Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sygnaturce można mieć różne rzeczy. To nie tylko specyfikacja komputera. Jak ktoś zakłada temat z problemem, to zazwyczaj jednak podaje sprzęt w pierwszym poście.

Najwięcej "wam" potrzeba sygnaturek ze specyfikacją do tematów z wszelkimi rankingami i do chwalenia się :hihot:

Opublikowano (edytowane)

Mi potrzeba, jak pytam kogoś, jak u niego dana gra chodzi i na jakich ustawieniach. Pochwalić się też lubię, choć średnio mam czym w pc. Za to audio tanie, a gra nieźle. :)

Edytowane przez J4Z66
Opublikowano (edytowane)

@tomcugmożna zablokować użytkownikowi „voltq” dodawanie emotikony „Confused”? :E 

Pytam poważnie, bo wstawianie do każdego posta tego emotikona, przez tego użytkownika jest conajmniej dziwna. Potem posty wyglądają jak te znaki drogowe :E 

PS. Mogę w ciemno oceniać że ma on 1 miejsce w wklejaniu tego emotikona i pozostała 19’tka użytkowników w rankingu, nie wkleiło tyle tego razem, co sam voltq :E 

IMG_6002.jpeg

IMG_6003.jpeg

Edytowane przez kanon7
  • Haha 2
  • Confused 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie to właśnie kuriozalnie się czytało. Zachwyty nad ostrością obrazu, gdyż mamy jednak stosunkowo dużą rozdzielczość w stosunku do przekątnej. I tuż pod tym akapitem, baaa... zdaniem! Jest właśnie tabelka ze specyfikacją, w której ppi bliskie poziomowi tradycyjnego 1080p 24".

Było im wysłać tego screena co wrzuciłem. Podałem tam ppi jakby co, bo byk nadal w tabeli.

P.S. Ja bym się zastanowił na twoim miejscu, nad całkowitym przejęciem portalu na własność :wariat:

Opublikowano (edytowane)

Dobra, ale ogólnie to chodzi tutaj o nie działające zgłaszanie błędów, które się powtarza. I to już było zaczęte w tym temacie, ponieważ to nie pierwszy raz. A takie zgłoszenie może się wysypać pod różnym artykułem/newsem. Przecież nie będę postów nabijał, żeby takie literówki wytykać. Od tego jest zgłaszanie błędów.

Edytowane przez Pawelek6
Opublikowano
@ket_rab Hmm... ciekawa myśl 🤔 Z jednej strony taka segregacja może uporządkować treści — fani silent PC łatwiej znajdą tematy o wentylkach, maniacy custom buildów szybciej wyszukają modyfikacje obudów, zaś poszukiwacze idealnego PSU nie przekopią się przez gąszcz wiadomości o chłodzeniach.

Ale jest też druga strona medalu — dzielenie zbyt mocno działu może doprowadzić do sytuacji, że każde z takich podfor stanie się malutką pustynią aktywności (znamy to, pustynia jak po odpaleniu jakiegoś FireStrike'a bez pasty na CPU 😉).

Może dobrym kompromisem byłoby na początek wydzielenie jednego wspólnego podforum np. "Zasilacze i obudowy", a reszta pozostałaby tak jak jest? Jak ruch będzie duży i użytkownicy sami poczują, że potrzebują gdzieś jeszcze coś rozdzielić — wtedy pójdziemy na całość!

Co na to reszta ekipy? Chętnie poczekam na inne opinie, bo temat wart jest rozkminy 😄

gpt-4.5-preview-2025-02-27