SuLac0 528 Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 6 minut temu, GordonLameman napisał(a): No mam w RODO definicję profilowania. I co z tego? nie obrazajmy nawzajem swojej inteligencji. wiem jak "dziala" GPDR/RODO. nie tylko jako jego beneficjent. profilowanie, to profilowanie i nie ma co tworzyc jego nowej definicji. a sposob w jaki jest wykorzystywane i zarzadzane, to zupelnie inna kwestia, o ktorej juz wspominalem. EU, to nie chiny i ngdy nimi nie beda
GordonLameman 9 410 Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 Godzinę temu, Petru23 napisał(a): Można też wszystko z czym się nie zgadzamy nazywać bzdurą itp... aż kiedyś spadniemy z piedestału. Mhm, a jak nie spadniemy? Godzinę temu, Petru23 napisał(a): A i o wycieczkach osobistych to chyba masz najwięcej do powiedzenia, jako doświadczony weteran prywaty w dyskusji 🫣 No kto jak kto ale że Ty podnosisz taki zarzut... No komedia W naszej ostatniej dyskusji to ty uciekałeś to wycieczek osobistych, a nie ja. Od dłuższego czasu robię to wyłącznie reaktywnie, co chyba widać po tym, że bany dostają ludzie wokół mnie, a nie ja Godzinę temu, SuLac0 napisał(a): nie obrazajmy nawzajem swojej inteligencji. wiem jak "dziala" GPDR/RODO. nie tylko jako jego beneficjent. profilowanie, to profilowanie i nie ma co tworzyc jego nowej definicji. a sposob w jaki jest wykorzystywane i zarzadzane, to zupelnie inna kwestia, o ktorej juz wspominalem. EU, to nie chiny i ngdy nimi nie beda Nie obrażam Twojej inteligencji. Uwazam, że nie masz za bardzo pojęcia o temacie. Profilowanie w RODO jest skorelowane z zakresem materialnym RODO i dlatego ZUPEŁNIE NIE DOTYCZY TAKICH SPRAW JAK SCORING SPOŁECZNY. Tamto profilowanie dotyczy przede wszystkim prywatnoprawnego użytku danych. A to o oczym piszemy to publicznoprawne wykorzystanie danych.
galakty 3 994 Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 I znowu spam na 5 stron będzie 4
SylwesterI. 927 Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 (edytowane) 7 minut temu, galakty napisał(a): I znowu spam na 5 stron będzie Król śmietnikowych potyczek w akcji Edytowane 31 Października 2025 przez SylwesterI. 1
marko 896 Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 Każda Navi ma swoje wady. Która lepsza, to kwestia wymagań. Google w miarę dobrze prowadzi, ale potrafi też wywalić srogiego babola. Np. jedna z dróg była zamknięta, od 2 tygodni jest otwarta, a Google Maps nadal wyświetla tę drogę jako zamkniętą. Podobnie znam wiele adresów, których na próżno szukać w Google Maps. Garmin nie ma z nimi żadnych problemów. Co do korków, to imo Google Maps dużo lepiej reaguje, przede wszystkim szybciej. Navi od Apple za mało używałem, żeby coś napisać 1
galakty 3 994 Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 Ja Google używam ale i tak ręcznie sprawdzam trasę Ostatnio zaufałem i tak mnie poprowadziło, drogą dojazdową z takimi dziurami że sam współczułem zawieszeniu. Ale zaoszczędziłem 8 minut w korkach, szaleństwo. Testowałem trochę Waze i niby ok, ale wiele tras i tak się pokrywało z Google. Apple nie testowałem.
huudyy 3 217 Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 2 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Król śmietnikowych potyczek w akcji Widzę, że Pan ładnie przedstawił się przed milionami słuchaczy 1 minutę temu, galakty napisał(a): Testowałem trochę Waze i niby ok, ale wiele tras i tak się pokrywało z Google. Waze jest imo dobre na korki, sporo złotów na tym jeździ - inna sprawa, że to też należy do googla więc taka se alternatywa
GordonLameman 9 410 Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 8 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Król śmietnikowych potyczek w akcji Zawsze lepiej król niż błazen 4 minuty temu, huudyy napisał(a): Waze jest imo dobre na korki, sporo złotów na tym jeździ - inna sprawa, że to też należy do googla więc taka se alternatywa Ja Waze czasem używam za granicą
SylwesterI. 927 Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 53 minuty temu, GordonLameman napisał(a): niż błazen No@huudyy Widzę król cię awansował gratki
SylwesterI. 927 Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 OHO gordon znowu w akcji:
Petru23 368 Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 (edytowane) A więc to tak wyglądało na labie... Edytowane 31 Października 2025 przez Petru23
Gang 402 Opublikowano 1 Listopada 2025 Opublikowano 1 Listopada 2025 Mnie to już trochę męczy. @GordonLameman nie odpisuj mu po prostu prosze.
GordonLameman 9 410 Opublikowano 1 Listopada 2025 Opublikowano 1 Listopada 2025 (edytowane) Nie miałem nawet zamiaru. Leci do ignorowanych i nie wróci do "normalnych" pewnie już nigdy. Edytowane 1 Listopada 2025 przez GordonLameman 1
marko 896 Opublikowano 2 Listopada 2025 Opublikowano 2 Listopada 2025 (edytowane) Hyhy. Pobożni ludzie pojechali na cmentarze, a kilka godzin później na grupach wysyp postów "ktoś uszkodził mi auto i uciekł!". Ale to ci, co świętują Halloween, to Boga się nie boją! Edytowane 2 Listopada 2025 przez marko 2 1
galakty 3 994 Opublikowano 2 Listopada 2025 Opublikowano 2 Listopada 2025 Pewnie pomyslał że pedał to nie wypada dzisiaj i strzelił to co pozostało 1
GordonLameman 9 410 Opublikowano 2 Listopada 2025 Opublikowano 2 Listopada 2025 Smacznego, panocki! 3 1 1
Petru23 368 Opublikowano 2 Listopada 2025 Opublikowano 2 Listopada 2025 Wygląda, jakby już raz był zjedzony... 1
GordonLameman 9 410 Opublikowano 2 Listopada 2025 Opublikowano 2 Listopada 2025 7 minut temu, Petru23 napisał(a): Wygląda, jakby już raz był zjedzony... Czyli na jedzeniu też się nie znasz 2
Katystopej 1 355 Opublikowano 2 Listopada 2025 Opublikowano 2 Listopada 2025 Wszystko fajnie, tylko czemu zamiast bułki użyłeś arbuza? a tak w ogóle, to nie zapomnieliśmy o grillu 1 1
GordonLameman 9 410 Opublikowano 2 Listopada 2025 Opublikowano 2 Listopada 2025 (edytowane) Lokalna piekarnia na halloween zrobiła czerwone, pomarańczowe i czarne bułki Zwykłe bułki (brioche) lepsze, ale jakiś klimacik był. Ja też nie zapomniałem Edytowane 2 Listopada 2025 przez GordonLameman
SylwesterI. 927 Opublikowano 2 Listopada 2025 Opublikowano 2 Listopada 2025 Godzinę temu, Petru23 napisał(a): Wygląda, jakby już raz był zjedzony... Przypalona bułka i niedomyta miska dla ...
galakty 3 994 Opublikowano 2 Listopada 2025 Opublikowano 2 Listopada 2025 Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): czarne bułki Uuuu rasista że nie wziąłeś czarnej? 1
GordonLameman 9 410 Opublikowano 2 Listopada 2025 Opublikowano 2 Listopada 2025 4 minuty temu, galakty napisał(a): Uuuu rasista że nie wziąłeś czarnej? Spalonych nie chciałem 1
Rekomendowane odpowiedzi