Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez foh_23 · Opublikowano
Tyle że właśnie teraz zostanie zakłócone to normalne życie (Palantir), podstawowa tania elektronika jest nam dzisiaj po prostu potrzebna, bo nawet w urzędach powoli musisz się zaanonsować przez platformę elektroniczną, a żebyś miał dostęp do tej przyszłości o której mówisz też potrzebujesz komputera na który jeszcze trochę jak tak pójdzie to nie będzie można sobie pozwolić, ceny jedzenia wzrosną skoro wzrosną koszty energii i urządzeń elektrycznych, leczenia także, bo skoro wzrosną koszty urządzeń elektrycznych to dostęp do wielu badań będzie droższy (a w stanach np opieka zdrowotna wiadomo jak wygląda), a nawet u nas na służbę zdrowia to też wiadomo jak to wygląda, ze schronieniem też nie będzie lekko, bo cena za wynajem też na pewno wzrośnie. Płace z kolei takiego przeciętnego "żuczka" raczej nie zwłaszcza że przez to AI będzie jeszcze większe bezrobocie. A więc jednak chyba powinni zapanować trochę nad tą kolejną zimną wojną. Bo póki co to zarabiają na tym jedynie wielkie korporacje, a zwykły obywatel jeszcze musi na to płacić, bo te firmy są jeszcze dotowane przez rząd z pieniędzy podatników (chodzi o Stany Zjednoczone). Rozwój ok ale kontrolowany, anie taki cyrk. Wmówić ludziom jak my nie będziemy najszybsi w rozwoju to koniec z nami inni nas wyprzedzą i nas zniszczą, to oczywiście dla waszego dobra. I cyk już wszyscy oddają swoje prawa i na wszystko się zgadzają, a korpo i inne cwaniaki tylko ręce zacierają. To co jest teraz to nie jest normalne i tyle. -
Przez leven · Opublikowano
E no zaraz pójdzie do sklepu i kupi 9950X3D, bo ma drukarkę na pieniądze. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Włączyłem ostatnio (po roku czasu) Diablo 4 moją Czarodziejką i ku mojemu zdziwieniu poziom gry został zwiększony. Normalnie uruchomiłem poziom Udręka, a bossowie są o wiele silniejsi niż rok temu na tym samym poziomie. Nie wiem dlaczego twórcy gry zmieniają siłę przeciwników mimo tego że gracz poziomu trudności gry nie zmienił. -
Przez leven · Opublikowano
To zagraj Hart Reset: https://store.steampowered.com/app/98400/Hard_Reset_Extended_Edition/ Świetna gra
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi