Tak patrząc zdrowo rozsądkowo to żaden plan się nie opłaca ... nawet ten essential bo to zwykły haracz za grę po sieci , gry co miesiąc to taki chłam ze brak słów .
Ja też siedzę na essential ...ale teraz chyba przejdę (po raz kolejny ) na extra bo "tylko" 120zł dopłaty zza 278 dni extra .... to finalnie i tak mnie taniej wyniesie niż 520zł za extra .....
Tylko tak się zastanawiam co mi da to przejście jak i tak nie ma tam gier w które bym grał ,bo zdecydowaną większość ograłem a pozostałe to nie moje klimaty /target ... ale magia cyferek działa
Ja nie mam żadnego ciśnienia. Poczekam ze spokojem do marca aż wyjdą wszelkie testy GPU a 9800X3D powinien już być wtedy normalnie dostępny.
Sprawa z zasilaczami też będzie wtedy już oczywista i może pojawią się jakieś ciekawe zestawy RAMu pod AM5.
Też mi się wydaję że dowiozą to ich dobro narodowe jak nasza seria Wiedźmin. Wczoraj w ukraińskiej telewizji oglądałem wywiad z nimi, nawet wspominali o Wieśku, a na stole leżała wersja kolekcjonerska Wieśka 3.
Rekomendowane odpowiedzi