Element Wojny 4 997 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Teraz, Slayer napisał(a): Btw. nie wiedziałem, że jest książka o blizzie, niezle Dla fanów Blizzarda pozycja obowiązkowa. Nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem gier robionych przez to studio, ale sporo fajnych, ciekawych i też kurewsko smutnych rzeczy się dowiedziałem. Ogromnym plusem jest to, że wiele osób pracujących tam na przestrzeni lat pozwoliło na podanie swoich danych, a jeszcze inne osoby potwierdzały ich słowa, co bardzo pozytywnie wpływało na odbiór książki. 1
Mistrz zakonu Paladynów 866 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): To już ponad 140gb waży Ładują dodatek po cichu w partach
Godlike 998 Opublikowano Piątek o 08:53 Opublikowano Piątek o 08:53 W dniu 7.04.2026 o 20:06, Element Wojny napisał(a): Dla fanów Blizzarda pozycja obowiązkowa. Nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem gier robionych przez to studio, ale sporo fajnych, ciekawych i też kurewsko smutnych rzeczy się dowiedziałem. Ogromnym plusem jest to, że wiele osób pracujących tam na przestrzeni lat pozwoliło na podanie swoich danych, a jeszcze inne osoby potwierdzały ich słowa, co bardzo pozytywnie wpływało na odbiór książki. O tej mowa? 1
Slayer 321 Opublikowano Piątek o 09:28 Opublikowano Piątek o 09:28 Tak o tej, właśnie w tej chwili słucham audiobooka kilka pierwszych rozdziałów za mną i bardzo mi się podoba.
Element Wojny 4 997 Opublikowano Piątek o 10:27 Opublikowano Piątek o 10:27 (edytowane) 1 godzinę temu, Godlike napisał(a): O tej mowa? Tak. Ogolnie polecam wszystkie 3 ksiazki Schreiera, jest w nich wiele fajnych historii powstawania gier (min. Wiedzmin 3, Diablo 3, Uncharted 4, Dragon Age Inkwizycja, Stardew Valley, Halo Wars, Pillars of Eternity, Star Wars 1313), bardzo fajne historie prob przejscia dev'ow z korpo na gry indie i jak sie to dla nich skonczylo , o grach fundowanych na kickstarterze, wielkie wzloty i upadki w branzy, jest tez kilka mocnych i smutnych historii - naprawde fajna lektura. Edytowane Piątek o 10:28 przez Element Wojny 1
Mistrz zakonu Paladynów 866 Opublikowano Sobota o 09:26 Opublikowano Sobota o 09:26 (edytowane) @ODIN85 Rób jeszcze w tym sezonie palka i się z nim zaprzyjaźnij Panowie pozostało 17 dni i 7h ~~ Edytowane Sobota o 09:27 przez Mistrz zakonu Paladynów
Pablloo 115 Opublikowano Niedziela o 10:33 Opublikowano Niedziela o 10:33 Co oni znów porobili z tą grą? Od jakiegoś czasu takie opóźnienia że się grać nie da.
larry.bigl 640 Opublikowano Niedziela o 12:35 Opublikowano Niedziela o 12:35 2 godziny temu, Pablloo napisał(a): Co oni znów porobili z tą grą? Od jakiegoś czasu takie opóźnienia że się grać nie da. Ooo a już myślałem w nocy że to coś z moim internetem.
Pablloo 115 Opublikowano Niedziela o 12:44 Opublikowano Niedziela o 12:44 Widzę że problem trwa już jakiś czas a ci partacze nic z tym nie robią. https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/extreme-lag-and-instability-season-12/243845
Rekomendowane odpowiedzi