Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, samsung70 napisał(a):

hej, jak tam wrażenia? 

takie pytanie, czy w dodatkach po premierze, jest jakaś sensowna i spójna fabuła? zagrałbym dla samej fabuły i odkrywania świata, 

Fabularnie D4 jest cieniutkie, nowego dodatku nie oceniam, ale podstawka i Vessel of Hatred typowo do przeklikania. O ile same założenia fabularne może nie są złe, to dialogi są na poziomie Ubisoftu, czyli jakby mieli gracza za debila.

Opublikowano (edytowane)

Ja miałem glitcha nie odpaliła się cutscenka, musiałem wczytywać grę. Kilka minut w plecy. Ogólnie nie jest źle, dla mnie jest ok. Gram Warlockiem, rozdaję na czuja(bez patrzenia w neta), ale te skille summonera są całkiem inne niż te w D2R, niby to summoner a i tak "rzuca przywołańcami", takie trochu to "dzikie", dziwne. 

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1
Opublikowano

Gram, nic nie przeklikałem, bo słucham dialogów. Warlock 28 poziom. Póki co idę w full demonologię ale trochu dziwne, póki co poziom normal, ale coś czuję, że muszę dokładnie sprawdzić skille, wywalić jakiegoś przywołańca i dać coś do obrony, bo poza "prowokatorem" nie mam nic. 
Nie czytam buildów, nie wiem co jest najlepsze, sam do tego dojdę. Omijam wszelkie spoilery. 

Gra się fajnie, wyszedłem z gry na oglądanie meczyka ale kurde dalej bym pograł, chyba odpalę:E

Opublikowano
20 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Ktoś ubił 

Pokaż ukrytą zawartość

Królową Amazonek

bo życie jej nie schodzi i nie mogę skończyć gry.Reset lunchera nic nie daje.

Nie ale podobno wszystko działa:

20 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Bugów i błędów zero.

Opublikowano (edytowane)

Mam kostkę, mam 53lvl, fajna kampania, mi się podoba, bossy nie są trudne. Warlock muci jak kombajn zboże. Aktualnie mam 911dmg i 10k wytrzymałości. 

edit
Koniec dodatku, 57 poziom, można zaczynać normalne granie. 

Co do dodatku, to końcowa muza wpadła mi w ucho, walka z bossem bardzo fajna ale na poziomie trudnym jak i w.w statach bez problemu, szybko mu zbiłem HP. Sam dodatek bardzo fajny, dużo lepszy niż poprzedni, słuchałem dialogów bez przeklikania. 

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
7 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Mam kostkę, mam 53lvl, fajna kampania, mi się podoba, bossy nie są trudne. Warlock muci jak kombajn zboże. Aktualnie mam 911dmg i 10k wytrzymałości. 

edit
Koniec dodatku, 57 poziom, można zaczynać normalne granie. 

Co do dodatku, to końcowa muza wpadła mi w ucho, walka z bossem bardzo fajna ale na poziomie trudnym jak i w.w statach bez problemu, szybko mu zbiłem HP. Sam dodatek bardzo fajny, dużo lepszy niż poprzedni, słuchałem dialogów bez przeklikania. 

Bo tam było dużo kawałków muzycznych z Diablo 2:lovin: