Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
Pokonać nie pokona. Armia się trzyma i nic nie wskazuje by miało się coś zmienić. Natomiast ruskie skutecznie zniszczyli, a przynajmniej uszkodzili na wiele miesięcy, elektrownie i ciepłownie na Ukrainie, szczególnie w dużych miastach. Ukraińcy starają się przejśc na rozproszone źródłą energii i ciepła. Tyle że dla dużych miast to byłyby gigantyczne ilości agregatów i paliwa do nich. Wątpie by tej zimy starczyło dla wszystkich. Zapewne jest i jeszcze bedzie wiele ofiar cywilnych, umierających przez zamarznięcie. Choć wątpie by Ukraina podała konkrety, bo od początku wojny mocno zaniża straty cywilne podawane do publicznej wiadomości. -
Przez Kyle · Opublikowano
Najtańsza Omoda 109 900 zł, a na "europejskim bazarze" mamy Skoda Fabia za niewiele ponad 70 tys. zł. Także coś ściemniasz. -
Przez panicz patryk · Opublikowano
Nie da sie ustawic smigiel tego chlodzenia na 0%. Sa one podlaczane do fan headera tylko dwoma kablami, podobnie jak smigielko na pompce, ktorego tez nie moge ustawic na 0%. Prawdopodobnie wewnetrzny soft na pompce nie zezwala na 0rpm. Minimalny jaki moge ustawic to chyba 420rpm dla smigiel i 750rpm dla pompki. Montaz na przodzie z wezami na gorze jak i na dole mam zamiar przetestowac w ten weekend jak tylko dotra sruby. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Ale co atakowałem? Z moich wiadomości może jedynie jasno wynikać, że stosunek ceny do tego co dostajemy jest lepszy, i to nadal tylko moja osobista opinia. Nie napisałem nikomu, że jest biedakiem, ani snobem bo przepłaca za beemy, a może mieć coś lepszego za mniej. Obruszyłeś się, bo ktoś śmiał wyrazić opinię. Zwolennik cenzury. Ośmieliłem się sprawdzić twoje wypowiedzi, nie brakuje tam takich: I już wiem z kim mam do czynienia Piany z pyska dostajesz jak jest temat o chińczykach, za każdym razem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi