tomcug 477 Opublikowano 8 Grudnia Opublikowano 8 Grudnia @azgan Nie znalazłem sposobu, żeby je przywrócić. 1 1
indexinfio 28 Opublikowano 18 Grudnia Opublikowano 18 Grudnia Przydałby się podział działu "Fotografia" na część sprzętową i drugą przeznaczoną bardziej na dyskusje. 1
indexinfio 28 Opublikowano 19 Grudnia Opublikowano 19 Grudnia Owszem, na razie ten dział wygląda bardzo skromnie.
Mar_s 667 Opublikowano 19 Grudnia Opublikowano 19 Grudnia No i raczej tak zostanie bo ja tam widzę dwa tematy, założone przez jedną osobę, oba nieaktywne od miesiąca. I temat trzeci nieaktywny od ponad czterech lat, to oznacza że foto raczej nie jest hitem na forum. 1
Bono_UG 47 Opublikowano 20 Grudnia Opublikowano 20 Grudnia W dniu 19.12.2024 o 08:39, indexinfio napisał(a): Owszem, na razie ten dział wygląda bardzo skromnie. I raczej tak zostanie, bo nawet na Labie gdzie trochę osób foto siedziało, to aż tak dużego ruchu w ostatnich latach nie było. Nie ma się co czarować, ludzi szukających czegoś innego niż aparatu w telefonie jest garstka. Jeżeli zrobi się ruch, to wtedy można wrócić do dyskusji czy podział jest potrzebny. 1 1 1
Element Wojny 758 Opublikowano Niedziela o 11:04 Opublikowano Niedziela o 11:04 (edytowane) W wypadku wrzucenia kogoś na blacklistę, widzi się takie coś: Można by to było jakoś usunąć domyślnie, albo dodać opcję usunięcia tego? Z góry dzięki. Edytowane Niedziela o 11:06 przez Element Wojny 1
tomcug 477 Opublikowano Niedziela o 13:58 Opublikowano Niedziela o 13:58 Nie działa ten Twój obrazek, wyślij jeszcze raz 1
Mar_s 667 Opublikowano Niedziela o 14:32 Opublikowano Niedziela o 14:32 Pewnie trafił na czarną listę. 1 1
kamilos69 60 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) To tylko test. Jak zamieścić miniaturkę zdjęcia żeby nie było takie oczojebne? W sensie miniaturka potem klika i wyświetla się w pełnym wymiarze. Edytowane 21 godzin temu przez kamilos69 1
tomcug 477 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Nie działa coś to zdjęcie @kamilos69 1
kamilos69 60 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Zdjęcie od @Element Wojny też mi się nie wyświetla.. 7 minut temu, tomcug napisał(a): Nie działa coś to zdjęcie @kamilos69 Na Edge też nie działa. Jeżeli to ma jakieś znaczenie to używam Vivaldi i zdjęcie dołączyłem jako "dodaj plik". Test 2 Teraz coś widać? Edytowane 21 godzin temu przez kamilos69 1
tomcug 477 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Test ze zdjęciem w formacie webp. @kamilos69 Cóż mogę napisać, u mnie działa Jaka była pierwotna nazwa pliku? Bo strasznie długi jest ten link (który nie działa). 1
kamilos69 60 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Pierwsze zdjęcie które zamieściłem też jest w *.webp. Drugie zdjęcie jest w *.jpg @tomcug Twoje widzę. 19 minut temu, tomcug napisał(a): @kamilos69 Cóż mogę napisać, u mnie działa Jaka była pierwotna nazwa pliku? Bo strasznie długi jest ten link (który nie działa). Duży ciąg losowych liczb i cyfr w formacie *.webp Drugi obrazek przekonwertowałem na 1.jpg Ps. Ja widzę obydwa zdjęcia które sam zamieściłem. Edytowane 21 godzin temu przez kamilos69
tomcug 477 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Screen? Bo ja nie widzę tego z długą nazwą pliku
kamilos69 60 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Test 3 2 minuty temu, tomcug napisał(a): Screen? Bo ja nie widzę tego z długą nazwą pliku
tomcug 477 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu No ja widzę, że też nie widzisz tego z długą nazwą. Może właśnie długa nazwa jest problemem.
kamilos69 60 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Test 4 *png 12 minut temu, tomcug napisał(a): No ja widzę, że też nie widzisz tego z długą nazwą. Może właśnie długa nazwa jest problemem. Tak dokładnie jest. PS. Co z tymi miniaturami zdjęć zamiast całych zdjęć zamieszczanych w poście? Edytowane 20 godzin temu przez kamilos69
tomcug 477 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu A coś poza tym? Chcesz, żeby obrazki miały mniejszy rozmiar (pikselowo)? Bo to się ustawia na sztywno w panelu administratora, obecnie jest na 1000px ustawiony podgląd.
kamilos69 60 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Teraz, tomcug napisał(a): obecnie jest na 1000px ustawiony podgląd. W podglądzie to właśnie wygląda tak o czym piszę.
Element Wojny 758 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu W dniu 22.12.2024 o 13:58, tomcug napisał(a): Nie działa ten Twój obrazek, wyślij jeszcze raz
tomcug 477 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu @Element Wojny To normalnie zachowanie forum przy wyświetlaniu ignorowanej treści. Nie widzę powodu, dla którego miałbym tracić czas, żeby próbować to zmienić (o ile jest to w ogóle możliwe, na pewno nie natywnie). 1
tomcug 477 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu @Element Wojny O co Ci chodzi z tą reakcją "Confused"? Jak nie wiesz, to była do tego wtyczka, ale teraz jest praktycznie niedostępna, a do tego powodowała błędy na forum.
kamilos69 60 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) 5 godzin temu, kamilos69 napisał(a): Wielkość pliku również robi różnicę bo nie wyświetla 2.48 MB @tomcug Edytowane 15 godzin temu przez kamilos69
Rekomendowane odpowiedzi