JeRRyF3D 520 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Po prostu Spoiler Po prostu do niego strzelaj. masz gnata, tylko zapomniałeś. 1
azgan 820 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Indiana Jones i "detale" Über Pozdro dla kumatych 😉 1
aureumchaos 137 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 7 godzin temu, lukadd napisał(a): @aureumchaos I co odpaliłeś to FG z hdr? Właśnie popsułem sobie celowo FG, mogę to zrobić np. przełączając się w zwykłe okno i wtedy przestaje działać. Następnie ustawiłem w opcjach gry okno bez ramki, wyłączyłem FG i HDR i zrobiłem restart gry. Po odpaleniu gry włączyłem HDR i FG. Nie działa wtedy FG. Ale wystarczył restart gry i już z automatu działa. Więc u mnie na obecną chwilę wygląda, że po włączeniu HDR i FG w opcjach, gra wymaga po prostu restartu, aby zadziałało. Dupa... Godzinę z tym walczyłem, robiłem ząb w ząb jak napisałeś i nic. Wyłączyłem dldsr I też nic. Moze to przez steam input overlay no gram steam controller em. Nie wiem, nie mam siły już z tym walczyć, lecę wyżyć się łopata na nazistach, 15h i dalej w podziwiam wydmy i piramidy. Wyczytałem, że, jeszcze inne kraje będą, grubo.
userKAMIL 214 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 1 godzinę temu, aureumchaos napisał(a): 15h i dalej w podziwiam wydmy i piramidy. A ze mnie się śmiali, że ściany liżę.
Sebastiansbk 22 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Gierka mega fajna, wciąga bardzo , zagadki ciekawe, grafika cieszy oko, mile zaskoczenie po kasztanie stalker2.
JeRRyF3D 520 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Wydaje mi się, że gracze na Xbox mają znaczniki zawieszone w powietrzu bez konieczności niesienia mapy. Na PC albo mapa i znaczniki, albo nic. Czy coś przeoczyłem?
Vulc 537 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Na Xboksie też znaczniki pojawiają się dopiero jak otworzysz mapę. Nie wiem czy jest jakaś opcja, które to reguluje, mówiąc szczerze. Dotarłem w końcu do Egiptu. 😄 Świetna lokacja, scena z karmieniem węża -
Tomek1623 124 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu 4 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a): Wydaje mi się, że gracze na Xbox mają znaczniki zawieszone w powietrzu bez konieczności niesienia mapy. Na PC albo mapa i znaczniki, albo nic. Czy coś przeoczyłem? Gram na Xksie, nie ma czegoś takiego.
lukadd 472 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jak dobrze pamiętam to w ustawieniach trudności jest chyba opcja odpowiadająca za znaczniki. 1
Jaycob 529 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Potwierdzam, jest taka możliwość włączenia znaczników na stałe w opcjach trudności. Nie trzeba co chwilę otwierać mapy, ale znacznik pojawia się tylko do najbliższego celu. 1
Roman_PCMR 114 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Czy ktos z 4090 mogl by wkleic swoje ustawienia graficzne? Podziekowal
Gret 184 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Roman_PCMR wszystko w prawo + DLSS Q + FG 2
miro 150 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 14 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a): Po prostu no tak , w tej Watykańskiej bibliotece mam pierwszego babola Spoiler nie mogłem sobie poradzić z olbrzymem i zakończyłem grę ( jak pisałem ) odpalam grę znowu, daję kontynuuj, a tu już "posprzątane" , olbrzym zniknął?! nawet ciało nie leży nigdzie.. otwieram wrota medalionem i do sterowca.. olbrzym pojawia się przy sterowcu z kolegami...
lukadd 472 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja tam też miałem babola, tylko mi Gina się zablokowała i musiałem save wcześniejszego wczytać.
Pavel87 183 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 49 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Czy ktos z 4090 mogl by wkleic swoje ustawienia graficzne? Podziekowal U mnie aktualnie wszystko w prawo oprócz "cieni", które mam na "niskie". PT + DLAA + FG (bez DLSS). Mam 65-75 FPS w Watykanie. W tej dżungli na początku musiałem się posiłkować DLSS Q 1
PaVLo 372 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a): Czy ktos z 4090 mogl by wkleic swoje ustawienia graficzne? Podziekowal 1
JeRRyF3D 520 Opublikowano 1 minutę temu Opublikowano 1 minutę temu 3 godziny temu, Gret napisał(a): @Roman_PCMR wszystko w prawo + DLSS Q + FG Ja to samo. 1
Rekomendowane odpowiedzi