Indiana Jones i Wielki Krąg
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Doamdor Czyli cena ~jak Founders, a ok. 10*C mniej i cewki nie piszczą. UV i jazda. Za resztę kasy weekend w Bieszczadach -
Przez PaVLo · Opublikowano
Gram w tą grę od kilku dni, jest całkiem niezła, ale zaczyna mnie coraz bardziej irytować to, że w walce nie wiem na co przeciwnicy są wrażliwi i czym najlepiej ich traktować, a spamiętać wszystkiego nie idzie (i nie zamierzam) Natrafiłem już na kilka wielkich przeciwników, którzy traktują mnie na jeden strzał, więc pominąłem ich, może jak zapamiętam, co jest wątpliwe przez kolejną bzdurę, jaki jest bezużyteczna mapa, która nawet nie pokazuje nazwę lokacji i czego w nich jeszcze nie zrobiliśmy ... to może wrócę, w co wątpię -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Niedanwo na allegro byl 990pro za 600zl a nawet mniej. Hm Celowalbym w cos z dramem - i pod OS i pod gry to bedzie dobre, wiec bardziej uzyteczne. w zwyklych grach moze tego nie zauwazysz ale w tych bardziej zaawansowanych lub programach juz tak. Albo wez namiary na tamte 4tb albo wybierz cos z tych "990 pro samsung, sn850x lub kc3000" - kazdy dysk z dramem wiecej sie grzeje ale kc3000 jest dwustronny wiec jest bardziej znany z tego. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Mały update odnośnie mamy, dziś miała operację. W tydzień od sepsy i zapalenia płuc, które mamie dawało szansę na kilka dni życia do operacji.. jednak cuda się zdarzaja. Udało się lekarzom wyciąć większość guza. Niestety przez to, że jest rozlewający nie wszystko. Ale najważniejsze, że zmniejszył się dzięki temu ucisk na mózg. Kupili mamie czas by mogła podnieść stan kliniczny od wystarczającego do chemioterapii..po weekendzie będą decydować co dalej. Tydzień temu o tej porze wybierałem z tatą w co w razie najgorszego mamę ubrać do trumny a dziś jestem pełen optymizmu że z tym cholerstwem wygramy. Neurochirurgia w Bydgoszczy daje radę, walczyli o mamę w beznadziejnej sytuacji i udało się zrobić ogromny postęp w tydzień. -
Przez Paw79 · Opublikowano
https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-sapphire-rx-9070-xt-pulse-16-gb-17688514683 RX9070XT Pulse ponownie za 2515zł. Jeszcze 7 sztuk. Edit: Jak ktoś jest zainteresowany, a się skończyło, to niech odświeża ofertę, bo co kilka minut dorzucają kolejne sztuki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi