-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paw79 · Opublikowano
Ok. Pogrzebałem trochę. Na kanale Oxford King na yt znalazłem chyba najdokładniejszy opis instalacji emulatora ShadPS4 i Bloodborne'a (sprzed 6 dni). On nie jest już do końca aktualny, bo film z 21.11 który wrzuciłem w pierwszym poście pokazuje że najnowsza wersja nie ma już np. problemów z krwią na ubraniu protagonisty. I chyba nie wszystkie wymienione w filmie mody z Nexusa są potrzebne. Tak czy inaczej: - Emulator w menu pokazuje m.in. wersję firmware, ale nie wiem skąd i w jaki sposób została ona wyciągnięta. Na PC po prostu ściągamy emulator z git-hub'a i rozpakowujemy. Ciężko wyrokować na temat legalności w tej kwestii. Póki co pozwu od Sony w kierunku twórców nie ma, ale nie wiadomo jak sprawa będzie się miała w przyszłości. - Drugą kwestią jest kopia Bloodborne'a. Ten Oxford King mówi że trzeba ściągnąć z sieci, ale nie może podać linków, więc wiadomo że chodzi o pirata. Ja jednak preferowałbym dump'a z posiadanej oryginalnej płyty i konwersję do formatu .pkg (taką odczytuje emulator). I tutaj znalazłem że coś takiego jest możliwe przy pomocy PS4 i pendrive'a. Z drugiej strony nie mam 100-procentowej pewności czy taki plik .pkg zdumpowany z własnej płyty przez konsolę pójdzie równie bezproblemowo jak piracki plik .pkg ściągnięty z sieci. Teoretycznie powinien, ale kto wie. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Chcesz powiedziec, że niedługo po premierze serii 5000 bedzie seria 6000? -
Przez slafec · Opublikowano
Proszę wymień mi nowe, porządne IP od Nintendo z ostatnich 5 lat (albo nawet z całej generacji Switcha). A ewentualną gadkę, że oni mieszają gatunki w swoich znanych seriach (i przez to są super oryginalne) sobie daruj. Oceny na Metacritic od graczy i recenzentów bardzo wysokie. Na Steam też zazwyczaj w większości pozytywne. Kto inny ma decydować czy gra jest super, czy nie? Eksperci z forum ithardware? Poza tym niektórzy PCtowcy się o nie proszą i grzecznie czekają (albo nie i kupują konsolę, tak przynajmniej twierdzi Sony ) -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Uważasz, że ludobójca Netanjahu jest lepszy ?? On się specjalnie od Putina nie różni w kwestii wojny. Musi ją ciągnąć jak najdłużej bo dopóki trwa ciężko będzie go rozliczyć. Naturalnie możemy tu sobie gdybać o punkcie widzenia względem punktu siedzenia.... ps. u Karima masz problem z Koranem, zabijaniem niewiernych. Chętnie poznam Twoją opinię na temat wyznawców tej księgi, którzy tak ochoczo się do UE zwalają :> Pełna zgoda. Mam jednak lekki ubaw z osób, którym przeszkadza wiara kolesia od nakazu aresztowania żyda, jednocześnie w europejskiej polityce tych samych świrów witają z otwartymi ramionami. -
Przez azgan · Opublikowano
Zgoda, stan techniczny jest delikatnie mówiąc do poprawy i S.T.A.L.K.E.R 2 wymaga dalszego dopieszczenia ale sam tytuł jest bardzo dobry. Zwiedzanie Zony, udźwiękowienie, klimat, efekty pogodowe to wszystko robi robotę. Pograłem dzisiaj dłużej i można się wciągnąć tak jak w poprzednich odsłonach.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi