Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance 2

Recommended Posts

Dnia 30.10.2024 o 19:20, Lypton napisał:

Trzęsą mi się ręce na myśl o drugiej części Deliverence. 

Miałem grać w jedynkę ale jakoś tak mało czasu było i nie zagrałem. Opinie dosyć zróżnicowane, warto ograć przed dwójką? 

• Like 1

https://mediamarkt.pl/pl/product/_gra-pc-kingdom-come-deliverance-ii-gold-edition-1485153.html

W media markt KCD 2 na PC złota edycja za 289zł

W media expert KCD 2 na PC złota edycja za 308zł

Wersja cyfrowa na steam 339zł 

?? o co chodzi?

@Asag obowiązkowa pozycja KCD 1 świetna gierka

Edytowano przez voltq

6 godzin temu, Tomek_ITH napisał:

Największy minus, to zdecydowanie animacje, mimika.

Zbroja ciężka, ruchy krępuję, człowiek się rusza jak paralita. A zza przyłbicy mimiki nie widać. :E

Jeden z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie tytułów ostatnich 2-3 lat. Z jedyną zaliczyłem szorstki start, ale jak już siadło to na całego.

Edytowano przez Vulc

mnie tylko martwi ze nie dodali więcej z rdr 2 , animacja jedzenia picia , mycia się jakaś scenka , przebierania się , no i wprowadzić realistycznego konia którego zostawiamy przed karczma itd a na dłuższy czas możemy zostawić w stajni gdzie można by było tez "ulepszać" konia , musimy go karmić czyścic itd ,  i usunąć to ze gwizdamy i pojawia się za plecami jak płotka z wiedźmina , powinno być tak ze jak zostawimy gdzieś konia na dłużej w lesie to go po prostu stracimy bo ucieknie/padnie

Edytowano przez voltq

44 minuty temu, voltq napisał:

mnie tylko martwi ze nie dodali więcej z rdr 2 , animacja jedzenia picia , mycia się jakaś scenka , przebierania się , no i wprowadzić realistycznego konia którego zostawiamy przed karczma itd a na dłuższy czas możemy zostawić w stajni gdzie można by było tez "ulepszać" konia , musimy go karmić czyścic itd ,  i usunąć to ze gwizdamy i pojawia się za plecami jak płotka z wiedźmina , powinno być tak ze jak zostawimy gdzieś konia na dłużej w lesie to go po prostu stracimy bo ucieknie/padnie

Całe szczęście że tego nie dali. Spowalnia tylko rozgrywkę:/

• Confused 2

7 godzin temu, Asag napisał:

Miałem grać w jedynkę ale jakoś tak mało czasu było i nie zagrałem. Opinie dosyć zróżnicowane, warto ograć przed dwójką? 

No kurde, jedna z moich ulubionych gier ever. Ale proszę nie przychodzić z pretensjami, jak nie siądzie. Nie każdemu siada. Najwyższy próg do przeskoczenia to nietypowy system walki. 

26 minut temu, Lypton napisał:

Edytowano przez Lypton

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...