Element Wojny 5 030 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Teraz, Slayer napisał(a): Btw. nie wiedziałem, że jest książka o blizzie, niezle Dla fanów Blizzarda pozycja obowiązkowa. Nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem gier robionych przez to studio, ale sporo fajnych, ciekawych i też kurewsko smutnych rzeczy się dowiedziałem. Ogromnym plusem jest to, że wiele osób pracujących tam na przestrzeni lat pozwoliło na podanie swoich danych, a jeszcze inne osoby potwierdzały ich słowa, co bardzo pozytywnie wpływało na odbiór książki. 1
Mistrz zakonu Paladynów 866 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): To już ponad 140gb waży Ładują dodatek po cichu w partach
Godlike 1 007 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia W dniu 7.04.2026 o 20:06, Element Wojny napisał(a): Dla fanów Blizzarda pozycja obowiązkowa. Nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem gier robionych przez to studio, ale sporo fajnych, ciekawych i też kurewsko smutnych rzeczy się dowiedziałem. Ogromnym plusem jest to, że wiele osób pracujących tam na przestrzeni lat pozwoliło na podanie swoich danych, a jeszcze inne osoby potwierdzały ich słowa, co bardzo pozytywnie wpływało na odbiór książki. O tej mowa? 1
Slayer 325 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Tak o tej, właśnie w tej chwili słucham audiobooka kilka pierwszych rozdziałów za mną i bardzo mi się podoba.
Element Wojny 5 030 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) 1 godzinę temu, Godlike napisał(a): O tej mowa? Tak. Ogolnie polecam wszystkie 3 ksiazki Schreiera, jest w nich wiele fajnych historii powstawania gier (min. Wiedzmin 3, Diablo 3, Uncharted 4, Dragon Age Inkwizycja, Stardew Valley, Halo Wars, Pillars of Eternity, Star Wars 1313), bardzo fajne historie prob przejscia dev'ow z korpo na gry indie i jak sie to dla nich skonczylo , o grach fundowanych na kickstarterze, wielkie wzloty i upadki w branzy, jest tez kilka mocnych i smutnych historii - naprawde fajna lektura. Edytowane 10 Kwietnia przez Element Wojny 1
Mistrz zakonu Paladynów 866 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) @ODIN85 Rób jeszcze w tym sezonie palka i się z nim zaprzyjaźnij Panowie pozostało 17 dni i 7h ~~ Edytowane 11 Kwietnia przez Mistrz zakonu Paladynów
Pablloo 115 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Co oni znów porobili z tą grą? Od jakiegoś czasu takie opóźnienia że się grać nie da.
larry.bigl 642 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia 2 godziny temu, Pablloo napisał(a): Co oni znów porobili z tą grą? Od jakiegoś czasu takie opóźnienia że się grać nie da. Ooo a już myślałem w nocy że to coś z moim internetem.
Pablloo 115 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Widzę że problem trwa już jakiś czas a ci partacze nic z tym nie robią. https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/extreme-lag-and-instability-season-12/243845
Mistrz zakonu Paladynów 866 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia To jest skandal że nadal zero info o dev streamie
Mistrz zakonu Paladynów 866 Opublikowano Czwartek o 17:08 Opublikowano Czwartek o 17:08 Dev stream 23 Kwietnia czwartek za tydzień Późno ale lepiej późno niż wcale https://news.blizzard.com/en-us/article/24261474/lord-of-hatred-developer-update-stream-announce-blog
Mistrz zakonu Paladynów 866 Opublikowano wczoraj o 14:36 Opublikowano wczoraj o 14:36 (edytowane) Edytowane wczoraj o 14:37 przez Mistrz zakonu Paladynów
Spychcio 820 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Byle do premiery Będzie co robić.
samsung70 283 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu przy premierze kilka lat temu, lub rok po ograłem chyba do 50 poziomu i grałem raczej solo, czy gra w obecnej formie dała by mi frajdę jesli lubie grać solo i jestem samotnym wilkiem? wielką frajdę sprawiła mi część fabularna- po której dopiero doszło multi, czy jakbym chciał teraz grać to czy w tych wszystkich dodatkach mogę sobie po prostu postawić na eksplor i historię a walki z bossami i eventy opcjonalnie?
azgan 1 377 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, samsung70 napisał(a): przy premierze kilka lat temu, lub rok po ograłem chyba do 50 poziomu i grałem raczej solo, czy gra w obecnej formie dała by mi frajdę jesli lubie grać solo i jestem samotnym wilkiem? wielką frajdę sprawiła mi część fabularna- po której dopiero doszło multi, czy jakbym chciał teraz grać to czy w tych wszystkich dodatkach mogę sobie po prostu postawić na eksplor i historię a walki z bossami i eventy opcjonalnie? Tak ale za chwilę dodatek więc warto poczekać bo będzie jeszcze lepiej
pijoter100 47 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ogrywam teraz po raz drugi kampanie podstawki, uważam że linia narracyjna jest bardzo fajna, poza tym udźwiękowienie gry robi robotę, muzyka i odgłosy otoczenia są mega klimatyczne. Oczywiście rozgrywka jest mało wymagająca, ale można skupić się właśnie na aspekcie wizualnym i dźwiękowym. Edytowane 1 godzinę temu przez pijoter100 1
ODIN85 4 290 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Spychcio napisał(a): Byle do premiery Będzie co robić. Kiedy preload?
azgan 1 377 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Spychcio napisał(a): Byle do premiery Będzie co robić. 8 dni 😁
Rekomendowane odpowiedzi