Zwiększenie wersji do 2.2 to wprowadzenie dużej liczby zmian. To nie jakaś popierdółka w stylu FSR gdzie daliby 2.14
Może być sporo rozwiązań z pomysłów z modów. Fajnie że jeszcze to robią.
No to smialo idz do nich na kanal, po co sie wypowiadasz sie tutaj wsrod tych Twoich mackow. W drugim watku pokazales swoj poziom kultury wyniesiony chyba wlasnie od takiego Kiszczaka, ktory na jakiekolwiek slowa krytyki sie odpala.
Chcesz to zaloz jakis zakon obrony youtuberow bo rzucasz sie na kazdego kto cos o nich powie. My tutaj sie wymieniamy opiniami i zdaniem o grze, jest to forum dyskusyjne, Ty sie chyba za duzo naogladales streamow i teraz masz takie spojrzenie na swiat, ze to jeden guru powinien prowadzic monolog i ustalac co jest czarne a co biale. Sorry nie tedy droga, to, ze uzytkownikowi x cos sie podoba nie znaczy, ze uzytkownik y nie moze tego skrytykowac etc. Ja wiem, ze dla Ciebie to nie ma prawa bytu bo jak powie kiszczak to tak ma byc. Nie wiem po co Ty wchodzisz na forum nawet z takim nastawieniem. Juz po tym popisie powinienem Cie wrzucic na ignore ale jakos tak wyszlo, ze tego nie zrobilem, teraz widze, ze Ty zwyczajnie nikomu nie odpuscisz i bedziesz zaczepiac jak ktos tylko cos negatywnego o gwiazdach twicza powie. Milej zabawy, ciekawy jestem jak dlugo mody to beda tolerowac.
Rekomendowane odpowiedzi