FerreroRoche Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Premiera planowana na 11 lutego 2025 roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s przeze mnie najbardziej wyczekiwana gra 2025 roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lypton Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Trzęsą mi się ręce na myśl o drugiej części Deliverence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, voltq napisał: przeze mnie najbardziej wyczekiwana gra 2025 roku Me too Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Będzie grane. Jednak była świetna, czekam 👍 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asag Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Dnia 30.10.2024 o 19:20, Lypton napisał: Trzęsą mi się ręce na myśl o drugiej części Deliverence. Miałem grać w jedynkę ale jakoś tak mało czasu było i nie zagrałem. Opinie dosyć zróżnicowane, warto ograć przed dwójką? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ITH Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) Jeśli nie przeszkadza ci trochę drewna, to zdecydowanie warto. Świetna fabuła, progresja, dialogi, postacie i grafika. Największy minus, to zdecydowanie animacje, mimika. Edytowano 6 godzin temu przez Tomek_ITH 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) https://mediamarkt.pl/pl/product/_gra-pc-kingdom-come-deliverance-ii-gold-edition-1485153.html W media markt KCD 2 na PC złota edycja za 289zł W media expert KCD 2 na PC złota edycja za 308zł Wersja cyfrowa na steam 339zł ?? o co chodzi? @Asag obowiązkowa pozycja KCD 1 świetna gierka Edytowano 1 godzinę temu przez voltq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 godzin temu, Tomek_ITH napisał: Największy minus, to zdecydowanie animacje, mimika. Zbroja ciężka, ruchy krępuję, człowiek się rusza jak paralita. A zza przyłbicy mimiki nie widać. Jeden z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie tytułów ostatnich 2-3 lat. Z jedyną zaliczyłem szorstki start, ale jak już siadło to na całego. Edytowano 17 minut temu przez Vulc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ITH Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Obok gta6 które to nie wiadomo czy ostatecznie wyjdzie w 25 kcd2 jest najbardziej oczekiwany prze zemnie w przyszłym roku. Co do animacji to szkoda, że w 2 postęp jest znikomy. Taki to chyba urok cryengine. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) mnie tylko martwi ze nie dodali więcej z rdr 2 , animacja jedzenia picia , mycia się jakaś scenka , przebierania się , no i wprowadzić realistycznego konia którego zostawiamy przed karczma itd a na dłuższy czas możemy zostawić w stajni gdzie można by było tez "ulepszać" konia , musimy go karmić czyścic itd , i usunąć to ze gwizdamy i pojawia się za plecami jak płotka z wiedźmina , powinno być tak ze jak zostawimy gdzieś konia na dłużej w lesie to go po prostu stracimy bo ucieknie/padnie Edytowano 1 godzinę temu przez voltq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ITH Napisano 43 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 43 minuty temu Mi by to pasowało, ale wiadomo ile osób odbiło się od rdr2 właśnie przez takie mechaniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 20 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 minut temu 44 minuty temu, voltq napisał: mnie tylko martwi ze nie dodali więcej z rdr 2 , animacja jedzenia picia , mycia się jakaś scenka , przebierania się , no i wprowadzić realistycznego konia którego zostawiamy przed karczma itd a na dłuższy czas możemy zostawić w stajni gdzie można by było tez "ulepszać" konia , musimy go karmić czyścic itd , i usunąć to ze gwizdamy i pojawia się za plecami jak płotka z wiedźmina , powinno być tak ze jak zostawimy gdzieś konia na dłużej w lesie to go po prostu stracimy bo ucieknie/padnie Całe szczęście że tego nie dali. Spowalnia tylko rozgrywkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się