Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, skunRace napisał(a):

Zgadzam się w 100%, dla mnie jedyne "gry życia" ostatnich 15 lat to właśnie RDR2 i W3

Dla mnie The Last Of Us: Part 1. W Red Dead Redemption 2 grałem krótko - szkoda, że nie ma polskiego audio, ale zapowiada się ciekawie. No i Wiedźmin 3 zakupiłem, ale jeszcze nie miałem okazji odpalić.

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Phoenix. napisał(a):

W3 to nawet kolo tego nie stalo wiec czym to ma niby dorownac ?? :hihot: Wiesiek to nie taka wspnaial gra jak kazdy maluje....

Ale to jest moja prywatna opinia. To że tobie Wiesiek nie leży to twoja sprawa. 

Edytowane przez Sebastiansbk
Opublikowano
9 minut temu, Sebastiansbk napisał(a):

Ale to jest moja prywatna opinia. To że tobie Wiesiek nie leży to twoja sprawa. 

Twoja prywatna opinia stwierdza ze wiesiek 3 moze dorownac rdr2 tylko chlopie w czym ?? Nie zaslaniaj sie prywatna opinia jak nie ma arguemntow bo poza duzym otwatym swiatem to on jest martwy w porownaniu do rdr2 pod kazdym wzgledem. Co najwyzej popularnoscia gra moze sie zblizyc i niczym wiecej ale na kazdym polu odstaje i to mocno od rdr2 ;) 

• Upvote 1
Opublikowano
4 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Na pewno ma ciekawszą i krótszą fabułę. Reszta na plus Rdr.

Ja nie twierdze, ze wiesiek to zla gra bo to bardzo dobra gra i fabula stoi to fakt ale poza popularnoscia to po prostu nie ta liga co RDR2 ;)  

Opublikowano

Tylko gry Rockstar są o niczym zwłaszcza seria GTA i w sumie RDR też dlatego, że ich tytuły dzieją się w pewnym sensie w realnym świecie więcej nie ma i nigdy nie było tutaj epickiej, pięknej przygody Fantasy lub Science Fiction także kompletnie nie kminie jak można się takim czymś podniecać:

migt20251109172705696matr.jpg

• Haha 1
  • Confused 1