luk21pl 5 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, Vulc napisał(a): Właśnie fpp sprawdza się tutaj świetnie. Kompletnie nie czuję braku widoku z trzeciej osoby. Co jest odrzucającego w walce, tak z ciekawości? Przyjemne pranie się z nazistami po ryjach, okładanie ich czym popadnie po makówce. Jasne, nic specjalnie wyrafinowanego, ale jak sam zauważyłeś - w tym settingu ciężko oczekiwać czegoś więcej. Litości NIEMCAMI! 1
Vulc 561 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 16 minut temu, luk21pl napisał(a): Litości NIEMCAMI! Wszystko w porządku? Potrzebujesz jakiejś pomocy? 6
JeRRyF3D 530 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Pół gry dumam, skąd ja znam panią dziennikarz. A to... Hanna Banaszak 30 lat wstecz, jeszcze w krótkich włosach.
PaVLo 383 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Gra to niemal interaktywny film. Te wstawki są tak dobre i często zabawne, że idealnie oddają klimat filmów 1
AndrzejTrg 362 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Zdążmy kochać niemców... tak mało ich zostało 1
ODIN85 611 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Jest jakiś mod żeby była nielimitowana amunicja do tych giwer co podnosimy? Ostatni rozdział aż się o to prosi o przejście w stylu Wolfestaina
STALKER 12 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Tak chwilami by stopił lufę w pepeszy
aureumchaos 137 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu No i po update 2 FG nie działa już ani bez hdr ani z hdr Na steam widzę nie tylko mi. Nawet stery na clean zainstalowałem i bez Nvidia app... Najwięcej problemu jak wyczytałem jest z 4080S... Jestem teraz w tej wiosce sakoti jakoś tam i tu FG by się przydało bo fpsy lecą poniżej 60... Do tego jak uruchamiam gre to fps skacze od 10 po sekundzie np na 80 i znow po sekundzie na 10... Dopiero 2x alt i enter i wchodzą na pi razy drzwi 60... Ale FG no work.
ODIN85 611 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Wczoraj sprawdzałem i to akurat działa
lukadd 500 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Widocznie coś na wersji steam się gryzie. Na wersji pass i przed patchem i po patchu mi działa FG.
aureumchaos 137 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Możliwe... Na reddit i na Steam discussion o wersji steam jest... Trudno, cinematic Expirience...
Pavel87 190 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu @aureumchaos też mam wersję steam i również doświadczam tego problemu z FG + HDR on/off. Ogólnie był też update dla wersji steam? Te wczorajsze 34mb to był ten patch?
ODIN85 611 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 37 minut temu, aureumchaos napisał(a): Możliwe... Na reddit i na Steam discussion o wersji steam jest... Trudno, cinematic Expirience... Mam z GP.
crux 1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, aureumchaos napisał(a): No i po update 2 FG nie działa już ani bez hdr ani z hdr Na steam widzę nie tylko mi. Nawet stery na clean zainstalowałem i bez Nvidia app... Najwięcej problemu jak wyczytałem jest z 4080S... Jestem teraz w tej wiosce sakoti jakoś tam i tu FG by się przydało bo fpsy lecą poniżej 60... Do tego jak uruchamiam gre to fps skacze od 10 po sekundzie np na 80 i znow po sekundzie na 10... Dopiero 2x alt i enter i wchodzą na pi razy drzwi 60... Ale FG no work. U mnie po patchu działa (4070), ale przestaje jak przesadzę z teksturami (Ultra) w 3440x1440 z PT. Zajętość wtedy dobija do 12 GB, niżej z teksturami działa bez problemów. Może to kwestia rozdzielczości u Ciebie + jakość tekstur? Edit: Jak się prześledzi FPS w TEST Indiana na danej karcie w 2K i 4K z FG i bez to widać gdzie zaczyna brakować VRAM. Jak grasz w 4K to jakość tekstur powyżej High może być przyczyną braku FG. Edytowane 6 godzin temu przez crux 1
aureumchaos 137 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Hmm gram na 3440x1440p... Z wszystkim na Maxa... Moze rzeczywiście brakuje vramu na FG... A która opcja najmniej wpływa na grafikę a uwalnia vram?
lukadd 500 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Bofor textur. Na początek spróbuj High, jest w zasadzie optymalny i zwalnia trochę vramu.
caleb59 344 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Pozdro od Nvidii! Cytat [G-SYNC] Indiana Jones and the Great Circle may display micro-stutters when Vertical Sync is disabled [5015165] 2
Art385 128 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, crux napisał(a): U mnie po patchu działa (4070), ale przestaje jak przesadzę z teksturami (Ultra) w 3440x1440 z PT. Zajętość wtedy dobija do 12 GB, niżej z teksturami działa bez problemów. Może to kwestia rozdzielczości u Ciebie + jakość tekstur? Edit: Jak się prześledzi FPS w TEST Indiana na danej karcie w 2K i 4K z FG i bez to widać gdzie zaczyna brakować VRAM. Jak grasz w 4K to jakość tekstur powyżej High może być przyczyną braku FG. No pewnie jest. 16GB to za mało dla tej gry z ficzurami na ON i ultra. Chyba z tego co czytałem z ficzurami włączonymi potrafi się rozpaść do trochę ponad 20 GB Vramu ale mogę pierdzielić bo nie mam 4090 aby przetestować a tylko czytałem.
lukadd 500 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ta ~20GB się buja całkowita alokacja na 4090 dla 4k z DLSS-Q i FG. Na ppc robili testy w takich nastawach i 4080 z 16GB vram solidnie obrywa na wydajności nawet po ustawieniu bufora textur na high dla 16GB vram.
Art385 128 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Czyli dobrze czytałem ale nie byłem pewny czy to prawda. Swoją drogą dejcie mi gry na tym silniku, bo UE5 wypadło z odbytu szatana
Rekomendowane odpowiedzi