To jest wręcz fascynujące w jakie dyrdymały jest wstanie uwierzyć człowiek z IQ ze środka rozkładu normalnego. Zresztą nie tylko Polacy. Nadal nie mogę przestać się śmiać z Rumunów, którzy w zasadzie wybrali sobie na prezydenta szura. Sąd im to skasował, ale coś czuję, że ta kasacja bokiem wyjdzie.
@Crew 900 Nie lenistwo. Problem jest w odgornym nakazem zatrudniania nowych pracownikow. Bialych, doswiadczonych zwolnili a zatrudnili kolorowych nowych. To samo dotyczy optymalizacji gier, lezy po calosci.
Ucza ich na remasterach tylko ze to juz troche trwa. Nie zdziwie sie jak wydadza Days Gone 2 remaster mimo braku przeslanek finansowych.
DEI itp
W takim razie podepnij do mobasa jakiś wolny dobry dysk i postaw na nim świeży 24h2 w najnowszej wersji od MS.
Żadnych programów nie instaluj, tylko podstawowe sterowniki i zobacz, czy CPU dalej ma 30% obciążenia.
20 minut roboty !
Zanim podejmiesz decyzję, odepnij wszystkie obecne dyski od płyty, żeby nie było jakiś kwiatków.
To się nazywa racjonalizowanie porażki. Jestem ciekaw jak będzie ona racjonalizowana jak granica będzie na linii Dniepru. Jestem ciekaw jak zostanie zracjonalizowana, kiedy cała Ukraina wróci w rosyjską strefę wpływów.
Rekomendowane odpowiedzi