Gret 725 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, Petru23 napisał(a): @Gret Nieznana mam Vector 4 season Goodyear ale brat ma CC3 na Alfie i chwali. Ale ciężko nie chwalić, jak opona z czołówki to wszystko jedno. W że jeden poleca to, inny tamto... No każdy chwali swoje. Jakbym miał wybierać teraz za swoje do swojego to brałbym tańsze Brałbym Vector 4 bo mam już przetestowane ale nie ma w tym rozmiarze co szukam. EE jednak są Edytowane 4 Lutego przez Gret
Petru23 374 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) @Gret to w czym problem? Skoro są w rozmiarze a cena odpowiada to czemu nie? A skąd zmiana? Fabryczne sezony na sprzedaż i zakup wielosezonu? Ja wziąłem już z fabryki na całorocznych, aby nie bujać się z oponami ani z czymkolwiek innym. Edytowane 4 Lutego przez Petru23
Gret 725 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, Petru23 napisał(a): @Gret to w czym problem? Skoro są w rozmiarze a cena odpowiada to czemu nie? A skąd zmiana? Fabryczne sezony na sprzedaż i zakup wielosezonu? Tak, od razu wywalam fabryczne letnie i wlatuje wielosezon.
Petru23 374 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego A czemu nie zamówiłeś na wielosezonie? Mnie kosztowały 1500zl/kpl czyli normalnie. Nie pytałeś?
Gret 725 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, Petru23 napisał(a): A czemu nie zamówiłeś na wielosezonie? Mnie kosztowały 1500zl/kpl czyli normalnie. Nie pytałeś? Jeden ciul czy zamówię u nich czy zamówię sam z dostawą do nich. Cena trochę niższa w internecie. A letnie i tak mi zostaną i tak. Podmianki nie ma.
Petru23 374 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego W sumie będziesz do przodu o to, co zyskasz ze sprzedaży letnich Czarna podsufitka? Dobrze widzę w konfiguratorze?
Arczevski 181 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 15 godzin temu, Gret napisał(a): Civic 😉 Gratki. Ostatnio też znajomi wzięli nowego Civica, a startowali z przeglądem ofert od suvów, głównie chińskich
Gret 725 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 8 minut temu, Arczevski napisał(a): Gratki. Ostatnio też znajomi wzięli nowego Civica, a startowali z przeglądem ofert od suvów, głównie chińskich Dzięki. No to niezły rozstrzał. Pewnie jazda próbna ich kupiła. 😜
galakty 4 040 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Jak CC3 są lepsze od Quadrarex3 to nie ma co się czepiać. Nowa opona to nowa, mam porównanie bezpośrednie 4 letnie Q2 do nowych Q3 i to jest przepaść, tam gdzie na Q2 się ślizgam przy ruszaniu tak na Q3 ruszam bez mielenia najmniejszego. Za to hamowanie - w sumie na obydwu słabo jak śnieg ubity. @Gret A czym jeszcze jeździłeś? Jakiś VAG, Kia czy coś? Co porównywałeś do Civica?
KiloKush 757 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 40 minut temu, Gret napisał(a): Dzięki. No to niezły rozstrzał. Pewnie jazda próbna ich kupiła. 😜 Albo pół nagie torsy kolesi na grupach o Civikach
trepek 1 631 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 15 godzin temu, Gret napisał(a): Civic 😉 Ej no, mówiłeś, że będzie elektryk na benzynę! A tutaj hondowska wariacja hybrydy Gratki!
TheMr. 2 989 Opublikowano 5 Lutego Autor Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Civic bez VTEC to nie Civic Edytowane 5 Lutego przez TheMr.
galakty 4 040 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Prawdziwy Civic ma 3 pe...manipulatory. Sprzęgło Hamulec Głośność
GordonLameman 9 360 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 4 minuty temu, galakty napisał(a): Prawdziwy Civic ma 3 pe...manipulatory. Sprzęgło Hamulec Głośność 5* Zapomniałeś o kierowcy i pasażerze
galakty 4 040 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Teraz, GordonLameman napisał(a): 5* Zapomniałeś o kierowcy i pasażerze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
GordonLameman 9 360 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Tu np. widać jak są oznaczone dedykowane cześci do Hondy Civic:
Gret 725 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) w co ja wdepnąlem Edytowane 5 Lutego przez Gret
trepek 1 631 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego W Civica Spokojnie, podobno da się z tym żyć.
galakty 4 040 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Ale dziś to chyba nie obowiązuje, to nie czasy Civiców VI i masowego tuningu
Katystopej 1 391 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Gret, podobno co tydzień hądziarze mają tam zloty
Gret 725 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 3 minuty temu, Katystopej napisał(a): Gret, podobno co tydzień hądziarze mają tam zloty Czekam na zaproszenie na maila podobno ma przyjść Teraz, galakty napisał(a): Ja pie.. lampy od 406?
Katystopej 1 391 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 minuty temu, Gret napisał(a): Czekam na zaproszenie na maila podobno ma przyjść Czimej!
galakty 4 040 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 7 minut temu, Gret napisał(a): Ja pie.. lampy od 406? Nie wiem, za to ALE WYDECHY
Rekomendowane odpowiedzi