Tomek_ITH 318 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 9 minut temu, Element Wojny napisał(a): Wypad na ignora. "Gdzie masz dowód" W KCD1 mam dowód, bo w niego grałem. Czy henryk ma jakąkolwiek gejowską propozycje w 1 na którą odmawia, mówiąc że jest hetero? Jak nie, to temat zamknięty. Ja też grałem w 1 i to 3 razy ostatnio miesiąc temu. Edytowane 20 Stycznia przez Tomek_ITH
mag_zbc 188 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Moje stanowisko jest takie, że z wściekaniem się na wątki homo powinniśmy poczekać do premiery gry zamiast ostrzyć widły na podstawie plotek od randomów z interneta. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Te "ploty" to info bezpośrednio od twórcy gry. Edytowane 20 Stycznia przez Element Wojny
abudabi 88 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Żeby jeszcze CPR z Geralta homo nie zrobili w Wiedzminie 4, nic mnie nie zdziwi
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Żeby życie miało smaczek, raz dziewczyna, raz chłopaczek
lukadd 2 915 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Te "ploty" to info bezpośrednio od twórcy gry. Nie widziałem. Z tego co tutaj było do tej pory to raczej wynikało, że gracz będzie miał wolną rękę jak chce prowadzić prowadzić postać.
Godlike 880 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Mnie bardziej wkurza obecnosc tego murzyna niz to, ze Henryk bedzie zwiedzal anal.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Z tego co tutaj było do tej pory to raczej wynikało, że gracz będzie miał wolną rękę jak chce prowadzić prowadzić postać. W Veilguardzie też miałeś mieć wolność, jak to wyglądało sam dobrze wiesz. Pełna opcjonalność była tylko i wyłącznie w BG3, bo tam mogłeś dowolną postać odpalić z planszy, zanim jeszcze skończyła mówić "dzień dobry". Edytowane 20 Stycznia przez Element Wojny
Slayer 253 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 38 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Wytłumacz mi co w tym głupiego, że w średniowieczu byli geje. No może jeszcze leworęczni też byli!? 1 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 1 minutę temu, lukadd napisał(a): Z tego co tutaj było do tej pory to raczej wynikało, że gracz będzie miał wolną rękę jak chce prowadzić prowadzić postać. No bo tak ma być. Vavra tak pisał, nic innego się nie pojawiło.
Ludojad 389 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Godlike napisał(a): Mnie bardziej wkurza obecnosc tego murzyna niz to, ze Henryk bedzie zwiedzal anal. a jak murzyn zwiedzi anal henia jaja jak ch.. Edytowane 20 Stycznia przez Ludojad
Godlike 880 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia To patrz punkt pierwszy nadal będzie mnie wkurzac jego obecność ale z drugiej stoeny Henryk se nie da i nie będzie pasywny tylko aktywny i to on zwiedzi anal murzyna
Fenrir_14 827 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 25 minut temu, mag_zbc napisał(a): W jedynce również nie ma Paryża - to dowód na to, że Paryż nie istnieje Bardzo głupi argument. Po co odwracasz kota do góry ogonem. Grałeś w KCD1 w ogóle? Gdybyś grał to byś dobrze wiedział że Henryka zupełnie nie interesuje pedałowanie tym bardziej że w jednym z questów wyśmiewa to chore zjawisko. I co teraz? Nagle wskutek stresu pourazowego i toczącej się wojny przechodzi romantyczną metamorfozę i pała żądzą zapinania chłopów w sranie? Postać Henryka jest jasno nakreślona w pierwszej części i najnormalniej w świecie taki obrót wydarzeń całkowicie burzy jego obraz. Naprawde tego nie rozumiesz? Dlaczego akurat teraz, w dobie wszechobecna propagandy lgbt dowiadujemy się że Henryk po latach wojennego znoju, przygotowując się do najważniejszych wydarzeń swoich czasów odkrywa w sobie pedalski pierwiastek? Edytowane 20 Stycznia przez Fenrir_14
Sheenek 330 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 30 minut temu, lukadd napisał(a): Ale chyba nie ma żadnego potwierdzonego info, że gracz będzie zmuszony przez grę brać udział w homoseksualnych orgiach ? Więc jeśli tak i tylko od gracza zależy w którą stronę poprowadzi postać to mi to w zasadzie obojętna ta kwestia. W BG3 też można było facetów ten teges Ale nikt do tego nie zmuszał, sam gracz decydował. Dokladnie, Vavra napisal ze gracz bedzie mogl zdecydowac jak w takiej sytuacji zareagowac. A to ze bedzie do ciebie jakis gej podbijal to co w tym nadzwyczajnego? Zycie codzienne ministranta 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 26 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Koleś, ty też nie rozumiesz w czym problem, bo nie grałeś i nie wiesz jak to jest przedstawione, co dokładnie można/nie można robić. Poza tym gdzie masz dowód że henryk jest hetero? Napisz mi łaskawie, gdzie pada w 1 taki dialog. Jak nie to nie wypisuj farmazonów. To ze romansuje tylko z kobietami niczego nie potwierdza. Napisałaś cos z cyklu Wiedzmin od Netflixa , skoro cos nie było potwierdzone to znaczy ze mogło być inaczej
Tomek_ITH 318 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Oby można było wyruchać pół męskiej populacji kutenberga, ale by co poniektórym ciśnienie wywaliło z wkur... 1
crush 3 575 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, mag_zbc napisał(a): @crush Póki co to gra nawet nie wyszła i oprócz szczątków informacji, jak imię i pochodzenie tej postaci, nie wiadomo absolutnie nic, ale ty już zdążyłeś się profilaktycznie zesrać i od kilku stron spamujesz swoimi urojeniami. Nic nie wiadomo. Normalnie CZARNA dziura. Ty za to po premierze będziesz znowu wklejał copy pasty, jak w wątku o Wiedźminie? Edytowane 20 Stycznia przez crush
lukadd 2 915 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): W Veilguardzie też miałeś mieć wolność, jak to wyglądało sam dobrze wiesz. Nie wiem, a przynajmniej bezpośrednio nie doświadczyłem bo nie grałem w to gówno ani minuty No-preorders, wyjdzie gra, będzie więcej info zdecyduję czy kupić czy nie. 2
voltq 1 372 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 4 godziny temu, mag_zbc napisał(a): Po pierwsze to byli czarni w Europie, maurowie i moryskowie w Kastylii, Portugalii i Aragonii. Po drugie to było jasno powiedziane, że ta postać pochodzi z Królestwa Mali. To Mali było tak potężnym państwem? murzyny miały królestwo? to dlaczego biali ich podbili ? 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, lukadd napisał(a): No-preorders, wyjdzie gra, będzie więcej info zdecyduję czy kupić czy nie. Kupiłem wersję GOLD w pre-orderze, bo Vavra od miesięcy pisał, że głupizn nie będzie. Po KCD1, zwyczajnie mu uwierzyłem. Głupi ja. Edytowane 20 Stycznia przez Element Wojny 1 1
Fenrir_14 827 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) @voltq Biali w siaty ich łapali i przywozili do Europy jako atrakcje allbo ówczesną roomb'e 😀 Edytowane 20 Stycznia przez Fenrir_14 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 3 minuty temu, voltq napisał(a): Napisałaś cos z cyklu Wiedzmin od Netflixa , skoro cos nie było potwierdzone to znaczy ze mogło być inaczej Bo to jest tylko gra i jeśli da się coś wytłumaczyć, nie łamiąc ''KANONU'' 1 to czemu nie.
Godlike 880 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 3 minuty temu, voltq napisał(a): To Mali było tak potężnym państwem? murzyny miały królestwo? to dlaczego biali ich podbili ? Nawet nie tyle co królestwo a Imperium Pod koniec XV wieku Maroko ich sklepalo i to byla początek ich upadku a później przybyli brytjczycy i zaczęli ich łapać i wywozić od Ameryki. 1
crush 3 575 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Powiem, że ja się Danielkowi nie dziwię. Podejrzewam, że sakiewka jak na tak małe studio jak Warhorse była pokaźna. 1 minutę temu, Tomek_ITH napisał(a): Bo to jest tylko gra i jeśli da się coś wytłumaczyć, nie łamiąc ''KANONU'' 1 to czemu nie. Nie da się. Chyba, że w tak debilny sposób jak ten Vavry o facetach z żonami. 1
lukadd 2 915 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Kupiłem wersję GOLD w pre-orderze, bo Vavra od miesięcy pisał, że głupizn nie będzie. Po KCD1, zwyczajnie mu uwierzyłem. Głupi ja. Ja nikomu nie wierzę Gra nie zniknie po minucie jak rtxy 5090 , zawsze można będzie ją kupić bez problemu po premierze jak już będzie więcej info co do tego co tam się odwala, jak gra jest zoptymalizowana, bugi itd. Nie robię preorderów i nie widzę w tym żadnego sensu. 1
Rekomendowane odpowiedzi