Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Natrafiłem na taki temat na facebook: https://www.facebook.com/Hi.5YouTube/posts/dlaczego-ludzie-tak-hejtują-chińskie-autaprzejechałem-1500-km-chińczykiem-i-mam-/1352171033372770/ i kwiatuszek: -
Przez DyndaS · Opublikowano
@duniek 1100 jest z katalogu, a reszta dodatkowo domontowane, to wydech, ppf, crash pady, a w tym te na obie osie. No i tak przy okazji powiem, że jak myślałem, iż te na osie to atrapa, a w tej sytuacji pod kątem wizualnym uratowało przód, a dokładniej zawias i zacisk. Wygięło najzwyczajniej pręt i zerwało gwint, ale swoje zrobiło. Ogólnie w moim przypadku najgorsze jest to, że wyliczasz im w pismach ich manipulacje oraz perfidne wały, a nieszczególnie sobie z tego cokolwiek robią. Jak trzeba będzie iść do sądu, to ich solidnie pocisnę w związku z naruszeniem dóbr osobistych. -
Przez lukadd · Opublikowano
No nie jest, tylko nie o tym mowa, a o zgłoszeniu jakiegoś podejrzanego typa co się kręci pod szkołą i np. obserwuje dzieci, nagrywa je, robi to przez dłuższy czas etc. Policja przyjedzie na 100% po takim zgłoszeniu i sprawdzi gościa. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
OLEDODIN85, w każdym wątku.., tak, w 2026 gry wyglądają dobrze tylko na Oledach. Jakbyś zobaczył oryginał Dooma na Oledzie to nie uwierzyłbyś, że ta gra powstała w 1993 roku, taka petarda. -
Przez Raiven · Opublikowano
Wracam pomarudzić w temacie tego co tutaj pisałem: https://forum.ithardware.pl/topic/8008-rx-90xx-rdna-4-wątek-zbiorczy/page/428/#findComment-369410 Wymieniłem stary kabel DP 1.2 na nowszy 1.2 i lipa. Później kupiłem kabel 2.1 i dalej lipa. Przeinstalowałem sterowniki zarówno przy użyciu DDU jak i AMD Cleanera (aktualnie mam najnowsze z przed kilku dni). Dalej pojawia się co jakiś czas czarny ekran na kilka sekund. Jakieś kolejne pomysły? Przy okazji nawiążę do wcześniej poruszanego tematu. Po kilku reinstalacjach i na najnowszych sterownikach dalej mam Sterowanie dostrajaniem procesora w Wydajność -> Dostrajanie, chociaż mój procek nawet nie może się kręcić :P. Pytanie dodatkowe... czy któreś z poniższych to FSR4? Na filmach i screenshotach w necie widziałem konkretną opcję z pełną nazwą, a u siebie nie mogę tego znaleźć.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi