Kingdom Come: Deliverance 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez cherbi · Opublikowano
Też myślałem tak jak ty że nie pokryty w całości radiator odbije się na temperaturach i że 14 to będzie lepsza decyzja jednak po zamontowaniu 12 i skonfrontowaniu oczekiwań z rzeczywistością okazało się że jest dobrze 2 x 12 wystarcza a 14 byłyby za szerokie. Zamontowałem wentylatory tak by stykały się na środku radiatora a niepokryta przestrzeń na lewej i prawej na oko była podobna ponieważ ciepło rozchodzi się od rdzenia przez rurki cieplne w lewo i prawo oddając ciepło na żeberka aluminiowe przechodząc przez obszar na który znajdują się wentylatory. Samo to że radiator jest połączony i nie jako samo to wyrównuję jego temperaturę nawet u ciebie stosując tą metodę newralgiczne punkty będą pokryte. Nie zrozum mnie źle ja już tam byłem i po prostu chce ci dobrze doradzić. Zrobisz jak uważasz daj znać jak poszła modyfikacja i jakie są wyniki. -
Przez Dirian · Opublikowano
Jak wyżej, nie ma sensu ładować sie w karte z 8GB VRAM, chyba że faktycznie jedynie pod Minecrafta czy jakieś proste gierki, albo starsze tak do 2022-2023. W nowszych ten VRAM będzie już zapychany pod korek. -
Przez huudyy · Opublikowano
w 8 lat zrobiłem 80k km w moim kAudi - idąc tym tokiem, to taka Tesla by mi starczyła na 50 lat. Nie widzę problemu i myślę że setki tysięcy posiadaczy Tesli myśli tak samo. -
Przez Dirian · Opublikowano
Jeśli chodzi o zwykłe i5 12600 / 13600 bez "k" na końcu, to mniej więcej 5700X / 5800X. Jeśli mowa o 12600k / 13600k, to te procki są wydajniejsze i tutaj w grach jedynie Ryzeny 5700X3D / 5800X3D (z dodatkową pamięcia 3D-Vcache) mogą z nimi konkurować, a w CS to nawet je prześcigną bo CS lubi pamięć 3D. Tyle że tutaj znalezienie używki graniczy z cudem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi