Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Seeba03 ja nie szukam poklasku wśród ludzi których nawet nie znam i w sumie nawet nie miałbym ochoty na żywo większości poznawać:rotfl2:

@markoot luźna uwaga taka, że nawet mnie to zdziwiło :E Czy gorzej to w sumie ciężko stwierdzić, bo mnie osobiście zaskoczyły ich umiejętności...bo ciężko było expertem uciec tirom po winklach :E 

Edytowane przez Krzysiak
Opublikowano
Godzinę temu, MrSeeba napisał(a):

Krzysiu, takie głupie "przechwałki" to działają co najwyżej na wyobraźnię chłopców w gimnazjum.

Poziom busiarza po 3k km od strzała, inteligentnych potrzebują, za dyplom wystarczy prawko i żeby się na zegarku czasem nie znał, a rozkazy posłusznie wykonywał 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Aleś mnie rozbawił :rotfl2:

Poziom to masz sam niski obrażając innych dookoła...nawet busiarze nie potrafią się do niego zniżyć ;) 

Ale wiem że każdy przez net mocny a na żywo by się obsrał :lol2:

Edytowane przez Krzysiak
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Krzysiak napisał(a):

w sumie nawet nie miałbym ochoty na żywo większości poznawać:rotfl2:

I vice versa, wierz mi %-)

Szczególnie po trasie, miał bym z takim jechać, to z względów higienicznych pierwszy bym na 112 dzwonił podając trasę, markę i numer samochodu, patrol zaraz by wyeliminował z ruchu

Gdzie , ja cię obrażam? Chwalę te inteligencję bijącą z postów.

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano
4 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

Inteligentny się odezwał  :lol2:

Ja jestem głupi prosty chłopak , pracuje po 8h dziennie, dodatkowo cienias co to na hotel musi zjechać, prysznic zaaplikować, piwka skosztować, mnie do firmy "twardzieli" by nie przyjęli, nie taki mają target %-)

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej jeden będzie miał problem z 200km, inny z 500, kolejny z 1000 a jeszcze inny zrobi 1700 na strzał. Kwestia organizmu, zmęczenia, dnia etc...ja w sumie w pracy wybyczony jestem, bo nie pracuję fizycznie, do tego stosunkowo krótko godzinowo...wystarczy przed trasą dobry sen, prysznic, kawa i człowiek nawet nie obejrzy się a przeleci Grecja - Polska z kilkoma przystankami ;) 

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Aleś mnie rozbawił :rotfl2:

Poziom to masz sam niski obrażając innych dookoła...nawet busiarze nie potrafią się do niego zniżyć ;) 

Ale wiem że każdy przez net mocny a na żywo by się obsrał :lol2:

Coś się tak zagotował?

Edytujesz posta częściej niż ssaki leśne pracują.

Z tą defekacją, było by raczej zamiast "się" to "cie" 

Edytowane przez SylwesterI.
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

Tak jak pisałem wcześniej jeden będzie miał problem z 200km, inny z 500, kolejny z 1000 a jeszcze inny zrobi 1700 na strzał. Kwestia organizmu, zmęczenia, dnia etc...ja w sumie w pracy wybyczony jestem, bo nie pracuję fizycznie, do tego stosunkowo krótko godzinowo...wystarczy przed trasą dobry sen, prysznic, kawa i człowiek nawet nie obejrzy się a przeleci Grecja - Polska z kilkoma przystankami ;) 

Już oszczędź nam tych wywodów, ze tresury u przewoźnika, ani to bezpieczne , ani higieniczne, choć sam przyznajesz że tracisz po drodze kilka/kilkanaście km na "autopilocie" to dalej powtarzasz co ci wmówiono za młodu.

1 minutę temu, Krzysiak napisał(a):

Odezwał się ten co nie edytuje postów :lol2:

Ty je edytujesz tyle razy co więcej od mojej osoby na strzała km robisz :E

Opublikowano (edytowane)

Przyznałem że kiedyś lata temu mi się zdarzyło stąd znam swoją granicę zmęczenia, więc nie przekręcaj wypowiedzi pod swoją narrację  ;) Nikt mi nic za młodu nie wmówił, bo od młodego zawsze miałem "lekką" pracę, bo tak się układało i nigdy nie musiałem ciężko pracować...busy przez 2 lata to był właśnie reset od niej, żeby znów do niej w innej branży wrócić ;) 

11 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Z tą defekacją, było by raczej zamiast "się" to "cie" 

Za mało kilometrów na strzał robisz żeby cokolwiek wtedy osiągnąć :rotfl2:

Edytowane przez Krzysiak
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

Za mało kilometrów na strzał robisz żeby cokolwiek wtedy osiągnąć :rotfl2:

To prawda nie uzbieram jak ty po trasie :hahaha:

Kurcze muszę czekać z odpowiedzią, gotujesz się tak, że posty zmieniasz zanim odpowiem i potem sam muszę edytować %-)