azgan 286 Opublikowano Wtorek o 21:04 Opublikowano Wtorek o 21:04 Dziwnie to wygląda jak na PlayStation widzisz tytuł który miał być EX'm dla XBOX'A a na gameplayu przyciski z DualSense
Zas 18 Opublikowano Wtorek o 22:05 Opublikowano Wtorek o 22:05 IMHO jest słabo, jeśli chodzi o dubbing... bo ciągle słyszymy te same głosy, w każdej polskiej grze. To jakiś absurd. Naprawdę nie można chociaż odrobinę się postarać i dobrać aktora do roli? A poza tym oni słabo grają...
JeRRyF3D 202 Opublikowano Wtorek o 22:24 Opublikowano Wtorek o 22:24 Myślę, że pomimo bezsprzecznej mizerii pl (zawsze dubbing kultowcow typu SW czy Wejscie Smoka jest zenujacy), po godzinie osłuchania może zacząć być mniej groteskowy.
ODIN85 281 Opublikowano Środa o 02:46 Opublikowano Środa o 02:46 4 godziny temu, Zas napisał(a): IMHO jest słabo, jeśli chodzi o dubbing... bo ciągle słyszymy te same głosy, w każdej polskiej grze. To jakiś absurd. Naprawdę nie można chociaż odrobinę się postarać i dobrać aktora do roli? A poza tym oni słabo grają... Pewnie można ale na to trzeba worka kasy
Jaycob 107 Opublikowano Środa o 08:01 Opublikowano Środa o 08:01 Z czym na pewno MS ma problem. Oni mają gdzieś swoje studia i jakość gier. Liczą się tylko subby do GP. 1
Phoenix. 189 Opublikowano Środa o 09:00 Opublikowano Środa o 09:00 11 godzin temu, azgan napisał(a): Dziwnie to wygląda jak na PlayStation widzisz tytuł który miał być EX'm dla XBOX'A a na gameplayu przyciski z DualSense Bo to nie bedzie zaden ex i gra wyjdzie tez na konsole SONY https://www.playstation.com/pl-pl/games/indiana-jones-and-the-great-circle/ Po prostu wyjdzie z malym poslizgiem
azgan 286 Opublikowano Środa o 11:03 Opublikowano Środa o 11:03 Wcześniej to miał być jeden z tytułów ekskluzywnych dla XBOX'a oraz PC no ale rzeczywiście się pozmieniało i Phil zmienił zdanie co do wydawania własnych gier na PlayStation 🤭 Wytłumaczył to tak: https://www.gry-online.pl/newsroom/phil-spencer-wyjasnil-dlaczego-indiana-jones-wyjdzie-na-ps5-baza/z22a555 Co zresztą wytykali mu później fani XBOX'a . Dla zielonych to źle za to dla niebieskich bardzo dobra wiadomość bo nie muszą kupować drugiej konsoli a i tak zagrają 😁 S.T.A.L.K.E.R 2 pewnie też po czasie zawita na PS5 PRO 🤑
Jaycob 107 Opublikowano Środa o 11:06 Opublikowano Środa o 11:06 No zagrają za 300 zł, na XS "za darmo" w abo. 1
azgan 286 Opublikowano Środa o 11:15 Opublikowano Środa o 11:15 To jest chyba jedyna jeszcze przewaga XBOX'a - GAME PASS no ale będzie też wydanie pudełkowe więc zawsz coś... o ile ktoś ma napęd w konsoli 😉🤭
Zas 18 Opublikowano Środa o 19:07 Opublikowano Środa o 19:07 16 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Pewnie można ale na to trzeba worka kasy A ja bym powiedział, ze wręcz przeciwnie, bo tutaj raczej potrzeba MNIEJ znanych głosów.
lamparcicho 161 Opublikowano Środa o 19:56 Opublikowano Środa o 19:56 Po tym ostatnim, trwającym niecały kwadrans materiale, jeszcze bardziej nie mogę się doczekać, cyt. klasyka "szykuje się epicka przygoda" A że Polacy nie gęsi to swojego Indianę mają, teraz już ich mniej na ulicach ale kiedyś to łooo paaanie, co drugi to był awanturnik. Zamiast pejcza sztacheta ale co tam Indiana Dżons i Wielki Wąs: Byle do grudnia, tylko jeszcze nie wiem czy do 6 czy 9 Spoiler
Kelam 582 Opublikowano Środa o 22:06 Opublikowano Środa o 22:06 @lamparcichoSerio - tutaj ludzie siedzą też na wersji mobilnej. Przy takiej ilości ss'ów. filmików memów czy gifów z rzędu w jednym poście, to lepiej pakować w spoiler. 1
lamparcicho 161 Opublikowano Środa o 22:31 Opublikowano Środa o 22:31 No problem, będę się stosował następnym razem albo wstawiał mniej
Kelam 582 Opublikowano Środa o 22:36 Opublikowano Środa o 22:36 @lamparcichoMożesz wrzucać parę gifów czy fot w jednym poście bez problemu. Ale poza pierwszym, to resztę ładować w spoiler. Wtedy ci mobilni którym to przeszkadza nie będą narzekać.
Kelam 582 Opublikowano Środa o 22:42 Opublikowano Środa o 22:42 @lamparcichoAle mnie trollujesz . Jeden gif/fotę/video bez problemu wrzucaj na żywca. e: Odkryte. 1
Spychcio 122 Opublikowano Czwartek o 00:57 Opublikowano Czwartek o 00:57 13 godzin temu, Jaycob napisał(a): No zagrają za 300 zł, na XS "za darmo" w abo. Ja mam XSX + gamepassa i nawet nie pobiorę tego indiany. Obejrzałem ten ostatni 14min gameplay w 4K i jak dla mnie lipa. Grafika słaba, drewniane animacje i ten widok z oczu. Totalnie odpadam.
userKAMIL 66 Opublikowano Sobota o 19:41 Opublikowano Sobota o 19:41 (edytowane) Chciałbym aby ten Indiana wjechał na koniec roku na tym czarnym koniu! Uwielbiam klimaty Lary czy Uncharted a nie ma wiele takich gier na rynku. Kiedyś był jeszcze chyba polski tytuł też właśnie z takiej kamery i chodziło się z bronią i zagadki rozwiązywało. Bardzo klimatyczne to było ale nie potrafię tytułu sobie przypomnieć... Edytowane Sobota o 19:41 przez userKAMIL
MrKetiw 15 Opublikowano Sobota o 21:13 Opublikowano Sobota o 21:13 1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a): Chciałbym aby ten Indiana wjechał na koniec roku na tym czarnym koniu! Uwielbiam klimaty Lary czy Uncharted a nie ma wiele takich gier na rynku. Kiedyś był jeszcze chyba polski tytuł też właśnie z takiej kamery i chodziło się z bronią i zagadki rozwiązywało. Bardzo klimatyczne to było ale nie potrafię tytułu sobie przypomnieć... To było chyba Vanishing of Ethan Carter?
Kszyrztow 5 Opublikowano Sobota o 21:16 Opublikowano Sobota o 21:16 Raczej Deadfall Adventures? The Vanishing of Ethan Carter to w sumie całkowicie inny tytuł jeśli chodzi o rozgrywkę niż taki Indiana.
userKAMIL 66 Opublikowano wczoraj o 09:46 Opublikowano wczoraj o 09:46 Tak jest panowie Deadfall Adventures! Dzięki za przypomnienie.
azgan 286 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W dniu 16.11.2024 o 20:41, userKAMIL napisał(a): Chciałbym aby ten Indiana wjechał na koniec roku na tym czarnym koniu! Uwielbiam klimaty Lary czy Uncharted a nie ma wiele takich gier na rynku. Kiedyś był jeszcze chyba polski tytuł też właśnie z takiej kamery i chodziło się z bronią i zagadki rozwiązywało. Bardzo klimatyczne to było ale nie potrafię tytułu sobie przypomnieć... Takich tytułów nie ma dużo a od "ostatnio" wydanych Uncharted oraz Tomb Raider minęły długie lata więc fajnie że wreszcie coś nowego ma się pojawić w tym gatunku 2
Kabor 12 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Moje oczy nie mogą się przyzwyczaić jak ktoś opisuje Indiana Jones i Wielki Krąg czy TR jako "przygodówki". Dla mnie gry przygodowe to zawsze będą typu (oczywiście tutaj dość stary przykład) : https://store.steampowered.com/app/6010/Indiana_Jones_and_the_Fate_of_Atlantis/ Edytowane 2 godziny temu przez Kabor
Rekomendowane odpowiedzi