JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Po tym filmie... czas oddać hołd i wrócić do podrasowanego W3 po raz enty. Dużo czasu, dużo zmian. Sam NextGen to już dużo... Czy ktoś z Was korzystał z jakiegoś "leniucha" = PACKMODa z nexusa? Jest coś, co można wziąć w ciemno i nie beblać tygodniami w milionie modów i konfliktów?
caleb59 1 633 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja https://steamcommunity.com/app/292030/discussions/1/508455105152943390/ 1 1
caleb59 1 633 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Mnie to niszczy łeb, że oni to jakoby poprawili w trybie DX 11, a w najważniejszym DX 12 nic nie ruszyli.
Gothic 120 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Obstawiam, że dzisiaj pokażą grafikę Geralta z Wiedźmina 4 w formie szkicu natomiast dużym zaskoczeniem byłoby coś więcej.
tgolik 548 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 2 godziny temu, caleb59 napisał(a): Mnie to niszczy łeb, że oni to jakoby poprawili w trybie DX 11, a w najważniejszym DX 12 nic nie ruszyli. Na jakim sprzęcie, czy przy jakich okazjach HW rodzi problemy? Nigdy nie przydarzyło mi się coś takiego a od czasu GTX1070 używam tej funkcji na maksa.
caleb59 1 633 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) Nie mogłeś grać bez problemów skoro: https://www.thewitcher.com/pl/pl/news/50536/hotfix-na-pc-jest-juz-dostepny To się ciągnie od samej premiery podstawowej gry, kiedy jeszcze o Next Gen nikt nie marzył. Edytowane 19 Maja przez caleb59
galakty 3 341 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja On nigdy nie ma problemu z grami Redów z wiadomych powodów
tgolik 548 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Wiedźmin 3 wywalał mi się wielokrotnie z powodu przegrzewania karty graficznej lub procesora - bardzo źle reagował na wszelkie przetaktowania lub undervoltingi. Także miganie tekstur podłoża w ciemnym otoczeniu gdy ustawione jest RT zdarza się często i jest wkurzające. Natomiast nie kojarzę problemów z Hair Works.
caleb59 1 633 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Tzn. ja to rozumiem bo u mnie potrafiłem ograć 70% gry z włączonym Hairworks i nie było problemów aż tu nagle loading i cyk crash na pulpit z czapy. Dosyć szybko kapnąłem się co było przyczyną już za czasów posiadania GTX 970 i starej wersji gry. Od tamtej pory chociaż zadeklarowali się w tym ostatnim hotfixie do Next Gena, że w trybie DX 11 naprawione tylko szkoda, że olali DX 12 i tam nadal gra potrafi się randomowo przez Hairworks sypać. Ostatnio @leven miał z tym problem ale twardo woli crashe niż wyłączenie Hairworks.
tgolik 548 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Ja też wolę ewentualne crashe niż wyłączyć Hairworks.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Mi W3 kiedyś crashował na 1500mhz na 1499 był luz, gtx970
Reddzik 2 777 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) lub https://www.twitch.tv/cdprojektred Edytowane 19 Maja przez Reddzik
tgolik 548 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Dzięki, zaczynałem się rozglądać za nowym padem. 1
Dimazz 569 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja gra ktoś w wiedźmina 3 na telefonie? jak to chodzi i czy mocno drenuje baterie.
aureumchaos 440 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja W dniu 19.05.2025 o 09:48, JeRRyF3D napisał(a): Po tym filmie... czas oddać hołd i wrócić do podrasowanego W3 po raz enty. Dużo czasu, dużo zmian. Sam NextGen to już dużo... Czy ktoś z Was korzystał z jakiegoś "leniucha" = PACKMODa z nexusa? Jest coś, co można wziąć w ciemno i nie beblać tygodniami w milionie modów i konfliktów? Ja nie jechalem z calymi paczkami ale wszystkie montowalem vortexem i konflikotw nie bylo Zadnych crashy nie bylo na tych nawet z wlaczonymi wlosami. HW. 1 1 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Dzięki. Ja właśnie o paczki pytam, bo w pewnym momencie sam przekroczyłem grubo ponad 70 szt. i nie chciałbym ponownie tego ręcznie rzeźbić, ingerować w konflikty, itd. A na nexusie jest zakładka modpack i tam ktoś wali np. 300 modów (wedle niego best of the best) i 1 klikiem zaciąga się jego config mod, sprawdzony, przetestowany, itd. Na taką łatwiznę miałem chrapkę. Twoją techniką, to przemielę sztuka po sztuce swój stary mod katalog, ale na myśl o tym... ble! 1
caleb59 1 633 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Godzinę temu, aureumchaos napisał(a): Zadnych crashy nie bylo na tych nawet z wlaczonymi wlosami. HW. Bo masz tam chytrego moda, który wyłącza hairworksy u Geralta. Już kiedyś o tym czytałem i jest to pewna forma obejścia problemu z niestabilnością. 2
galakty 3 341 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Dokładnie, HW crashuje grę przez Geralta, na zwierzętach może być włączone, stary temat w sumie... 1
Rekomendowane odpowiedzi