lukadd 260 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 17 minut temu, Element Wojny napisał(a): A po co Ci wymagania kupisz PS5 Pro i będzie działać! Raczej PS6 pro, albo i PS7 o ile zrobią w ogóle patcha Ta gra ubije pewnie nawet najnowszego 9800X3D 1
Godlike 78 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) 33 minuty temu, Element Wojny napisał(a): A po co Ci wymagania kupisz PS5 Pro i będzie działać! już pędzę, aż tyłek mi się pali Z drogi śledzie bo Godlike po nowa konsole jedzie Edytowane 7 Listopada przez Godlike 1 1
lamparcicho 287 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) W dniu 3.11.2024 o 13:04, tuhmunud napisał(a): Gdyby tylko dali Makłowicza jako easter egg w KCD2 Edytowane 7 Listopada przez lamparcicho 1 1
Kelam 717 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada A tam Makłowicz. Jakby dla tego pacjenta rolę jakąś ogarnąć w KCD2. Tylko jaką? Z takimi talentami wszędzie by go można zagospodarować: 1 3
lamparcicho 287 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Polska wersja King Konga? Kong: Ostry Cień Mgły Prawie widzę oczami wyobraźni Pałac Kultury i latające wokół helikoptery... Z drugiej strony może jednak lepiej nie - smoka z Wiedźmina pamiętam do dzisiaj i z radością go Wam przypomnę, czemu tylko moja psychika ma cierpieć? 1
Godlike 78 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 1 godzinę temu, Kelam napisał(a): Tylko pc . Inaczej być nie może . Dokładnie, lepiej pieniądze oddać kurteczce a nie prawie 4 tysie na jakąś tam konsolkę, a z napędem i podstawką to będzie i z 5.5 k 1
wrobel_krk 243 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Ja tego całkiem nie widzę za 5500zl to się kompa złoży typu Ryzen 7500f 2tb SSD 32gb ramu i rtx4070s/7900gre. Jeszcze abonamenty i gry drogie. Wiadomo do pc jeszcze monitor, mysz i klawiatura ale znów do konsoli TV. Kto kupuje w takich cenach;) 1 1
Kelam 717 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Ta. Za 5.5k da się już niezłego kompa ogarnąć. 1
voltq 186 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Za 4500 zł masz maszynę na ryzenie 5700x i RX 7800 XT która "miażdży" ps5 pro Ciekawe czy będzie 30 fps na pro Edytowane 7 Listopada przez voltq
azgan 467 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada https://www.gry-online.pl/newsroom/czy-kingdom-come-2-boi-sie-assassins-creed-i-innych-premier-luteg/ze2b4bd
mag_zbc 32 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Cytat Gdybyśmy chcieli poczekać dłużej, moglibyśmy się zderzyć z GTA6, wcześniej – będą akurat święta. Wybranie właściwego terminu to wyzwanie samo w sobie. Myślę że nikt by nie płakał jakby gra wyszła w święta 1
voltq 186 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) Zakupiłem wersje GOLD na Steam bo w MM nie da się zamówić a za pozno zobaczyłem ze w ME jest za 308 zł bo najpierw zobaczyłem ze w RTV euro jest za 349zł i cóż 30 zł w plecy , łba do interesów nie mam Oby premiera była 11 lutego bo mam urlop od tego dnia zarezerwowany Edytowane 8 Listopada przez voltq
Godlike 78 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Nic się nie martw drogi kolego jak przełożą KCD2 to ograsz na urlopie murzyna 4
voltq 186 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Gra jest gotowa i teraz w zasadzie skupiamy się na szlifach i usuwaniu błędów. Mamy na to więcej czasu, więcej ludzi, większy budżet. Pod względem optymalizacji jest coraz lepiej. Niedawno osiągnęliśmy przełom, jeśli chodzi o wydajność na konsolach, i jest szansa, że pokażemy tu coś o wiele lepszego, niż nam się wydawało jeszcze w czerwcu. Pracujemy nad tym dzień w dzień, szukamy właściwych kompromisów i myślę, że już naprawdę niedługo będziemy mogli podać wymagania sprzętowe – te minimalne i idealne. Co do PlayStation 5 Pro – wszyscy deweloperzy muszą się postarać, by ich gry działały dobrze i na wersji podstawowej, i na PS5 Pro. Wiedzieliśmy o tym od Sony od jakiegoś czasu. Obecnie badamy, jak duży zapas mocy jest do dyspozycji i co możemy z nim zrobić, czy na przykład jest szansa na 60 FPS-ów – pracujemy nad tym, ale nie mogę jeszcze nic obiecać. Tak jak jednak wspomniałem, nasi programiści osiągnęli przełom przy wydajności na konsolach i są dobrej myśli. Sir Tobi, PR manager, Warhorse Studios 1
Kelam 717 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada @voltqJak cytujesz kogoś z sieci, to warto wyróżnić ten fragment kursywą. Tak jakoś czytelniej się robi i wiadomo ocb. 1
ODIN85 398 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 8 godzin temu, voltq napisał(a): Zakupiłem wersje GOLD na Steam bo w MM nie da się zamówić a za pozno zobaczyłem ze w ME jest za 308 zł bo najpierw zobaczyłem ze w RTV euro jest za 349zł i cóż 30 zł w plecy , łba do interesów nie mam Oby premiera była 11 lutego bo mam urlop od tego dnia zarezerwowany Gold daje wcześniejszy dostęp? 1
voltq 186 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada @ODIN85 nie wiem , wiem że wszystkie dlc które wypuszcza są w nim zawarte 1
Kelam 717 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Przekombinowane. Nikt sobie wody do otwartych gał nie ładuje . 1
JeRRyF3D 356 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Jakież nudne trzeba mieć życie i jakie pokłady malkontenctwa, żeby przyczepić się o taką rzecz? Gra staje się przez to niegrywalna. 🤣 https://vm.tiktok.com/ZNecGpGer/ 1 1
Kelam 717 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada @JeRRyF3DNo może typek pasjonuje się ptaszkami. 1
Godlike 78 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada To niech dodadzą jeszcze animacje 4 godzinnego ubierania się w pełno plytowa zbroje Ale nie ma co się za często myć bo jeszcze zbroja zajdzie korozja 1
Rekomendowane odpowiedzi