Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Element Wojny napisał(a):

A po co Ci wymagania kupisz PS5 Pro i będzie działać!

Raczej PS6 pro, albo i PS7 o ile zrobią w ogóle patcha :E Ta gra ubije pewnie nawet najnowszego 9800X3D :E

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

A po co Ci wymagania kupisz PS5 Pro i będzie działać!

:smiech::hahaha: już pędzę, aż tyłek mi się pali 8:E

Z drogi śledzie bo Godlike po nowa konsole jedzie :E

Edytowane przez Godlike
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Polska wersja King Konga? Kong: Ostry Cień Mgły :D  Prawie widzę oczami wyobraźni Pałac Kultury i latające wokół helikoptery... 

Z drugiej strony może jednak lepiej nie - smoka z Wiedźmina pamiętam do dzisiaj i z radością go Wam przypomnę, czemu tylko moja psychika ma cierpieć? :E 

smok.jpg

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Kelam napisał(a):

Tylko pc :E. Inaczej być nie może :E.

xmujuxmc09w81.jpg

Dokładnie, lepiej pieniądze oddać kurteczce a nie prawie 4 tysie na jakąś tam konsolkę, a z napędem i podstawką to będzie i z 5.5 k :E

• Like 1
Opublikowano

Ja tego całkiem nie widzę za 5500zl to się kompa złoży typu Ryzen 7500f 2tb SSD 32gb ramu i rtx4070s/7900gre. Jeszcze abonamenty i gry drogie. Wiadomo do pc jeszcze monitor, mysz  i klawiatura ale znów do konsoli TV.

Kto kupuje w takich cenach;)

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Cytat

Gdybyśmy chcieli poczekać dłużej, moglibyśmy się zderzyć z GTA6, wcześniej – będą akurat święta. Wybranie właściwego terminu to wyzwanie samo w sobie.

Myślę że nikt by nie płakał jakby gra wyszła w święta

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Zakupiłem wersje GOLD na Steam bo w MM nie da się zamówić a za pozno zobaczyłem ze w ME jest za 308 zł bo najpierw zobaczyłem ze w RTV euro jest za 349zł i cóż 30 zł w plecy :D , łba do interesów nie mam

Oby premiera była 11 lutego bo mam urlop od tego dnia zarezerwowany :)

kcd.jpg

Edytowane przez voltq
Opublikowano

Gra jest gotowa i teraz w zasadzie skupiamy się na szlifach i usuwaniu błędów. Mamy na to więcej czasu, więcej ludzi, większy budżet. Pod względem optymalizacji jest coraz lepiej. Niedawno osiągnęliśmy przełom, jeśli chodzi o wydajność na konsolach, i jest szansa, że pokażemy tu coś o wiele lepszego, niż nam się wydawało jeszcze w czerwcu. Pracujemy nad tym dzień w dzień, szukamy właściwych kompromisów i myślę, że już naprawdę niedługo będziemy mogli podać wymagania sprzętowe – te minimalne i idealne.

Co do PlayStation 5 Pro – wszyscy deweloperzy muszą się postarać, by ich gry działały dobrze i na wersji podstawowej, i na PS5 Pro. Wiedzieliśmy o tym od Sony od jakiegoś czasu. Obecnie badamy, jak duży zapas mocy jest do dyspozycji i co możemy z nim zrobić, czy na przykład jest szansa na 60 FPS-ów – pracujemy nad tym, ale nie mogę jeszcze nic obiecać. Tak jak jednak wspomniałem, nasi programiści osiągnęli przełom przy wydajności na konsolach i są dobrej myśli.

Sir Tobi, PR manager, Warhorse Studios

• Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, voltq napisał(a):

Zakupiłem wersje GOLD na Steam bo w MM nie da się zamówić a za pozno zobaczyłem ze w ME jest za 308 zł bo najpierw zobaczyłem ze w RTV euro jest za 349zł i cóż 30 zł w plecy :D , łba do interesów nie mam

Oby premiera była 11 lutego bo mam urlop od tego dnia zarezerwowany :)

Gold daje wcześniejszy dostęp?

• Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @voltq DLSS i PSSR maja dedykowane jednostki obliczeniowe w ukladzie GPU i uzywaja AI. FSR nie ma wsparcia sprzetowego i AI, skaluje za pomoca algorytmow. Zaleta FSR to uniwersalnosc, bo dziala na kazdej karcie praktyczne, ale z gowna masla nie bedzie, wiec jest jak jest.
    • stalówki na zimę to rozum i godność człowieka, jedyny prawilny wybór. 
    • No bo ta gra to taki kapiszon trochę  Nie jeszcze, a ludzie mówili, że na klocku tego nie ma wtf
    • No ja u siebie porównywałem z p140. Masz tam w dyskusji naszej na pw na labie. Ogólnie zmiana dla zmiany, ale nie ruszam póki działa. Jak chociaż jeden zacznie nawalać, bo wymienię cały komplet. Ale no - czuć te pchane powietrze i pod dobrym ciśnieniem. Temperatury też nie mam nic do zarzucenia na cepie i ramie, a pamiętaj, że ja mam zabudowaną budę z filtrem. Tam byle pierdziawka nie ogarnie. 
    • Przeszedłem z Forum IDG. Wg mnie było to forum z wyższym poziomem niż PCLab*, ale nie miało tak rozbudowanego działu offtopic. Tam nie było to tak tolerowane jak na PCLab, ale też użytkowników było mniej. Zacząłem się tam udzielać w 2007 roku (15 lat miałem). W 2009 IDG praktycznie było martwe, a ja przeniosłem się na Laba, gdzie konto było od 2008. Na PCLab więcej czytałem o hardware i software niż się udzielałem, głównie offtop   Na IDG przyszedłem chyba z jakimś problemem z Sempronem 3000 soket 754   *nie mówię, że poziom Laba byl słaby czy coś, ale bardzo często spotykałem się z całą ściana tekstu nie do końca na temat. Na IDG jak problem był rozwiązany, to temat od razu zamykanie, a wpisy nie na temat usuwano. Ale nie było tak hardcorowo jak na elektrodzie.    Na Labie skrzydła rozwinąłem dopiero w śmietniku Przeszedłem z Forum IDG. Wg mnie było to forum z wyższym poziomem niż PCLab*, ale nie miało tak rozbudowanego działu offtopic. Tam nie było to tak tolerowane jak na PCLab, ale też użytkowników było mniej. Zacząłem się tam udzielać w 2007 roku (15 lat miałem). W 2009 IDG praktycznie było martwe, a ja przeniosłem się na Laba, gdzie konto było od 2008. Na PCLab więcej czytałem o hardware i software niż się udzielałem, głównie offtop   Na IDG przyszedłem chyba z jakimś problemem z Sempronem 3000 soket 754   *nie mówię, że poziom Laba byl słaby czy coś, ale bardzo często spotykałem się z całą ściana tekstu nie do końca na temat. Na IDG jak problem był rozwiązany, to temat od razu zamykanie, a wpisy nie na temat usuwano. Ale nie było tak hardcorowo jak na elektrodzie.    Na Labie skrzydła rozwinąłem dopiero w śmietniku @misieq Przeszedłem z Forum IDG. Wg mnie było to forum z wyższym poziomem niż PCLab*, ale nie miało tak rozbudowanego działu offtopic. Tam nie było to tak tolerowane jak na PCLab, ale też użytkowników było mniej. Zacząłem się tam udzielać w 2007 roku (15 lat miałem). W 2009 IDG praktycznie było martwe, a ja przeniosłem się na Laba, gdzie konto było od 2008. Na PCLab więcej czytałem o hardware i software niż się udzielałem, głównie offtop        Na IDG przyszedłem chyba z jakimś problemem z Sempronem 3000 soket 754       *nie mówię, że poziom Laba byl słaby czy coś, ale bardzo często spotykałem się z całą ściana tekstu nie do końca na temat. Na IDG jak problem był rozwiązany, to temat od razu zamykanie, a wpisy nie na temat usuwano. Ale nie było tak hardcorowo jak na elektrodzie.        Na Labie skrzydła rozwinąłem dopiero  w śmietniku  Przeszedłem z Forum IDG. Wg mnie było to forum z wyższym poziomem niż PCLab*, ale nie miało tak rozbudowanego działu offtopic. Tam nie było to tak tolerowane jak na PCLab, ale też użytkowników było mniej. Zacząłem się tam udzielać w 2007 roku (15 lat miałem). W 2009 IDG praktycznie było martwe, a ja przeniosłem się na Laba, gdzie konto było od 2008. Na PCLab więcej czytałem o hardware i software niż się udzielałem, głównie offtop   Na IDG przyszedłem chyba z jakimś problemem z Sempronem 3000 soket 754   *nie mówię, że poziom Laba byl słaby czy coś, ale bardzo często spotykałem się z całą ściana tekstu nie do końca na temat. Na IDG jak problem był rozwiązany, to temat od razu zamykanie, a wpisy nie na temat usuwano. Ale nie było tak hardcorowo jak na elektrodzie.    Na Labie skrzydła rozwinąłem dopiero w śmietniku
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...