ODIN85 4 926 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Zmniejszyli liczbę flaszek do leczenia? Bo mam tylko 4 a chyba było dużo więcej za robienie tych regionów 1
eNeSik 523 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 19 minut temu, ODIN85 napisał(a): Zmniejszyli liczbę flaszek do leczenia? Bo mam tylko 4 a chyba było dużo więcej za robienie tych regionów tak, zmniejszyli. Mozna podbic ich ilosc przez affix na spodniach 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Mam wykupiony Dts i w opcjach dźwięku jest teraz jakiś tam tryb Pro. To lepsze od 7.1 ? Edytowane 25 Kwietnia przez ODIN85
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 4 godziny temu, Pablloo napisał(a): No zagrałbym już Czemu oni nie robią premier w weekendy Jak ktoś pytał co dalej z paragonami to w tym filmie od 10:55 kondys potiwerdza że 1 rzecz po dodatku która się zajmą devi to właśnie zmiana/rework paragonów. Więc sezon 14 lub 15 paragon reborn 1
azgan 1 860 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 5 godzin temu, Pablloo napisał(a): No zagrałbym już Czemu oni nie robią premier w weekendy Szkoda że nie można dzisiaj, pograłbym wieczorkiem
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Jak coś sezon startuje 30 min po premierze dodatku, zapewne po to aby sprawdzić czy serwery nie jebną 1
azgan 1 860 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 1 godzinę temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Jak coś sezon startuje 30 min po premierze dodatku, zapewne po to aby sprawdzić czy serwery nie jebną Jebną na 95% 🤭😉😅
Asag 306 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Dopiero dzisiaj przejrzałem co wnosi dodatek bo ostatnio tylko trochę przetestowałem Paladyna i tak naprawdę wiele nie pograłem i muszę przyznać że fajne te zmiany. Ciekawe jakie buildy będą na Warlocku, ten jego system resources to taka kopia DH z D3, mi się podoba.
samsung70 374 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia dość głośno o tym dodatku... co w nim takiego wyjątkowego- widze, że kilka osó na forum nie może się doczekać 2
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 58 minut temu, samsung70 napisał(a): dość głośno o tym dodatku... co w nim takiego wyjątkowego- widze, że kilka osó na forum nie może się doczekać Rework 70% systemów gry Praktycznie.
Slayer 344 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia No zobaczymy czy dowiozą. Posłuchałem podcastu chłopaków i jestem jakoś sceptycznie nastawiony 2
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 5 minut temu, Slayer napisał(a): No zobaczymy czy dowiozą. Posłuchałem podcastu chłopaków i jestem jakoś sceptycznie nastawiony Z ich 3 słuchaj tylko kondysa mimo że i xazaxa i darthiana też lubie. 1
Slayer 344 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Ale wiadomo, że Kondyss będzie zawsze lekko stronniczy ; D od niego grubszej krytyki się nie usłyszy bo by się skończyły zaproszenia do LA od blizzarda ^^
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Ja pogram dopiero jutro po 16 jak wrócę z roboty zazdro dla tych co będą nocke robić albo jutro mają wolne @Asag @samsung70 i inni co mieli przerwę Materiał na zamówienie wręcz zrobił 12 minut temu wrzucone : 1
Slayer 344 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Na premierę kupiłem podstawkę, zapłaciłem nie wiem czy nie 400zł, potem dokupiłem jeden dodatek a teraz jakbym kupił kolejny to z tego się jakaś absurdalna kwota robi xD. Do tego na premierę też brałem bo wiadomym faktem było wtedy, że gry blizzard nie tanieją albo tanieją po wielu latach. Cyk potem patrzę a tu turbo promki i nawet do gamepassa dodali nigdy nie czułem się tak wyr*chany przez jakąkolwiek firmę, więc myślę, że dodatek sobie podaruję i najwyzej poczekam na jakas turbo promocje bo widocznie to się stało obecną normą 1 1
samsung70 374 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia ja nie pamiętam czy grałem przez battlenet czy game pass... czy jakbym chciał teraz w to zagrac to jakie opcje mnie interesują? nie sądzę, że bede w to grał ciągle, a bardziej będzie to okresowa zajawka więc chyba lepiej kupić na własnośc niż gej-pass. ?
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) 5 godzin chłopaki !!! Edytowane 27 Kwietnia przez Mistrz zakonu Paladynów 3
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Tu jeszcze film od wudijo Streszczenie dodatku
dawidoxx 1 169 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Pol godzinki i moze uda sie odpalić na chwilę
Spychcio 911 Opublikowano 27 Kwietnia Autor Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) O 1:00 nie ma sensu odpalać. Sezon rusza dopiero o 1:30, więc wtedy odpalam P.S. jeszcze tylko 33min Edytowane 27 Kwietnia przez Spychcio
ODIN85 4 926 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Przy tak greckich klimatach aż się prosiło o dodanie Amazonki. Tak to typowa sieka z nowymi potworami i masa filmików. Mało mroku,muzyczka fajna.
samsung70 374 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia hej, jak tam wrażenia? takie pytanie, czy w dodatkach po premierze, jest jakaś sensowna i spójna fabuła? zagrałbym dla samej fabuły i odkrywania świata,
Rekomendowane odpowiedzi