Reddzik 3 349 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca (edytowane) Gdybym nie Paladyn to bym nie grał ale pogram co nie co, a potem się poczeka. Gdybym teraz nie brał dodatku to bym zrobił to dopiero przed premierą i zapewne teraz nie grał. Edytowane 12 Marca przez Reddzik
wrobel_krk 920 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca @Mistrz zakonu Paladynów No ja też tak mam że parę sezonów to nei gram bo to samo sie dzieje, czekam wlasnie na pelna wersje i recki i opinie to kupie 2 dodatek wtedy moze
galakty 4 382 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 1 godzinę temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Szczerze to średnio mi się chcę grać wiedząc że na zakręcie 28 kwietnia dostaniemy praktycznie "nową grę" Też ktoś tak ma? Ja już Palladynem grałem, więc nic nowego dla mnie. Czekam do 28 kwietnia. 1
dawidoxx 1 047 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Tak samo pograłem z godzine - wbiłem 40 lvl i też mi się jakoś nie chcę grać z racji ze niedługo wjedzie dodatek Edytowane 13 Marca przez dawidoxx 1
dan254 152 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Ja 60 i też jakoś nie bardzo.Mam też problem z personalizacja przedmiotów,nie wszystkie mogę dodać a stajnie i zwierzaki w ogóle zablokowane
wrobel_krk 920 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Paladyn do wyprobwania to sobie zainstaluje, d2r pogralem i Warlockiem i Paladynem wiec juz sie przesycilo 1
Mistrz zakonu Paladynów 866 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Myślicie ze brak skrzydeł w formie arbitra u palka to bug czy celowy zabieg? ktoś napisał że dowiemy się w s13 i dodatku odwiedzając sklep
wrobel_krk 920 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Jednak nie dla mnie ten sezon muszą zmienić coś więcej. Znalazłem moda do d2r który bardzo zmienił grę np jest crafting, nowe skille. W sumie zmiany bardzo duże: https://www.d2r-reimagined.com/
Sidr 239 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Naszłą mnie taka refleksja, że za parę pokoleń będziemy się komunikować tylko wstawianiem obrazków i filmów. Ewolucja zatacza koło. 3
Mistrz zakonu Paladynów 866 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca (edytowane) Ja już nie wyczymie dajcie dodatek albo chociaż ten wielki dev stream co będzie pewnie z dwie godziny przed dodatkiem z 2 tyg Edytowane 24 Marca przez Mistrz zakonu Paladynów
Mistrz zakonu Paladynów 866 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/ign-first-coverage-diablo-4-lord-of-hatred-coverage-kicks-off-on-thursday-april-2-at-9am-pt12pm-et/244713 Jutro 18 godzina Edytowane 1 Kwietnia przez Mistrz zakonu Paladynów
pijoter100 46 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia może są jacyś fani kampanii w Diablo 1 1 1
Mistrz zakonu Paladynów 866 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Nie wytrzymam już Edytowane 5 Kwietnia przez Mistrz zakonu Paladynów
Vangelius001 2 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Witam serdecznie w 2026 roku i chce zapytac sie - dlaczego taka firma jak blizzard sra na fanow gier diablo i ma ich kompletnie w dupie byle pieniadze sie zgadzaly — ci wielcy fajni w tym ja kupowalem diablo 2 pozniej diablo 2R teraz Diablo 2W w przeszlosci Diablo 3 z kazdym dodatkiem i Diablo 4 wraz z vessel of hatrad przed premiera i jakies 2 miesiace temu powiedzialem ja i wielu moich znajomych i fanow tej gry “ DOSC “ Blizzard na nas sra , ma nas w dupie i nas nie szanuje i nie bedzie juz teraz zmiluj - my ci wszyscy ktorzy kupilismy diablo 4 przed premiera wydalismy na d4 359 zl na dodatek kolejne 249 zl i takich graczy blizzard ma w dupie , kazdy z nas powinnien teraz za bycia beta testerami gry rzadac zwrotu pieniedzy za obie gry – to jest 600 zl - dlatego ze nowi gracze ktorzy dopiero zaczna grac 1 szy raz w ta gre maja Diablo 4 ze wszystkimi dodatkami za 289 zl to jest 1/3 ceny ktora wielcy fani musieli wydac na Diablo 4 z wszystkimi 3 dodatkami a ktorym blizzard pokazal Facka = dziwne ze nikt sie temu nie sprzeciwil bo to jest chore . Ja i wiele osob juz nie bedziemy testerami gier blizzarda bo za bycie fanem wielkim fanem gry zostalismy wyjj…. z pieniedzy i godnosci 2
ODIN85 4 250 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Co Ty gadasz. To świetna firma. Kupiłem za pełną cenę D2R ograłem singla i napisałem do nich że nie mogłem grać przez problem z serwerami. Oddali całą kasę. Jak tu ich nie kochać
azgan 1 373 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia W dniu 3.04.2026 o 22:00, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Nie wytrzymam już 1
larry.bigl 640 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Przysiadłem po mega długiej przerwie do D4, nie ruszałem jej niemal 2 lata. Jakoś tak lepiej się mi wystartowało. Wywaliłem wszystkie stare postacie, opróżnienia skrzynkę współdzielona by zacząć na czysto. 1
Mistrz zakonu Paladynów 866 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 10 minut temu, larry.bigl napisał(a): Przysiadłem po mega długiej przerwie do D4, nie ruszałem jej niemal 2 lata. Jakoś tak lepiej się mi wystartowało. Wywaliłem wszystkie stare postacie, opróżnienia skrzynkę współdzielona by zacząć na czysto. Fresh game to bedzie 28 kwietnia od drugiego dodatku 💪💪🙉🫡 2
Slayer 321 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Godzinę temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Fresh game to bedzie 28 kwietnia od drugiego dodatku 💪💪🙉🫡 Przestanie ta gra być samograjem dla konsolowców ? Chciałbym rozgrywki i mechanik jak najbardziej zbliżonych do tej z diablo 2 bo diablo 3 to było moje największe rozczarowanie życia w tematyce gier na PC. Nie zapomnę tego, rok 2012 i preorderek na D3 już dawno zrobiony, gra przyszła, człowiek pograł kilka godzin i miał tylko w głowie "co oni zrobili z moim diablo?". Pod koniec kwietnia/początek maja pewnie będzie nowy sezon PoE2. Dużo bliżej tej grze do D2 niż D4 do D2.
Element Wojny 4 997 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 1 minutę temu, Slayer napisał(a): diablo 3 to było moje największe rozczarowanie życia w tematyce gier na PC. Nie zapomnę tego, rok 2012 i preorderek na D3 już dawno zrobiony, gra przyszła, człowiek pograł kilka godzin i Pamiętamy. W ostatniej książce Schreiera dużo było o tym
Slayer 321 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Ludzie stali grubymi godzinami w kolejkach a potem okazalo sie, ze to takie dziadostwo Jay Wilson pieprzył jakieś głupoty typu, że chciał zrobić taką grę żeby nawet jego 40 letnia ciotka, która w życiu w nic nie grała się dobrze bawiła Btw. nie wiedziałem, że jest książka o blizzie, niezle Edytowane 7 Kwietnia przez Slayer
Rekomendowane odpowiedzi