Indiana Jones i Wielki Krąg
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Z tym nic nie zrobisz bo mleko się już rozlało Ludzie dziś na premierę kupują takie gnioty jak Stalker i się cieszą jaka świetna gra 🤣 -
Przez Gradzik18 · Opublikowano
Puściłem wszystkie razem. Ostatnio zacząłem odczuwać jakieś dziwne zacięcia przy zwykłych czynnościach tak jakby było mało RAMu więc najpierw puściłem tą diagnostykę windowsową, a że ona coś pokazała to pomyślałem, że zobaczę co inny program pokaże. do tej pory nie znałem TM5 , może teraz sprawdzę jak to działa bo i tak pewnie trzeba będzie pojedynczo potestować... -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Hipokryzja od Ciebie biję pełna gębą! Jeszcze niedawno wspomniałeś, że lepiej od razu kupić przed premierą wspierając twórców pełną kwotą bo szykuje się super gra a teraz szkoda przepłacać. Tak, zdecydowanie szkoda przepłacać za produkt, który na premierę jak w 98% przypadków będzie niedopracowany z masą błędów, crashy, glitchy i bugów uniemożliwiających zakończenie lub rozpoczęcie jakiegoś zadania. Zdrowo myślący człowiek kupi produkt dopracowany nawet za ceny premierową no ale żebym ja mógł zagrać w taki finalnie, połatany tytuł sporo osób z Was musi być "beta-frajerami". Powiedzenie "Głupich nie sieją, sami się rodzą" jest cały czas aktualne -
Przez Mar_s · Opublikowano
U mnie bardzo rzadko karty piszczały, a przerobiłem ich multum, mam zasiłkę od Fractala. Pamiętam że chyba 4070 Ti piszczała nieco w Time Spy, ale wystarczyło zrobić UV i przestała całkowicie, ale wtedy w środku był jeszcze Corsair chyba. Zresztą mnie to i tak nie przeszkadza kompletnie bo gram w słuchawkach a wentyle i tak to z reguły zagłuszają. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Chyba zacznę naliczać tantiemy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi