Oczywiście miałem na myśli czarnoskórych mieszkańców bo to, że biali się na tym dorabiali to jest oczywiste. Na marginesie - teraz z własnej woli oddają dorabianie Chińczykom i rosjanom. Podobno w chińskich fabrykach to co tam mają czarni jest o wiele gorsze od pracy w byłych koloniach brytyjskich czy francuskich.
Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że obecne władze złożone z Afrykańczyków jeszcze mniej dbają o ludzi niż biali koloniści, którzy budowali szkoły i przedszkola... Zresztą w sumie niewiele się zmieniło bo teraz biali Chrześcijanie budują szkoły i szpitale Zresztą szkoły chrześcijańskie mają o wiele wyższy poziom niż szkoły państwowe.
Pogralem kilka godzin i spoko, gierka mi bardzo siadła ale największe wrażenie to robi jakie gównoburze ta gra wywołała w internecie fanbojom d4 odbiło totalnie.
Ogólnie tak czytam ten wątek i myślę, że trzeba wziąć pod uwagę, że inne oczekiwania oraz odczucia będzie miał "przeciętny" gracz a inne fan gatunku ARPG.
Jako, że jestem w tej drugiej puli to dziwnie się czyta o porównaniach do jakiegoś stalkera czy indiana jonesa bo przecież te gry to są chyba na max 100h jakos? W ARPG gra się setki jak nie tysiące godzin.
No i ciężko o dobrego ARPGa na bardzo długo.
Zaczynałem swoją przygode od diablo 1 ponad 20 lat temu, potem przyszło takie d2 gdzie przegranych miałem a nie wiem z 2000h, potem d3 gdzie miałem 1500h przegrane. PoE1 no cóż tylko 300h ale nie umiałem się tak wciągnąć w późniejszych ligach.
PoE2 to taka trochę odpowiedź dla fanów ARPG, którzy szukają pewnego wyzwania w ubieraniu postaci. Bo jeżeli dobre ubranie postaci to jest 50-70h no to co to za wyzwanie.
Rekomendowane odpowiedzi