Diablo 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Prawda jest jak dupa każdy ma swoją. I ja pisze prawde, sylwester pisze prawde i Ty piszesz prawde i some1 pisze prawde. Tylko ze kazdy pisze swoja prawde. -
Przez bergercs · Opublikowano
I tak oto wpierdzielanie się zabiło dyskusję. Brawo. Nic nie zrozumiał z ostatniej g..burzy sprzed kilku dni. Trudno - z każdego wydzielonego będę usuwał swoje posty. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Nie. Tak mi się tylko wydawało. FG nigdy nie działał z Vsync. W takim MFS jak wymusimy Vsync ze sterowników to FG przestaje działać całkowicie. W innych tytułach Vsync jest wymuszony na off jak FG dziala. FG działało tylko chyba z Gsync/Freesync. Nawet wczoraj z czystej ciekawości sprawdziłem w BF6 bo przy włączonym FG dało się wlaczyc Vsync w menu i oczywiście Vsync nie działał. W większości gier jak włączymy FG to zablokuje się możliwość zmiany ustawienia Vsync. -
Przez marko · Opublikowano
Trzeba wozić dwa rowery elektryczne na haku. To dobrze dociąża tylną oś. Polecam! Auta MR czy RR to jednak sportowe auta. Kowalskiemu trzeba przestrzeni w środku, więc silnik musi być przed kierowcą. -
Przez sideband · Opublikowano
Jak to nie jak miałeś jeszcze LCD. Później magicznie odkryłeś, że da odpalić by FG działało z synchro od strony monitora. Tylko grałeś z Vsync i twierdziłeś, że jest dobrze. FG to tylko upłynniacz i nie ma nic wspólnego z podnoszeniem wydajności. Niestety NV wciska kity i FG traktuje jako dopalacz i tak to przedstawia na wykresach i porównaniach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi