RTXnietylko4060tiUSER Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Jestem i ja Pozdrawiam. Przydaloby sie odswiezenie zakladki konsol Edytowano %s o %s przez RTXnietylko4060tiUSER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Domyslny styl graficzny z forum PCL! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grandal Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Skoda, że nie da się rozszerzyć kolumn forum. Chyba, że się da, a ja stary dziad jestem i nie umiem w rozszerzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamcioGF Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przydałby się tryb ciemny, chyba, że jest taka opcja to poproszę o wskazówkę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, KamcioGF napisał: Przydałby się tryb ciemny, chyba, że jest taka opcja to poproszę o wskazówkę. No Bravo 6 jest ciemne, masz na dole styl do wyboru. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolly Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, KamcioGF napisał: Przydałby się tryb ciemny, chyba, że jest taka opcja to poproszę o wskazówkę. środek strony na dole styl bravo 6 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aerial Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Na pclolu był dział Chłodzenie, obudowy, zasilacze i modyfikacje, i tam były worklogi, a także kilka zbiorczych tematów po kilka tysięcy stron, gdzie była większość aktywności działu w tych tematach. Tutaj jest chłodzenie i obudowy porozbijane na działy, ciężko będzie to przenieść w takim układzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzerwonyJohn Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Zmięcie temat na Przeprowadzka na ITH bo to kojarzy się z bandytami gwałcicielami i mordercami. Tak jakby wszyscy byli niechciani bo coś tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 9 minut temu, aerial napisał: Na pclolu był dział Chłodzenie, obudowy, zasilacze i modyfikacje, i tam były worklogi, a także kilka zbiorczych tematów po kilka tysięcy stron, gdzie była większość aktywności działu w tych tematach. Tutaj jest chłodzenie i obudowy porozbijane na działy, ciężko będzie to przenieść w takim układzie. Najwazniejsze na poczatek, zeby autorzy tematow swoje arcydziela przeniesli tutaj byle jak. Podzial mozna zrobic pozniej i tematy przenosic z dzialu do dzialu. Pisalem do Eldera czy swoje galerie da rade przeniesc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aerial Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, ryba napisał: Najwazniejsze na poczatek, zeby autorzy tematow swoje arcydziela przeniesli tutaj byle jak. Podzial mozna zrobic pozniej i tematy przenosic z dzialu do dzialu. Pisalem do Eldera czy swoje galerie da rade przeniesc. W praktyce niewykonalne, większość autorów jest nieaktywna, albo sprawdza forum raz na kilka miesięcy. Większość ruchu w samych worklogach też była lata temu, mało co tam przybywało. Szkoda że to będzie utracone, ale jeżeli nie będzie zrobiona kopia bazy danych i przeniesiona na nowe forum, straty będą nieuniknione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie działa SPOILER - ważne narzędzie IMO. Mamy tu jakiś substytut? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał: konsternacja / zdziwienie / zaskoczenia (emot) SebastianFM już przebiera nóżkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frog67 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wszyscy jak banici wygnani 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Proszę o to samo co koledzy już napisali żeby kolejny raz nie pisać tego wszystkiego od 0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jednak jak się ma forum w tle to bez dźwięku nie wiadomo czy ktoś coś napisał, przyzwyczaiłem się do dźwięku nowej odpowiedzi w temacie. Jeśli da się to zrobić, byłbym wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frog67 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jedno jest pewme informacja o zamlnięciu pojawiła się niespodziewanie jak hiszpańska inkwizycja 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To na PCLabie był dźwięk powiadomień? Nigdy nie miałem. Chyba że wyłączenie tego zapisywało się per konto, kiedyś wyłączyłem i mogłem zapomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Teraz udało mi się włączyć bym miał "push" na przeglądarce, ale wyświetla się info w Firefoxie ale bez dźwięku, więc to było chyba po stronie forum jak mniemam, a nie Windowsa czy jeszcze czegoś innego, tak dawno to było, że sam już zgłupiałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelius33 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Postuluje o zmianę nazwę podforum Playstation 4 na ogólnie Playstation i przerzucenie tam wątków o PS5 i PS5 Pro. Tak samo dla Xboxa zmiana na ogólne forum o konsolach tej firmy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 godziny temu, userKAMIL napisał: Do poprawy też te % czas temu ostatni komentarz po prawej stronie. Powinny być minuty. Nie wiem czy to u mnie czy jakiś błąd ogolny. Dokładnie tak, u mnie też wyświetla ten % a nie minuty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElProblemos Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Przede wszystkim dodajcie sklonowany styl z pclola! Dużo łatwiej i przyjemniej się czyta z nim niż z tym obecnym tutaj. No i klasyczne emotki, bez szczerbola to nie dyskusja. Edytowano %s o %s przez ElProblemos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daerragh Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Bardzo nie podobaja mi sie te wszystkie czarne emotki, najlepiej zmienic na wersje zoltawe... Co myslicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemeeK Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 godziny temu, CzerwonyJohn napisał: Zmięcie temat na Przeprowadzka na ITH bo to kojarzy się z bandytami gwałcicielami i mordercami. Tak jakby wszyscy byli niechciani bo coś tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabor Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jak ma być jak na labie to trzeba zepsuć wyszukiwarkę. Jak szukać to tylko przez googla . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chreasy Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Będą jaja jak za miesiąc/dwa się okaże, że to zamkną Nie wiem co pozostanie, forum.benchmark.pl Edytowano %s o %s przez chreasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się