Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, Jaycob napisał(a):

Czyścicie całą mapkę? 

Staram się szukać i czyścić każdą lokację oraz robić foty, gdzie tylko pokaże się ikonka. Czytam notatki, bo są ciekawe i pomagaja rozwiązać łamigłówki czy znaleźć sekrety. 🤠

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

Ah no tak, zapomniałem że tu się nie gra tylko bawi w benchmarki, 90% postów to ustawienia graficzne, RT, PT i FPS ile kto ma :E 

Gra w kategorii (pozytywne) zaskoczenie roku ma mój głos. Gra się bardzo dobrze, na 99% skończę tytuł.

Rozczarowanie roku to stalker 2 i pewnie dragon age ( tego nie ogrywałem).

Opublikowano
3 godziny temu, aureumchaos napisał(a):

image.png.fa8964341c0fd658ae015bd0128f14a8.png

Sprawdziłem właśnie to rozwiązanie, niestety nie działa :D Grałem sobie spokojnie ale dostałem jakieś powiadomienie ze Steam-a, gra się zminimalizowała i FPS poszedł psu w budę :) Tak jak poprzednio, restart gry pomógł. 

Opublikowano
11 minut temu, Pavel87 napisał(a):

Sprawdziłem właśnie to rozwiązanie, niestety nie działa :D Grałem sobie spokojnie ale dostałem jakieś powiadomienie ze Steam-a, gra się zminimalizowała i FPS poszedł psu w budę :) Tak jak poprzednio, restart gry pomógł. 

u mnie działa opcja z przełączeniem pomiedzy trybem okienkowym i powrotnie do trybu okienkowego bez ramek.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

FG przede wszystkim lubi FS, a nie bordless, o czym się często zapomina, mało tego niektóre gry "udają" FS a w rzeczywistości mają tylko bordless, np. taki MFS co często prowadzi do problemów z FG.

Tutaj chyba nie ma normalnego FS, tylko Borderless mi pokazuje.

Opublikowano
1 godzinę temu, galakty napisał(a):

Ah no tak, zapomniałem że tu się nie gra tylko bawi w benchmarki, 90% postów to ustawienia graficzne, RT, PT i FPS ile kto ma :E 

Ja gram, ale bez PT, FG, DLSS i zero problemów, gra śmiga ja ta lala ;)

3 godziny temu, galakty napisał(a):

Widzę że kolejna udana premiera

Oczywiście że tak. Żeby wszystkie nowe gry wychodziły w takim stanie 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
11 minut temu, maras2574 napisał(a):

Otóż to. Grę przeszedłem (w męczarniach) i elo. Grałem tylko z sentymentu do tytułu ;)

Ja się na końcu bawiłem świetnie ale pewnie tylko dlatego że trafiłem na dobrą ścieżkę. Był tam taki jeden filmik co oddawala hołd całej serii no i podniosło ocenę znacznie:)