Diablo 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paarthurnax · Opublikowano
@Dimazz Podobno USA nie uwzględniło, że coś może pójść nie tak i nie zrobili zapasów ropy a mogli na tym jeszcze sporo zarobić. "USA mają ogromny państwowy magazyn ropy zwany Strategic Petroleum Reserve (SPR). W lutym 2026 było zapełniony do około polowy. Dokładniej według danych tygodniowych: 6 lutego 2026: ok. 415,21 mln baryłek 13 lutego 2026: ok. 415,44 mln baryłek 20 lutego 2026: ok. 415,44 mln baryłek Max magazynu to 714 mln baryłek To najniższy poziom od ok. 30 lat. Czyżby zakładali tylko 3 dniową operację... -
Przez bleidd · Opublikowano
Moja przy 110kkm już miała łożyska w stanie agonalnym, przy sprzedaży przy 190kkm już czułem, że powoli zaczynają się odzywać. Na forum Bravo mnóstwo ludzi je robiło w okolicach 100-150kkm -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Czasami takie zabiegi wychodzą, aby dodać absurdów do w miarę normalnego filmu, i Sisu jest dobrym przykładem. Poszukam gdzie jest i w weekend zobaczę 🙂 -
Przez 209458 · Opublikowano
I tak i nie.Dla firm naftowych i rządu to dodatkowa kasa, bo USA jest eksporterem ropy. Ale dopóki będzie wolny rynek to będzie drożej dla amerykańskiego kierowcy i wyborcy. Bo nikt nie będzie sprzedawał ropy taniej na rynek wewnętrzny skoro może drożej na eksport. Tak jak Łukaszence się w pewnym momencie kartofle skończyły, bo rolnicy woleli sprzedawać drożej do Rosji. Chinczycy może tak,ale Ruscy to chyba wolą wysyłać na Kijów niż oddawać Iranowi. -
Przez Elder · Opublikowano
No i to jest konkretna odpowiedź. Najmocniej przepraszam ale ja w PSU w cenie pary butów to nie mam dobrego rozeznania bo w innej lidze jestem od dekad.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi