Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pewnie to będzie coś na zasadzie jednego rozdziału z podstawki, czyli fabuła główna, zadania poboczne, znajdźki, tajemnice. Jak będzie tak fajne jak podstawka to warto będzie spędzić więcej czasu. Oczywiście @ODIN85 nie rozważasz takich abominacji, tylko raczej fabuła główna? :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, Pavel87 napisał(a):

Pewnie to będzie coś na zasadzie jednego rozdziału z podstawki, czyli fabuła główna, zadania poboczne, znajdźki, tajemnice. Jak będzie tak fajne jak podstawka to warto będzie spędzić więcej czasu. Oczywiście @ODIN85 nie rozważasz takich abominacji, tylko raczej fabuła główna? :D 

Czego nie rozważam?

Opublikowano

Z tego co czytałem to 2-3 godziny jeśli koncentrujemy się na samej fabule. 5 godzin ze wszystkimi aktywnościami pobocznymi, więc faktycznie krótko. Z racji, że podobała mi się podstawka to kupiłem również dodatek. Zobaczymy czy było warto ;) 

Opublikowano

Dokładnie. Dlatego ja bardzo się cieszę widząc jak Chińczycy pięknie wchodzą w rynek gier. Za Wuchang'a, czyli grę na 70 godzin i więcej dałem dałem chyba 125 PLN a tutaj niewiele mniej za komicznie krótki dodatek do krótszej gry. 

Opublikowano (edytowane)

Ja mam problem z tym dodatkiem. Ogólnie Indiana mi przypadł do gustu. Jednak nie lubię dodatków które dzieją się w czasie normalnej gry gdy ja tą grę dawno skończyłem. Ogólnie lubię maskować czy tam lizać ściany do czasu jak nie skończę głównego wątku który przeważnie zostawiam na koniec. Jak bym miał grać 1 raz to pewnie ten dodatek bym dokupił jednak teraz raczej odpuszczę.

Edytowane przez Kabor
Opublikowano (edytowane)

Skończyłem dodatek, zrobiłem praktycznie wszystko poza zebraniem wszystkich notatek (34/42). Zajęło mi to dokładnie, 5 godzin i 20 minut :) Czy było warto? Ogólnie fajnie było ponownie wcielić się w doktora Jones'a, postrzelać z bicza. Rzymskie katakumby fajnie się prezentują, mrocznie i klimatycznie, końcówka też niczego sobie. Mimo wszystko nie sądzę żeby ktoś ograł dodatek w 2 godziny. Są 4 łamigłówki fabularne, które zajęły mi trochę czasu, no chyba, że ktoś sobie obejrzy jak zrobić te łamigłówki na YouTube czy w innym poradniku, wtedy może faktycznie 2 godziny na samą fabułę by było. Natomiast czy dodatek jest wart 89zł? Nie :) myślę, że za tę cenę powinien być dwa razy dłuższy, coś na zasadzie jednego rozdziału z podstawki, niestety tak nie jest. 

Edytowane przez Pavel87
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1