Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

6 minut temu, Katystopej napisał(a):

Ja was za te cytowanie tego mongoła wdupie do ignorowanych, tam se wszyscy razem pogadacie 8:E

A tak btw spędziliamy dzisiaj dzień w Bielsku. Kruca fiks, jakie to jest fantastyczne miasto, taki miks Lrakowa i Pszczyny na sterydach :o Przepiękne stare kamienice, MNUSTWO knajp, knajpeczek, pubow, restauracji, powciskane często w place kamienic. Zwiedziliśmy Starą Fabrykę - muzeum przędzalnicze i Studio Filmow Rysunkowych. Polecam, genialne miasto! A jakiego langosza jedliśmy....:lovin:

Ty analfabeto ty, mnie od farbowanych wyzywa, a sam pisać po polsku nie umie!

:E

Co do ignorowanych, to naprawiłem swój błąd 😊

Edytowane przez marko
  • Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, marko napisał(a):

Ty analfabeto ty, mnie od farbowanych wyzywa, a sam pisać po polsku nie umie!

:E

Kierwa, nigdy nie wiem czy mnustwo czy mnóstwo, teraz jak mnie zjebałeś po germańsku to zapamiętam :E

• Haha 5
  • Upvote 2
Opublikowano
19 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Jak pisze to osoba ktora pędzlem maluje zaciski, to sorry ale ...

Hejterow pierdzi stołków pełne są internety.

Gdzie tu hejt? Jak ktoś pieprzy kocopoły mając się przy tym za guru, to trzeba to prostować i tyle. Może teraz już mu się to nie zdarza tak często, nie wiem, nie oglądam gościa bo uważam, że to strata czasu, niczego sensownego się nie dowiem z jego filmów. Jak ktoś lubi niech ogląda, widocznie jego wiedza ich satysfakcjonuje.

Ps. Nie pędzlem, lepszy pomalowany jakkolwiek niż pordzewiały, zwłaszcza gdy się jeździ na dużej feldze odkrywającej całe zaciski ;)

Heble przy wymianie tarcz i tak lecą w proszek, bo bedzie SWAP przodu na 340mm.

• Upvote 2
Opublikowano
12 minut temu, huudyy napisał(a):

Nie będzie Niemiec pluł ci w twarz, czy jakoś tak :E

Wy się śmiejcie. Z polskiego miałem 4! Fakt, że ostatnią lekturą, jaką przeczytałem, to były "Dzieci z Bullerbyn", bo nie cierpię czytać książek, ale... na konkursy literackie to jeździłem jeszcze w szkole średniej i to brałem udział w etapach wojewódzkich! :P

Po prostu na takie rzeczy jeździły głównie licealistki, więc podobało mi się :D

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

No tak. Jakoś koło 3 albo 4 klasy to było. Za gruba mi się wydawała :E

To był w ogole fenomen, bo w każdej szkole każda polonistka mnie pytała, czy serio aż tyle wiem ze streszczenia. Ja zawsze z głupią otwartością "z tym streszczeniem to też tak po łebkach. No ale ostatnio pani trochę opowiadała, to słuchałem uważnie"

Jakoś nigdy nie miałem problemu dogadać się z kobietą :cool:

Edytowane przez marko
  • Haha 1
Opublikowano

Tak, BB jest mega urocze, do kompletu jeszcze "skok w bok" do Cieszyna / "wenecja cieszyńska" + rynek m.in.
A po 2. stronie granicy całkiem urocza Karwina, Frydek-Mistek oraz Zalew Cierlicki lub Zbiornik Żermanicki... i mógłbym tak wymieniać :E 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Karvine mamy rozpykaną na drobne, przez kilka lat kilka razy w roku jeździliśmy + w tym roku żelazny szlak rowerowy zrobiliśmy, BB dzisiaj pierwszy raz i no zachwyt :lovin: Cieszyn też będzie grany ale osobno, bo jedziemy zawsze ok. 11 i gdzieś do 18, za rok zrobią S1 ode mnie do samego BB to te 50km zrobię w pół godziny :red: dzisiaj już s zasadzie na powrocie kawałek przejechałem nowy odcinkiem S1.

Edytowane przez Katystopej
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Krzysiak napisał(a):

Gdzie tu hejt? Jak ktoś pieprzy kocopoły mając się przy tym za guru, to trzeba to prostować i tyle. Może teraz już mu się to nie zdarza tak często, nie wiem, nie oglądam gościa bo uważam, że to strata czasu, niczego sensownego się nie dowiem z jego filmów. Jak ktoś lubi niech ogląda, widocznie jego wiedza ich satysfakcjonuje.

Ps. Nie pędzlem, lepszy pomalowany jakkolwiek niż pordzewiały, zwłaszcza gdy się jeździ na dużej feldze odkrywającej całe zaciski ;)

Heble przy wymianie tarcz i tak lecą w proszek, bo bedzie SWAP przodu na 340mm.

Czytając 2 pierwsze zdania, zastanawiałem się, czy nie piszesz o sobie.

Sorry, ale ja tu nie widziałem żadnego wartościowego wpisu z twojej strony, na temat motoryzacji, z tego co wiem jakiś treści wartościowych gdzie indziej również nie publikujesz, kariery w zawodzie mechanika samochodowego z tego co piszesz, również nie zrobiłeś, żadnych merytorycznych zarzutów odnośnie linkowanego materiału, więc dla mnie to hejt, twoja opinia na temat "kocopołów" to moim zdaniem opinia nonejma przed monitorem, który krytykuje osobę, która jakąś tam popularność ma, jakiś tam sukces zawodowy odniosła, czy to wynika z zazdrości, czy z frustracji, nie wnikam, nie mój interes.

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano (edytowane)

Nie publikuje wartościowych treści, bo nie po tutaj jestem, raczej dla zabawy żeby pogadać o wszystkim i niczym z ludźmi ;) Sam przyznałem wcześniej, iż na pewno jest dobrym biznesmenem, że tyle osiągnął i jest dla mnie bez znaczenia jak to osiągnął, do tego  "dawniej pieprzył kocopoły", teraz nie wiem bo nie chce mi się go oglądać. Ciekawe, że zawsze wyciągasz zdania z kontekstu żeby wyszło pod twoją narrację. Materiału nie oglądałem, bo mnie w ogóle nie interesuje to co gość ma do powiedzenia, ale też nie napisałem nigdzie że w nim mówi bzdury.

Weź w końcu wyjdź z domu, pooddychaj holenderskim powietrzem, a nie przypierdzielaj się personalnie do każdego mającego inne zdanie zawsze gdy zaczyna ci brakować argumentów.  Inni tu potrafią  normalnie rozmawiać, nie zawsze się zgadzają ale jakoś potrafią dojść do jakiegoś konsensu bez personalnych ataków... nawet "zniemczały Polak" czy "elektroświry" :ETwoje posty w większości to prowokowanie innych i ataki personalne. 

Edytowane przez Krzysiak
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Nie martw się o moje życie, pilnuj swojego.

Czy teraz, czy wcześniej, nie masz żadnej podstawy do pisania o kocopołach, bo sam nigdy niczego nie stworzyłeś wartościowego, a to jest hejt.

Ja wrzuciłem zwykły filmik, jako ciekawostkę i zleciało się towarzystwo wzajemnej adoracji, które nic na temat filmiku nie potrafiło napisać, tylko żądania, by nie wrzucać materiałów tego pana i poklepywanie się po pleckach, zakładanie rodzin.

Kto tu ma problemy z prowokacją, nołnejmy plujące bez podstawy na innych? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Nie martw się o moje życie, pilnuj swojego.

Czy teraz, czy wcześniej, nie masz żadnej podstawy do pisania o kocopołach, bo sam nigdy niczego nie stworzyłeś wartościowego, a to jest hejt.

Ja wrzuciłem zwykły filmik, jako ciekawostkę i zleciało się towarzystwo wzajemnej adoracji, które nic na temat filmiku nie potrafiło napisać, tylko żądania, by nie wrzucać materiałów tego pana i poklepywanie się po pleckach, zakładanie rodzin.

Kto tu ma problemy z prowokacją, nołnejmy plujące bez podstawy na innych? 

Czyli, jeśli ktoś nie zrobił czegoś takiego samego jak inny człowiek, który tę rzecz zrobił, to nie może krytykować go za to, że tę rzecz zrobił?

Kurde, ciekawa logika. Muszę zapamiętać żeby nigdy nie krytykować filmu, który mi się nie podobał, skoro nigdy żadnego nie nakręciłem. :( 

Aaa, i chciałbym w takim układzie przeprosić za krytykowanie jazdy 8,5m za autobusem dla zabawy.

Nie powinienem był tak krytykować, skoro sam tak nie robiłem :( 

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 1
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

zgruzowali mnie znowu :E nie moja wina oczywiscie

zjazd z ronda z wewn pasa

tym razem ucierpialo zawieszenie bo wyskoczyl błąd zbieżnosci (niestety po czasie dopiero) ale mysle ze nie powinno miec to znaczenia dla ubezpieczyciela - tymrazem bede musial jednak na podnosnik wjechac

idac dalej - krakow godziny 18-20 - 4 wymuszenia w tym dwa powazne gdzie musialem depnąc ostro, co sie z tymi ludzmi dzieje

IMG-7137.jpg

IMG-7139.jpg

Edytowane przez duniek
  • Sad 3
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Czyli, jeśli ktoś nie zrobił czegoś takiego samego jak inny człowiek, który tę rzecz zrobił, to nie może krytykować go za to, że tę rzecz zrobił?

Kurde, ciekawa logika. Muszę zapamiętać żeby nigdy nie krytykować filmu, który mi się nie podobał, skoro nigdy żadnego nie nakręciłem. :( 

Aaa, i chciałbym w takim układzie przeprosić za krytykowanie jazdy 8,5m za autobusem dla zabawy.

Nie powinienem był tak krytykować, skoro sam tak nie robiłem :( 

Gust a wiedza merytoryczna to nie to samo, ale nie dziwię się, że tego nie wiesz.

Krytykować można jak najbardziej, ale to trzeba uzasadnić, więc nie musisz przepraszać, bo uzasadniłeś, dlaczego 8,5m za autobusem było błędem, co ja przyjąłem i przyznałem rację.

Tego też nie zrozumiałeś.

Hejterem jest pierdzi stołek, który sam nic nie potrafi i bez uzasadnienia krytykuje innych.

Dla niektórych to proste.

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Gust a wiedza merytoryczna to nie to samo, ale nie dziwię się, że tego nie wiesz.

Krytykować można jak najbardziej, ale to trzeba uzasadnić, więc nie musisz przepraszać, bo uzasadniłeś, dlaczego 8,5m za autobusem było błędem, co ja przyjąłem i przyznałem rację.

Tego też nie zrozumiałeś.

Hejterem jest, pierdzi stołek, który sam nic nie potrafi i bez uzasadnienia krytykuje innych.

Dla niektórych to proste.

Krzysiak, jako diagnosta samochodowy zna się na motoryzacyjnym piekiełku całkiem nieźle.  A na pewno lepiej niż ty i ja.

Dodatkowo - każdy może krytykować filmy. Również za merytoryczną zawartość. 

Ja np. krytykuje nie tylko za sprawy związane z moim zawodem. A nigdy nie nagrałem filmu o takich tematach. O zawodowych - setki. 

Uzasadnienie się tutaj pojawiło. Ale nie zrozumiałeś. Bo znowu chcesz sie do kogoś bez sensu przywalić. 

Może zjeżdżaj do Polski częściej to cie organ “myślenia” nie będzie tak cisnął :) 

Edytowane przez GordonLameman