Nie mam pojęcia. Jedyne co zrobiłem to włączyłem tego moda przez RHI:
Jeszcze raz napiszę, bo jest jakiś miszmasz się z tym zrobil.
Wiedzmin 3 oficjalnie nie miał wsparcia MFG.
Czy miałeś RTX 4xxx czy 5xxx w grze było dostępne tylko x2
Od dziś Remaster daje nam możliwość używania MFG w grze bezpośrednio.
Ale RTX 4xxx nadal potrzebuje moda do odblokowania MFG.
To jest racja. Mi w trasie na ekspresówce z CH-R 2.0 wyszło ok 4.5l. W mieście nawet lepiej. Z wad to jeszcze ma stosunkowo mały bak i sprawia wrażenie, że paliwo szybko znika.
Z biegiem czasu reklam na stron przybywało znacznie od 10lat przynajmniej nie da się normalnie przeglądać netu bez blokerów. Poza tym nie chodzi tylko stricte o blokery, ale również skrypty śledzące itd. Co istotne z blokerem strony szybciej się ładują
Może jest, może nie jest. Jak nie ma oficjalnych danych to sobie można dorabiać narracje.
Sony zwykle przy omawianiu wyników kwartalnych podaje sprzedaż gier - najbliższe spotkanie będzie na początku listopada.
Nawet przy +20 stopniach w takim 1.5 TSI (2.0 TSI w sumie podobnie) 90 stopni na oleju jest po około 5-6 km i raczej nie wcześniej niż 10 minutach. No chyba, że od razu wjeżdża się na trasę ~100 km/h
Jedzie tak samo (niemalże) niezależnie od trybu jazdy, różnica polega na tym, że ~70% wciśniętego gazu w eco odpowiada ~40% w sport (trochę inaczej zarządzana jest też bateria, ale to odrębny temat). W kazdym razie jedzie, bardzo skutecznie, parametry przyspieszenia są obiektywne i klarownie pokazują, że "jedzie"
Te kwestie do doskonale znane wady Toyoty C-HR. Albo je akceptujesz wybierając auto ze względu na wygląd i jednak wygodę wsiadania do crossovera, albo nie W mojej ocenie te tylne klamki są OK o ile jest się dorosłym. Dziecku ciężej. Z drugiej strony, jak się jest dorosłym, to wejść do kabiny z tyłu jest słabo (jest tam też ciasno dosyć i ciemno - małe okna). Zwróć też uwagę, że C-HR nie ma nawiewów klimy z tyłu. W Corolli też nie jest to oczywistość, ale jednak Corolla tańsza jest.
Mój głos w każdym razie na hybrydę niezależnie czy C-HR czy Corolla. Bedziesz mega zadowolony ze spalania i serio: tam praktycznie nie ma się co zepsuć (jeśli chodzi o napęd). A komfort tego, że masz klimę cały czas stojąc w korku, niezależnie od aktywnego silnika spalinowego jest bezcenny.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
MFG dla RTX 4xxx
Rekomendacja dodana przez Kadajo
4 reakcje
Pokaż odpowiedź