Lypton 953 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 13 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Czy ja wiem, sa gry pokroju Horizon gdzie masz dużo celowania i gra na padzie jest mało precyzyjna. Nie wiem jak to tutaj wyglada Jednym ta mała precyzja nie przeszkadza, innym tak. To jest kwestia indywidualna. Pierwsze KC:D przeszedłem na padzie. Drugie też zamierzam. Edytowane 4 Lutego przez Lypton 1
Joloxx9 941 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 3 minuty temu, Lypton napisał(a): Jednym ta mała precyzja nie przeszkadza, innym tak. To jest kwestia indywidualna. Pierwsze KC:D przeszedłem na padzie. Drugie też zamierzam. Mi przeszkadza, to nie platformówka /fifa żeby pad był wygodny 2 1
Joloxx9 941 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Mam, w jedynie nie grałem przez to jak tragicznie dzialala 1
skypan 1 753 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Z cyklu. Zrób sobie coś co jest ci kompletnie niepotrzebne. MSI z mieczykiem Ale słabo widać ten mieczyk. Edytowane 4 Lutego przez skypan 1
voltq 1 372 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Mi wersję na PS5 tak wysłali że nie wiem nawet czy dziś dojdzie , to chyba na PC będę musiał wystartować a tam zwrot zrobić gdyby jutro przyszła 2
dawidoxx 976 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 3 godziny temu, azgan napisał(a): U mnie też 😉. O której jest premiera? Ostatnio takie emocje to chyba przy Red Dead Redemption 2 były 🤭 Nie wiem 17? 1 1
Slayer 253 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 51 minut temu, PaVLo napisał(a): BiedaGold Edyszyn 😄 Aj nie masz pojęcia jak boli mnie ten widok. Jak ja tęsknię za bogatszymi wydaniami fizycznymi... 3
PaVLo 920 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Do końca miałem nadzieję, że jednak to będzie grubsze wydanie z mapą i innymi dodatkami, a nie dwoma karteczkami i plastikowym pudełkiem 2
kolo.d 33 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 33 minuty temu, voltq napisał(a): Mi wersję na PS5 tak wysłali że nie wiem nawet czy dziś dojdzie , to chyba na PC będę musiał wystartować a tam zwrot zrobić gdyby jutro przyszła Nie wiem po co w ogóle zastanawiać się nad wersją PS5 jak się ma mocny PC... 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 10 minut temu, skypan napisał(a): Mam dylemat. Kolęda czy KCD 2 ? A co to za gra to pierwsze?
Roman_PCMR 866 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Od ktorej mozna grac? Edytowane 4 Lutego przez Roman_PCMR
dawidoxx 976 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Mogli by dać premiere już od pólnocy, a nie jakieś pajacowanie do wieczora 2
Czubatka Boża 176 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego U mnie kolęda była i dziad kopertę zakosił 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Jak o 17:00 wleci jakiś 60gb patch to się wkurzę. 1
voltq 1 372 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 5 minut temu, voltq napisał(a): Instaluje już zobaczę czy odpali się przed 17 Edytowane 4 Lutego przez voltq 1
blo3de 50 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 5 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Jak o 17:00 wleci jakiś 60gb patch to się wkurzę. Nie tylko ty. Mam nadzieje że tak nie odwalą. 1
Rekomendowane odpowiedzi