu nie kapie więc do wymiany oleju nie będę musiał nawet do kanału schodzić, czysta robota Też taką wyhaczyłem w biedrze na promocji. Na razie czeka na swój czas. A czy można przy takiej wymianie stosować płukankę? Czy lepiej spuszczać olej? Kupiłem K2 T371 MOTOR FLUSH PŁUKANKA SILNIKA 250 ML Do 1.6 blue hdi
Totek 784 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Ja niczym nie płucze silników, zwykła wymiana co 10k i nie ma problemu z odkładaniem syfu.
Gang 344 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia a ja od zawsze plukanke robie i tez co 10kkm. ale spuszczam korkiem
Kowal_ 263 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Ja nigdy nie stosowałem, ale mogę sobie pozwolić na "nie eko" olej z wysokim TBN. Jak w zeszłym roku kumpel mi uszczelniał silnk bo zaczęło ciec na obudowie wałków, która jest klejona to po zdjęciu pokrywy wałków w środku czyściutko
Gang 344 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja wlasnie skończyłem, zaczynalem o 6:00... korytarz, kuchnia, salon. -oczyszczenie scian wlacznie ze zdejmowaniem wiszacych mebli. - odsuniecie wszystkiego innego - szpachlowanie, szlifowanie i gruntowanie kilku miejsc (najwieksze dziura po drzwiach na gore, ktore kiedyś byly) - 2x malowanie - sprzątanie - powieszenie wszystkiego i odstawienie na miejsce. nie cierpie remontow... 1
GordonLameman 8 449 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja W majówkę to się grilluje Panowie u mnie powtórka z ostatniego razu, ale z lepsza bułką. 2 1
serwal4 162 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja (edytowane) Ja dzisiaj bez krzty poczucia winy przespałem większość dnia, potem podjechałem doglądnąć dom wujostwa / wyprowadzić im psa i w drodze powrotnej, ~500m od mieszkania, uznałem, że nie pora do domu i machnąłem ~150 kilometrową pętlę bez celu; Nie wiem, może jakieś skrzywienie z dzieciństwa, ale cholernie odpręża mnie wieczorowy/nocny przejazd po wsiach i zadupiach, zwłaszcza jeśli w ciągu dnia jest 25+ i wszystko potem 'stygnie' atakując zapachami. No, a jutro do pracy Edytowane 1 Maja przez serwal4 1 1
Arczevski 137 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja To u mnie wczoraj skromne 40km, ale jak to już pisałem w kwestii kroków, zasiedziany jestem i dobre i to Za to dziś pracy absolutne minimum, właściwie to już po.
larry.bigl 453 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Gordon robisz sobie wrogów tymi fotkami chyba musimy wbić bez zapowiedzi do Ciebie prowiant zabierzemy co by z pustymi rękoma nie pojawić się ale oczekujemy dobrego grilla Ja majówka aktywna. Po pomalowaniu szopy, wczoraj zaśmiałem trawę. Dziś robię płytki na balkonie. Jednak układanie 60x60 jest wygodniejsze niż tradycyjnych 60x17 (albo podobnych) w jodełkę. Idzie mega szybko, pół balkonu już mam a zacząłem wczoraj pod wieczór i dziś od 10.30. 2
GordonLameman 8 449 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Jak tak wpadniecie to przynajmniej żona będzie wiedzieć że to nie moja wina 3
huudyy 2 842 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Zaraz się wyśle twoje foty z ogrodu do tych psycholi od geoguessr i nawet adresu nie będziesz musiał dać 2
Katystopej 985 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja (edytowane) 1 godzinę temu, huudyy napisał(a): Zaraz się wyśle twoje foty z ogrodu do tych psycholi od geoguessr i nawet adresu nie będziesz musiał dać W tle widać linię średniego napięcia, trzeba by popatrzeć gdzie taka leci i w najbliższej okolicy przejrzeć najnowsze działki/domy, do ogarnięcia Albo poświęcę jeden dzień i objadę cały Imielin, mniej więcej kojarzę gdzie się nowe domy postawiły Edytowane 2 Maja przez Katystopej 2
Katystopej 985 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Najpierw rozgrzejemy to na jego grillu, później zrobimy mu wzorek na tyłku 2
marko 714 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Na ostatnim zdjęciu Pizza Albatros! (bo jedno jajo)
Rekomendowane odpowiedzi