Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Kyle napisał(a):

@KiloKush ... witaj w dzisiejszych realiach rynku wtórnego samochodów w Polsce. Istne pole minowe, ale przynajmniej są relatywnie drogie :konik:.

Wychodzi na to, że Polacy nie sprzedają aut. Sprzedają tylko handlarze albo na siebie albo na żonę udając, że auto nie od handlarza :E 

Opublikowano
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

@KiloKush

A nie patrzyłeś na Hondy CR-V? One moim zdaniem częściej bywały w prywatnych rękach niż firmowych. Zawsze mi się podobały i ten benzynowy silnik raczej jest OK.

Żonie się nie podoba :/ ale uparła się na SUV'a i to na tego Qashqaia. Do 60 000 można mieć dużo ciekawych aut. Insignia, Ceed, ProCeed, i30/40, Kia Optima, Tucson, X-trail, Koleos, Focus. Jak dla mnie słaby deal ten Qashqai. Zaraz mu stuknie 10 lat i cena z 55 000 się zrobi 35 000 zl. 500 zł utraty wartości miesięcznie na używce to już można o nowym albo jakimś najmie myśleć. No i mało on oferuje w porównaniu do takiego Koleosa czy dopchanych Insigni.

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Współczuję relacji gdzie to żona wybiera auto xD NA dodatek się nie zna i wybiera kupowaty model :E 

Strasznie się ostatnio czepiasz. 

@KiloKush szuka auta dla żony, swoje ma.

Współczuję relacji w której auto dla żony wybiera mąż, a ona nie ma nic do gadania :) 

• Upvote 1
Opublikowano

No to niech kupi tego QQ skoro wybrała i tak musi być :E 

Skoro się uparła i ma być dla niej to niech będzie. 

4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Może przez kolegę z roboty który od 2 lat ogląda auto i kupuje i słucham co kilka dni o nowej ofercie xD 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

No QQ jest nijaki. Solidny, ale nijaki. I nie wiemy czemu tak cenę trzyma, skoro nowy można mieć za 120k :) 

Bo o to w tym chodzi. Wsiadasz, uruchamiasz, jedziesz. Trzeba ci coś? Masz od tego przycisk. Do tego bez wodotrysków. Moja jest mega zadowolona z ergonomii

Jakbym swojej teraz pokazał auto z panelami dotykowymi, albo gdzie do ustawień trzeba się przebijać przez menu, to bym dostał po łbie, co to za dziadostwo 

Edytowane przez marko
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

, a ona nie ma nic do gadania :) 

Jak choinka się zaświeci albo co kolejek stanie się z autem to jak myślisz do kogo pójdzie z tematem ? Czy jednak sama ogarnie, bo dokonała super wyboru

• Upvote 1
Opublikowano
54 minuty temu, Tornado3 napisał(a):

Jak choinka się zaświeci albo co kolejek stanie się z autem to jak myślisz do kogo pójdzie z tematem ? Czy jednak sama ogarnie, bo dokonała super wyboru

Bez większego znaczenia. Na tym polega małżeństwo/bycie parą. Bierzemy pod uwagę zdanie drugiej osoby.

QQ nie jest tak awaryjny aby to miał być jakiś problem :) 

Opublikowano
25 minut temu, galakty napisał(a):

Ba sam bym chciał wysokie auto do miasta. Jak wyjeżdżam Ceedem z garażu to za **** nie widzę krawężników. 

Ten problem powinny rozwiązać kamery 360stopni z widokiem GrandTheftAuto 1 (z góry).

Opublikowano

Nic nowego ale przyjaźnie wyjaśnione.

e-CVT to i tak tylko przystanek przed zbanowaniem spalinówek. Gdyby nie ekologia, spalanie to by pewnie nie było tak popularne (tak jak nigdy popularne nie było CVT i nie chodziło tylko o awaryjność). 

Opublikowano

kurde ale mam dylemat teraz... 

nowe klasa C - z wyglądu ani w środku ani na zewnątrz nie robi na mnie aż takiego wrażenia, jest spoko ale... takie 7/10

używka 4 letnia 50tyś przebiegu klasa D - robi wrażenie na żywo mega i w środku i na zewnątrz 9/10. 

i weź tu zdecyduj, cenowo praktycznie to samo. 

tzw. dylemat serce vs rozum :((((

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, galakty napisał(a):

Współczuję relacji gdzie to żona wybiera auto xD NA dodatek się nie zna i wybiera kupowaty model :E 

6 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

@KiloKush szuka auta dla żony, swoje ma.

Współczuję relacji w której auto dla żony wybiera mąż, a ona nie ma nic do gadania :) 

No nie mi decydować na co wydaje żona swoją kasę ale pojechać i kupić to już mi przyjdzie.

Edytowane przez KiloKush
  • Upvote 1