Nikt nic tutaj nie ma do RT bo z nim ten tytuł działa O.K i potrafi wyglądać też ładnie, heheszki są za to z PT zwłaszcza w kontekście innych tytułów gdzie różnice były spore więc spadek wydajności można było jakoś uzasadnić a tutaj to co zostało wklejone jest jakie jest i wygląda jak wygląda
Bo to tak jak z tymi wszystkimi patusami z tych gal gdzie się biją. Pamiętam rok temu, byłem na wakacjach przeglądam neta a tam non stop że wardega jakiś film wypuścił mówi o jakichś Stu, boxdelach i innych, afera na caly Polski internet a ja pierwszy raz o tym słyszę, nie wiem czy moje zainteresowania są całkowicie inne czy może towarzystwo w którym się obracam ma IQ 3 cyfrowe przez co omijają mnie takie gwiazdy. Z tymi wszystkimi streamerami to samo.
Podales totalnie 3 rozne sytuacje i oceniasz je na jedna modle zero-jedynkowo, great. Tylko w dalszym ciagu - zlomowanie tepych Mackow w ostry sposob nazywasz patologia i do tego odnosil sie moj komenatarz. Chamskie - ok, ale patologia to przeklinanie jak szewc pod publiczke dla dzieciaczkow, picie alko na streamach itd. Nitrozyniaka mozesz nazwac patolka, szczegolnie to co robil z Isamu jako JP armia, dawny Gimper, Carioner, strzemerzy GTA RP - jak to zestawisz z Kiszakiem, to chlop jest niemal aniolkiem i przykladem do nasladowania niczym RockAlone2K.
Rekomendowane odpowiedzi