JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) . Edytowane 30 Grudnia 2024 przez JeRRyF3D
Kakarotto 730 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Kupiłem klucz za 80 140 zł z groszem i stwierdzam, że to było trochę za dużo. Jakbym to przechodził w normalnej kolejności i czasie, to bym nie narzekał, ale jeśli widziało się już RDR2 na żywo przed oczami, to tu mamy do czynienie naocznym gwałtem. Mam nadzieję, że fabuła da radę i że czasowo wyjdzie mniej niż 10 zł/h w przeliczeniu. Edytowane 16 Stycznia przez Kakarotto Poprawa ceny.
Stjepan 2 380 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 41 minut temu, Kakarotto napisał(a): Kupiłem klucz za 80 zł z groszem i stwierdzam, że to było trochę za dużo. Jakbym to przechodził w normalnej kolejności i czasie, to bym nie narzekał, ale jeśli widziało się już RDR2 na żywo przed oczami, to tu mamy do czynienie naocznym gwałtem. Mam nadzieję, że fabuła da radę i że czasowo wyjdzie mniej niż 10zł/h w przeliczeniu. To jest zupełnie inna gra, lżejszy klimat, wiadomo starsza grafika, mi RDR2 nie podszedł, za to w RDR1 bawię się znakomicie. 1
lukadd 2 917 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Jeden i drugi RDR to wymiatacze, ale RDR2 to dosłownie kosmos Edytowane 15 Stycznia przez lukadd 1
Kakarotto 730 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 4 godziny temu, Stjepan napisał(a): To jest zupełnie inna gra, lżejszy klimat, wiadomo starsza grafika, mi RDR2 nie podszedł, za to w RDR1 bawię się znakomicie. Na pierwszy rzut oka widać, że jest inaczej. RDR2 jak grałem na premierę na PC to byłem efekt łał za całokształt, a w RDR tego brak z wiadomych względów., ale zobaczymy jak dalej będzie. 2 godziny temu, tom36816 napisał(a): @Kakarotto kluczyk gdzie zakupiłeś? Eneba i jest w tej chwili wyprzedana. Sprawdziłem przy okazji i jednak cena była wyższa, widocznie pomyliłem z inną grą. 148 zł z cashbackiem. I już trochę humor się popsuł.
Stjepan 2 380 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Nie wiedziałem że John nie umie pływać, wpadłem do wody i umarłem.
lamparcicho 697 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Umie pływać tylko nie zrobili odpowiedniej animacji 1
Stjepan 2 380 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Szczerze to żadna nowa gra nie dawała mi tyle funu co ten Remaster, gra z 2010 z tych "dobrych czasów" jak tu się wszystko klei, jest spójny świat, jak fan spagetti westernów z Clintem Eastwoodem pochłonął mnie ten świat, nawet gamepley momentami rodem z GTA IV mi się podoba, czuć że to inne czasy, kilka razy się nawet uśmiałem, mam ponad 8h w grze, gram sobie powoli. Najlepiej wydane 150zł na grę ostatnimi czasy. 1 1
lukadd 2 917 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Bo to mega dobra gra jest Ja kupiłem na premierę PC remastera za full price i nie żałowałem. Mam też wersję remastera na PS4/5 miałem/grałem na x360 czy PS3 Jak skończysz grę to ograj koniecznie dodatek. Bo daje naprawdę sporo zabawy Mogli by dać zombiaki do RDR2. Z chęcią bym przytulił Edytowane 18 Stycznia przez lukadd 1
tom36816 77 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca No i w końcu kupiłem. Jest teraz w promce na Steam za 131zł. Miałem czekać aż będzie poniżej stówki ale pewnie jeszcze z rok bym czekał. Chyba wezmę z półki jakąś grafikę z tamtego okresu, hmm...może HD 5870 Widziałem jakieś mody na wymuszenie dx11
kptEnter 27 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Pytanie mam Czy można jakoś przybliżyć widok, żeby postać była większa i bliżej nas ? Cos jak w Wiedźminie 3? Bo teraz wydaje mi się mocno oddalona (wiadomo kwestia gustu).
caleb59 1 635 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca https://www.nexusmods.com/reddeadredemption/mods/431
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Czyli mając netflixa będę mógł sobie za free ściągnąć RDR na PC?
Tomek1623 266 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Ograłem na PS5 po paczu w 60 klatkach, tak się zastanawiam co więcej ten upgade wniesie.
JohnyWol 81 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada 3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Czyli mając netflixa będę mógł sobie za free ściągnąć RDR na PC? Na Netflix bedzie raczej wersja mobilna bi chyba tylko takie gry tam sie pojawiają. Noni to działa jak z filmami, czyli w przyszłości dana gra moze zostać usunięta z biblioteki Netflix 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Eee brzydzę się graniem na telefonie w takie gry 🙂
JohnyWol 81 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada W grudniu sie okaże. Nie sprawdzałem jakie wersje GTA sa tam dostepne
Lypton 953 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Eee brzydzę się graniem na telefonie w takie gry 🙂 Google wydało na PC oficjalny emulgator Google Play. https://play.google.com/googleplaygames?hl=pl 1 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 4 minuty temu, Lypton napisał(a): Google wydało na PC oficjalny emulgator Google Play. https://play.google.com/googleplaygames?hl=pl Nie mam teraz czasu sprawdzić, ale myszka i klawa będzie działać? Gierkę ograłem kiedyś na xboxie, teraz tak bardziej informacyjnie i z ciekawości pytam.
Lypton 953 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Zapewne będzie. W innych grach działa. https://tech.yahoo.com/gaming/articles/google-play-games-pc-finally-143324743.html 1
Rekomendowane odpowiedzi