crush 427 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 35 minut temu, Element Wojny napisał(a): No cóz, pora sie zwijac. Z powodu braku kolorowych rang? 🤨
Mar_s 456 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @Element Wojny Mam nadzieję że żartujesz?
Element Wojny 556 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a): Bez jaj. Wiadomo, że żartuje. No teraz to już sam nie wiem, bo po tym jaki mi pokazano gdzie są drzwi poczułem się mniej więcej tak trzeba będzie przemyśleć tą całą sytuację i podjąć decyzję a potem być może pożegnać się i albo czas pokaże Edytowane 14 godzin temu przez Element Wojny
tomcug 407 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 49 minut temu, Element Wojny napisał(a): No teraz to już sam nie wiem, bo po tym jaki mi pokazano gdzie są drzwi Sam stwierdziłeś, że "czas się zwijać", to nie był mój wymysł Ja ani nikogo nie wyganiam, ani nie trzymam na siłę.
Element Wojny 556 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 40 minut temu, Kadajo napisał(a): Żadnego LGP Ej, ale mi o żadne LGP w ogóle nie chodziło. Mam wrażenie że panuje tutaj jakiś totalny brak zrozumienia.
Kadajo 652 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Żartowałem. Dla mnie te rangi nie mają żadnego znaczenia i równie dobrze można ja wyłączyć. 1
AndrzejTrg 228 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 7 godzin temu, Element Wojny napisał(a): No teraz to już sam nie wiem, bo po tym jaki mi pokazano gdzie są drzwi poczułem się mniej więcej tak trzeba będzie przemyśleć tą całą sytuację i podjąć decyzję a potem być może pożegnać się i albo czas pokaże Przynajmniej na końcu tęczy znajdziesz karła z garnkiem złota
bergercs 90 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Przynajmniej na końcu tęczy znajdziesz karła z garnkiem złota Chciałem znaleźć zdjęcie Kaczyńskiego z garnkiema ale było tylko z dzbanem: Edytowane 2 godziny temu przez bergercs 1
Mar_s 456 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @bergercs Koledze się chyba z "politycznym" pomyliło. Nie róbcie śmietnika z kolejnego tematu. 1
bergercs 90 Opublikowano 29 minut temu Opublikowano 29 minut temu "Spam" powyżej nie przeszkadzał, dopóki nie uderzał w PIS? Zapamiętam zasady.
Mar_s 456 Opublikowano 26 minut temu Opublikowano 26 minut temu @Element Wojny Wstawił odpowiedź uzupełniając ją memami, ale było to na temat bo związane z wcześniejszą wypowiedzią. Ty @bergercs wstawiłeś zdjęcie Kaczyńskiego które kompletnie nie ma nic wspólnego z tematem, więc raczej sam masz jakąś antypisowską obsesję.
Rekomendowane odpowiedzi