Skocz do zawartości

Migracja PCLab na ITH - Sugestie zmian na forum

Recommended Posts

Na pclolu był dział Chłodzenie, obudowy, zasilacze i modyfikacje, i tam były worklogi, a także kilka zbiorczych tematów po kilka tysięcy stron, gdzie była większość aktywności działu w tych tematach. Tutaj jest chłodzenie i obudowy porozbijane na działy, ciężko będzie to przenieść w takim układzie.

9 minut temu, aerial napisał:

Na pclolu był dział Chłodzenie, obudowy, zasilacze i modyfikacje, i tam były worklogi, a także kilka zbiorczych tematów po kilka tysięcy stron, gdzie była większość aktywności działu w tych tematach. Tutaj jest chłodzenie i obudowy porozbijane na działy, ciężko będzie to przenieść w takim układzie.

Najwazniejsze na poczatek, zeby autorzy tematow swoje arcydziela przeniesli tutaj byle jak. Podzial mozna zrobic pozniej i tematy przenosic z dzialu do dzialu. Pisalem do Eldera czy swoje galerie da rade przeniesc.

Przed chwilą, ryba napisał:

Najwazniejsze na poczatek, zeby autorzy tematow swoje arcydziela przeniesli tutaj byle jak. Podzial mozna zrobic pozniej i tematy przenosic z dzialu do dzialu. Pisalem do Eldera czy swoje galerie da rade przeniesc.

W praktyce niewykonalne, większość autorów jest nieaktywna, albo sprawdza forum raz na kilka miesięcy. Większość ruchu w samych worklogach też była lata temu, mało co tam przybywało. Szkoda że to będzie utracone, ale jeżeli nie będzie zrobiona kopia bazy danych i przeniesiona na nowe forum, straty będą nieuniknione.

Teraz udało mi się włączyć bym miał "push" na przeglądarce, ale wyświetla się info w Firefoxie ale bez dźwięku, więc to było chyba po stronie forum jak mniemam, a nie Windowsa czy jeszcze czegoś innego, tak dawno to było, że sam już zgłupiałem:stukniety:

2 godziny temu, userKAMIL napisał:

Do poprawy też te % czas temu ostatni komentarz po prawej stronie. Powinny być minuty. Nie wiem czy to u mnie czy jakiś błąd ogolny. 

Dokładnie tak, u mnie też wyświetla ten % a nie minuty.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...