Seeba03 126 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Ale jaja ... Ostatnie tygodnie byłem zalogowany na jakieś inne, dziwne konto @Krzysiak nie chwal się już dłużej, bo poklasku tu nie znajdziesz.
marko 731 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Ale mnie nie interesuje, gdzie jeżdżą gorzej - bo ja wiem, że są dużo gorsi kierowcy niż Polacy. Tylko dlaczego mam mówić "a inni mają gorzej"? Edytowane 7 Sierpnia przez marko 1
Krzysiak 1 534 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) @Seeba03 ja nie szukam poklasku wśród ludzi których nawet nie znam i w sumie nawet nie miałbym ochoty na żywo większości poznawać @markoot luźna uwaga taka, że nawet mnie to zdziwiło Czy gorzej to w sumie ciężko stwierdzić, bo mnie osobiście zaskoczyły ich umiejętności...bo ciężko było expertem uciec tirom po winklach Edytowane 7 Sierpnia przez Krzysiak
marko 731 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 8 minut temu, Seeba03 napisał(a): Ale jaja ... Ostatnie tygodnie byłem zalogowany na jakieś inne, dziwne konto Nie wiem, co tam zażywasz, ale zmniejsz dawkę o połowę
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Godzinę temu, MrSeeba napisał(a): Krzysiu, takie głupie "przechwałki" to działają co najwyżej na wyobraźnię chłopców w gimnazjum. Poziom busiarza po 3k km od strzała, inteligentnych potrzebują, za dyplom wystarczy prawko i żeby się na zegarku czasem nie znał, a rozkazy posłusznie wykonywał 1
Krzysiak 1 534 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Aleś mnie rozbawił Poziom to masz sam niski obrażając innych dookoła...nawet busiarze nie potrafią się do niego zniżyć Ale wiem że każdy przez net mocny a na żywo by się obsrał Edytowane 7 Sierpnia przez Krzysiak 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, Krzysiak napisał(a): w sumie nawet nie miałbym ochoty na żywo większości poznawać I vice versa, wierz mi Szczególnie po trasie, miał bym z takim jechać, to z względów higienicznych pierwszy bym na 112 dzwonił podając trasę, markę i numer samochodu, patrol zaraz by wyeliminował z ruchu Gdzie , ja cię obrażam? Chwalę te inteligencję bijącą z postów. Edytowane 7 Sierpnia przez SylwesterI.
Krzysiak 1 534 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Gówno by zrobił patrol 2 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Gdzie , ja cię obrażam? Chwalę te inteligencję bijącą z postów. Inteligentny się odezwał 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Tak ci się tylko wydaje, ale pewnie pracodawca tak wmawia
Krzysiak 1 534 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Od lat nie jeżdżę, jazda była epizodem krótkim i jak wspomniałem kiedyś...pracuję mniej niż ty, bo więcej nie muszę Edytowane 7 Sierpnia przez Krzysiak
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 4 minuty temu, Krzysiak napisał(a): Inteligentny się odezwał Ja jestem głupi prosty chłopak , pracuje po 8h dziennie, dodatkowo cienias co to na hotel musi zjechać, prysznic zaaplikować, piwka skosztować, mnie do firmy "twardzieli" by nie przyjęli, nie taki mają target
Krzysiak 1 534 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia To nie ja pisałem, że jesteś cienias bo dzielisz 1200 na pół
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 3 minuty temu, Krzysiak napisał(a): pracuję mniej niż ty, bo więcej nie muszę Pracuj więcej , na hotel będziesz sobie mógł pozwolić.
Krzysiak 1 534 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Teraz, SylwesterI. napisał(a): Pracuj więcej , na hotel będziesz sobie mógł pozwolić. Mogę sobie pozwolić, ale nie muszę jeśli nie czuję się zmęczony 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Teraz, Krzysiak napisał(a): To nie ja pisałem, że jesteś cienias bo dzielisz 1200 na pół Nigdzie tak nie napisałem.
Krzysiak 1 534 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Tak jak pisałem wcześniej jeden będzie miał problem z 200km, inny z 500, kolejny z 1000 a jeszcze inny zrobi 1700 na strzał. Kwestia organizmu, zmęczenia, dnia etc...ja w sumie w pracy wybyczony jestem, bo nie pracuję fizycznie, do tego stosunkowo krótko godzinowo...wystarczy przed trasą dobry sen, prysznic, kawa i człowiek nawet nie obejrzy się a przeleci Grecja - Polska z kilkoma przystankami
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) 31 minut temu, Krzysiak napisał(a): Aleś mnie rozbawił Poziom to masz sam niski obrażając innych dookoła...nawet busiarze nie potrafią się do niego zniżyć Ale wiem że każdy przez net mocny a na żywo by się obsrał Coś się tak zagotował? Edytujesz posta częściej niż ssaki leśne pracują. Z tą defekacją, było by raczej zamiast "się" to "cie" Edytowane 7 Sierpnia przez SylwesterI. 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 3 minuty temu, Krzysiak napisał(a): Tak jak pisałem wcześniej jeden będzie miał problem z 200km, inny z 500, kolejny z 1000 a jeszcze inny zrobi 1700 na strzał. Kwestia organizmu, zmęczenia, dnia etc...ja w sumie w pracy wybyczony jestem, bo nie pracuję fizycznie, do tego stosunkowo krótko godzinowo...wystarczy przed trasą dobry sen, prysznic, kawa i człowiek nawet nie obejrzy się a przeleci Grecja - Polska z kilkoma przystankami Już oszczędź nam tych wywodów, ze tresury u przewoźnika, ani to bezpieczne , ani higieniczne, choć sam przyznajesz że tracisz po drodze kilka/kilkanaście km na "autopilocie" to dalej powtarzasz co ci wmówiono za młodu. 1 minutę temu, Krzysiak napisał(a): Odezwał się ten co nie edytuje postów Ty je edytujesz tyle razy co więcej od mojej osoby na strzała km robisz
Krzysiak 1 534 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Przyznałem że kiedyś lata temu mi się zdarzyło stąd znam swoją granicę zmęczenia, więc nie przekręcaj wypowiedzi pod swoją narrację Nikt mi nic za młodu nie wmówił, bo od młodego zawsze miałem "lekką" pracę, bo tak się układało i nigdy nie musiałem ciężko pracować...busy przez 2 lata to był właśnie reset od niej, żeby znów do niej w innej branży wrócić 11 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Z tą defekacją, było by raczej zamiast "się" to "cie" Za mało kilometrów na strzał robisz żeby cokolwiek wtedy osiągnąć Edytowane 7 Sierpnia przez Krzysiak 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 3 minuty temu, Krzysiak napisał(a): Za mało kilometrów na strzał robisz żeby cokolwiek wtedy osiągnąć To prawda nie uzbieram jak ty po trasie Kurcze muszę czekać z odpowiedzią, gotujesz się tak, że posty zmieniasz zanim odpowiem i potem sam muszę edytować
Krzysiak 1 534 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Dobra kończę tę jałową dyskusję...bo nie ma żadnego sensu eot z mojej strony i misiu pysiu nie wysilaj się na odpowiedzi, bo ignor poleciał...ja z tych co nie klikają mimo ignora "pokaż tę odpowiedź"
SylwesterI. 865 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 14 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Poczekam 10 min. z odpowiedzią 🤣 16 minut temu, Krzysiak napisał(a): Wiedziałem że speniasz Przyjeżdżaj od strzala, przygotuje husteczki higieniczne i odświeżacz powietrza
Rekomendowane odpowiedzi