Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Czemu franczyzobiorca który chce prowadzić własny sklep jest według Ciebie przymuszany do założenia własnej DG? To franczyzobiorcą nie wolno już być? Trzeba na etacie?! Prawda jest taka: nie masz pojęcia o etacie i korpo. Twoje doświadczenia są szczątkowe i sprzed dwóch dekad. Cała reszta to już są twoje wymysły i coping tłumaczący dlaczego masz jak masz. Wina Tuska. -
Przez Send1N · Opublikowano
Niestety tak jeżeli chodzi o napisy już nie mogłem się doczekać, jak tylko wleciała normalna wstawka zamiast telesync to zassałem potencjał na kontynuację był ogromny ale postanowili zrobić ją w przyśpieszonym tempie, może naczytali się opini że "wszystkie współczesne filmy powyżej 2 godzin są słabe" czy tego typu że "w kinie boli dupa" -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Z rana jak wklejałem to był to skopiowany link z newsów z msn, a widzę że to zrobiło jako cytat a nie odnośnik... nie wiem czemu, ale tam było info że to obywatele Ukrainy byli, jak i chłop tak i baba, choć ona to dość tak niewyraźnie mówi i odniosłem wrażenie że to Ukrainka, ale patrząc z drugiej strony taka dziwna wymowa mogła być też spowodowana oszpeceniem pyska. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Myślę ze kwestia czasu będzie sprzedaż cyfrowej wersji siebie z której aktorzy będą czerpali profity. To daje niesamowite możliwości. Takie AI może się wytrenować i skopiować aktora idealnie, potem tylko generują z nim sceny i mamy Młodego Luka Skywalkera, Hana Solo czy Indiane Jones'a. Oczywiście aktor musi wyrazić zgodę na udział w takim "filmie". Pod dużym znakiem zapytania natomiast stoi "wskrzeszanie" umarłych aktorów. Ale założę się ze to będzie kwestia kasy i dogadania się z rodzina. Praktycznie to nie będzie miało z aktorstwem niż wspólnego ale wiadomo jakich czasów dożyliśmy. Ktoś zaryzykuje z takim projektem a jak się on sprzeda to ruszy lawina. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Troche sie zapędzasz. Zobacz Gruzja, zobacz Polska po WW2.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi