Tutaj patrząc na ostatnie czasy i rynek to możemy gdybać. Chyba teraz nie będzie dobrej chwili na zakup. Może to ustabilizuje się za rok, może za dwa lata. W listopadzie też sie zastanawiałem i teraz muszę wydać więcej za to samo.
Skończyłem. Gra petarda !!! Ode mnie 9/10. Oczko odjąłem za walki pod koniec, nie dawałem rady, musiałem wspomóc się modami Pierwszy raz w taką trochę turową grę grałem. A muzyka, no kurde, mistrzostwo świata, 10/10 !!! Grałem napisy PL i j.fracnuzki. Niecałe 28 godz. mi zajęło
Nie ma co trzymać do końca gwarancji. Zobaczymy czy 9850X3D też będą padać.
W przypadku autora tego tematu, downgrade na 7800X3D nie byłby taki zły, lub wymiana płyty głównej.
Kamery "zapamiętują" obraz sprzed auta i potem np. cofając masz widok z góry na drogę jakby auto było przezroczyste. Jak to działa w praktyce? Nie wiem choć się domyślam
W Skandynawii jeszcze idzie coś kupić z 5070Ti powiedzmy w akceptowalnych cenach (4200 za 5070Ti TUF OC czy 4500 za Strix'a 5070Ti) ale ceny 5080 też już odbiły powyżej granicy 6K za sensowne modele. W Polsce problem jest nawet z 5070Ti.
Rekomendowane odpowiedzi