Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Epic to podobno najbardziej znienawidzona platforma

Jaka znienawidzona nieużywana albo używana tylko do odbierania darmowych gier. Fajnie ze to detroid wleci bo miałem w planach kupić. 

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Jeśli to prawda to w końcu ogram, nigdy jakoś weny do kupna nie miałem. 

Detroit to interaktywna gra filmowa. Jednak bardzo ciekawa i z wyborami, które przewracają wszystko. 

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Liber8 napisał(a):

Trudno uwierzyć, że dają RDR2 w tak dobrej cenie za darmo, zobaczymy :D

Obecnie RDR2 jest w promocji, gry daja najczesciej te które nie sa w promo. Poza tym to jest czysta spekulacja i według mnie szkodiwe działanie na rzecz Epic. Bo dali fajną gre, a teraz ktos juz jako pseudo przecieki pokazuje, ze bedzie jeszcze lepiej. Innymi słowy jak dadza dalej dobre gry to ludzie beda rozczarowani. Takcy fachowcy od tych przeciekow to jak Ci z Should you play it. Robili streama bo czekali na nowa gre, a było info że bedzie o 8mej jakiegos tam czasu i nawet tego nie sprawdzili... i zdziwieni, że nie ma gry tylko jeszcze 10h trzeba czekac. 

Szczerze RDR2 to jedna z nielicznych gier, która w pełni zasługuje na to, zeby ja kupić. Ktos kto czeka na tak dobra gre za darmo to sorry, ale ten sam temat o 3 czy 4lat caly czas tylko rdr rdr itp. A promocje były mozna było za 62zł, 50zł kupic juz można tyle wydać zamiast non stop o tym pisac i potem leciec w komentarzach o swoim rozczarowaniu.

Edytowane przez maxmaster027