galakty 3 359 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Przecież łuk to się ma chwilę po rozpoczęciu gry 1
Godlike 880 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca To zdradź gdzie go zdobyć bo juz chwilę gram i nie mam łuku
galakty 3 359 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Bandyci albo kradniesz. Łuków leży pełno wszędzie, miejsca by nie starczyło na zebranie 1
ODIN85 3 512 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 11 minut temu, Godlike napisał(a): To zdradź gdzie go zdobyć bo juz chwilę gram i nie mam łuku W zadaniu z szukaniem psa będzie w obozie bandytów. 1 1
galakty 3 359 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Wystarczy chodzić między wioskami i pokonać bandytów, ta gra jest tak prosta że aż żal 1
Wu70 740 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Dlatego czekam na hardcore żeby sobie nie psuć gry łatwym poziomem Godzinę temu, galakty napisał(a): Bandyci albo kradniesz A co jeśli gra jako prawy obywatel i nie kradnie? 1
Kabor 460 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 3 minuty temu, Wu70 napisał(a): A co jeśli gra jako prawy obywatel i nie kradnie? Czytaj całe zdanie zostają jeszcze bandyci im nie musisz kraść . 1
galakty 3 359 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 7 minut temu, Wu70 napisał(a): A co jeśli gra jako prawy obywatel i nie kradnie? Ta gra bez kradzieży nie ma sensu dla mnie 1
mag_zbc 188 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 2 godziny temu, Godlike napisał(a): Czytanie książek to coś daje? Daje exp do Scholarship, plus w zależności od książki możesz dowiedzieć się coś na konkretny temat i wiedza może ci się przydać w dialogach 2 godziny temu, Godlike napisał(a): Jak w pierwszej lokacji najszybciej zdobyć łuk? Bo u kowala kupić nie mogę Blisko Troskowic, przy drodze na Tachow 1 1
dawidoxx 976 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Ja to musze wrócic w koncu do gry, bo zrobiłem sobie przerwe i zapomiałem 1
moskil 7 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 3 godziny temu, Godlike napisał(a): To zdradź gdzie go zdobyć bo juz chwilę gram i nie mam łuku Masz łucznika pod zamkiem Trosky, zaraz przy startowej lokalizacji. Idziesz tam w nocy, wchodzisz do szopy, kradniesz klucz spiącemu typowi, obok masz skrzynie z całym jego sprzetem, łukiem, strzałami, ksiązką do nauki łucznictwa i ubraniem. 2 1
IceMan 103 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 3 godziny temu, galakty napisał(a): Ta gra bez kradzieży nie ma sensu dla mnie Dokładnie, cała w tym radocha. Np. wczoraj znalazłem typa co sprzedaje dużo książek do poprawy skilla. Mam co prawda 4k+ groszy, ale szkoda mi było wydawać kasy Poczekałem do nocy i odwiedziłem jegomościa jak smacznie spał. No a jak już brałem te książki to opier... mu całą chatę przy okazji Sama przyjemność 1 5
Frog67 389 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) Patch 1.2 już pojutrze w tym balwierz, ponad 1000 poprawek w tym do wydajności w Kuttenbergu. Edytowane 11 Marca przez Frog67 1
Kabor 460 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 15 godzin temu, ODIN85 napisał(a): A co było nie tak z wydajnością tam? Nie wiem nie grałem ale z samego czytania tutaj pamiętam: - dłużej wczytujące się zapisy, - dłużej trwająca szybka podróż. Do tego jak wydajność jest dobra to nie oznacza, że nie można jej dalej poprawić. 1
łukasz850 143 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Gra jest świetna. Tylko za mało akcji. Rozumiem, że to rpg, ale tu jest wiecej oglądania niz samego grania. 1
Godlike 880 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Ciekawe czy po jutrzejszym paczu wywala sie wszystkie mody czy tylko cześć
aureumchaos 440 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Jak tam pacz? Savy dzialaja? Ile trzeba zaciagnac i ile sie czasu paczuje na SSD? 1
JeanPepin 333 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Jakie to ma większe zmiany wprowadzić ? Można będzie spać w wynajętych miejscach bez obawy że mnie wyrzucą , bo tak mam po zakończeniu fabuły i boje się wracać żeby kilka pobocznych questów skończyć 1
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) myślałem że to topic o stakerze2, sory nie było posta Edytowane 13 Marca przez AndrzejTrg 1 1
aureumchaos 440 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca żem Coś Miłościwy Paniczu wyczytał, że ma wzejść o 16.00 czasu warszawskiego... Rzekłem. 1 1
Godlike 880 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Jest juz ten patch? Steama mam offline i nie włączam bo sie boję ze się mody wysypia Edytowane 13 Marca przez Godlike 1
Rekomendowane odpowiedzi