Indiana Jones i Wielki Krąg
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Brolly · Opublikowano
Błagam niech ktoś zrobi przeróbkę hilter kupuje 5xxx ale dopiero po CES jak będą ceny i spec BTW nawet gdyby było mnie stać to nie wiem czy aluminium w gniazdku by wytrzymało 5090 na pełnych obrotach -
Przez Badalamann · Opublikowano
@łukasz850 Jakie Niemcy? Po II WS to ruskie nas okupowali przez kilka dekad i wysysali gospodarczo jak wampir oraz "klasycznie" po kacapsku wyniszczali naród. I marzy im się, że znowu mielibyśmy znaleźć się w "ruskim mirze". Tego nie ukrywają. My nie ukrywamy że to nigdy więcej nie nastąpi. Robimy co możemy by zostali powstrzymani i wybici już na terenie Ukriany. Jednak liczymy się i z tym, że bedziemy musieli zmierzyć się w walce, czy to jako NATO czy w gorszym wypadku sami. Także tak jak dziś muszą walczyć Ukriańcy, tak i my możemy być w podobnej sytuacji za kilka lat. Sami Ukriańcy natomiast chyba właśnie wdrażają obniżenie wieku poboru, możliwe że od razu do 18 lat. Z Francji płyna informacje że Ukraińcy zakończyli szkolenie na myśliwcach Mirage. Tak piloci jak personel naziemny. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Ja też. Co ciekawe na poprzedniej płycie się różniły. Ale tRDWR mam na jednej kości 21 na drugiej 22. Nie mam pojęcia czemu i co to zmienia. I akurat na poprzedniej płycie też tak było, że były różne. Edit: dałem manualnie tRDWR i już jest to samo na obu. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Na 120hz matrycy grać na 60fps ? Moje oczy -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Hmm, sprawdzę na asrocku bo nie wiem nawet. Nieraz żeby płyta poprawiła pewne parametry, trzeba dołożyć napięcia może na vddg/vddio/vsoc. Vddg osobiście na am5 jeszcze nie ruszałem. tPHYRDL mam po 36 na obu modułach, co teoretycznie świadczy, że się idealnie wpasowałem z napięciami vddio/vsoc.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi