Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Oby nie było chudo. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
No właśnie ani ja ani Ty ani Azgan tego nie wiemy. 🤷 -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Coś bardzo rozwlekła ta definicja ekshibicjonizmu, skoro mowa o bardzo ogólnych informacjach. Aaa, czyli możesz tylko skłamać na potrzeby dyskusji? Bo to dość ciekawe, że o tym wspominasz. Sam to poniekąd pokazujesz. Trochę trudno ci wychodzi odróżnianie Twittera od rzeczywistości. Ja z tego wcześniejszego i nawet Insta nie mam. Ale ty w sumie chyba z tego jeszcze wcześniejszego, skoro nawet boisz się miasto podać. Hmm, sądząc po aktywności, to chyba nie został jeszcze zgwałcony, ale niech wypowie się sam @jagular To zależy. Z internetem problem jest taki, że te informacje nie przechodzą przez żaden filtr, a kolejno podający news sami nie wiedzą, czy to fejk, czy nie. Jak pamiętam, to nawet filmk z Trzaskowskim o Nvidii był zmanipulowany, chyba @LeBomB o tym pisał. Można by rzec, że się "zTrumpowił". No nie wiem, ja w kolejnych przedmiotach podstawiałem z kalkulatora, chociaż na samym przedmiocie trzeba było ręcznie Chociaż najzabawniejszy przedmiot to było statystyka opisowa – pół roku przerabiania jakichś wzorów, żeby na koniec wszystko policzyć jednym kliknięciem w pakiecie Analytics XD -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@userKAMILJak fabuła jest nudna w połowie gry i grę olewasz to jednak coś znaczy, mam się męczyć i ukończyć grę żeby ją ocenić, czy nagle się coś zmienia wg Ciebie o 180 stopni? O samej fabule mówię. Tu już są głosy, ze Ty masz jakieś różowe okulary i wszytko chodźby nie wiem co jest super, ewentualnie bardzo dobre:) Inni nie mogą nic złego powiedzieć;) bo Ty się bawisz dobrze;) -
Przez galakty · Opublikowano
Może być, ja latam tylko karierę i wszystko git poza tym, że czasem Enter nie działa i trzeba restart misji robić Odblokowałem cargo, za to nie polecam skoków spadochronowych, totalnie się nie opłaca, robiłem to na prędkości X4...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi