Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Jaycob napisał(a):

A będą jakieś zaimki? Bez tego nie ma sensu nawet się zastanawiać nad grą.

Będą łaziebne i Panie w stodołach, nie będą debatować podczas misji o swoich dewiacjach seksualnych, tylko szeroko rozkładać nogi. 

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
11 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a):

@azgan Tez wezme mimo ze spodziewam sie problemow optymalizacyjnych na poczatku. Kupie i ogram najwyzej pare miechow po premierze ale takim developerom nalezy sie full price

Ja specjalnie dla tej gry wymieniłem komputer, zresztą tak samo było z KCD1 ale i tak jestem spokojny o optymalizację w 2 bo wiem już teraz że jest dobra tylko w miastach przytrafiały się dropy ale mogą to jeszcze kapkę poprawić do premiery. No niestety ale CryEngine 5 ma swoje wymagania i mocno dociska GPU oraz CPU. Kingdom Come Deliverance 2 to jest współczesny "Crysis" tylko że z lepszą fabułą ect. Powiem tak AMD Ryzen 7 9800X3D i RTX4080/4090 będą miały co robić w tej grze. Graficznie widać również że KCD2 wyładniało co zapewne będzie miało swoją cenę jeśli ktoś będzie chciał dać wszystkie suwaki w prawo. Kolejny taki duży tytuł to będzie GTA6 a później Wiedźmin 4. Takie gry niestety pojawiają się raz na parę lat ale przynajmniej człowiek wie że warto 😉.

8 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Będą łaziebne i Panie w stodołach, nie będą debatować podczas misji o swoich dewiacjach seksualnych, tylko szeroko rozkładać nogi. 

Mogliby robić zawody który jest w tym lepszy 🤭😉

maxresdefault.jpg

Opublikowano
16 godzin temu, azgan napisał(a):

Ja się tam nie zastanawiam tylko kupiłem bo dla mnie to jest tytuł który podobnie jak Baldur's Gate III zasługuje na full price w dniu premiery i wiem że spędzę w nim setki godzin 

Ja zamówiłem Gold w pudełku, taniej niż u Grubego :cool:

Opublikowano
24 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Tam masz pewie kod  Steam to upgrade normalnie tam dokupisz.

A po Polsku :E🤔? Nie widzę Upgrade na STEAM 

28 minut temu, PaVLo napisał(a):

Nie widziałem samego rozszerzenia do Gold :woot:

Możesz zwrócić i brać pudełko Gold 😃

Za Pre-Order jest za darmo DLC z dodatkowym zadaniem 😋. Wolałbym dokupić Upgrade do GOLD'a ale jak nie ma to trudno kupię kiedyś DLC osobno albo Royal Edition na promocji 

Opublikowano
1 minutę temu, PaVLo napisał(a):

Nie wiem, ja nie zbieram figurek, wolę zawartość dodatkową do gry 💁🏼

To po co Ci BOX jak zależy Ci na zawartości która jest i tak cyfrowa? 

Tutaj GOLD jest taniej bo za 260 zł masz i bez czekania aż Ci pudełko z kodem market, kurierem dostarczy 

https://www.eneba.com/pl/steam-kingdom-come-deliverance-ii-gold-edition-steam-key-europe?enb_campaign=Main Search&enb_content=search dropdown - products&enb_medium=product card&enb_source=https%3A%2F%2Fwww.eneba.com%2F&enb_term=1

Screenshot-20241203-174952-Samsung-Inter

Opublikowano
6 minut temu, PaVLo napisał(a):

Póki jest opcja pudełek, to będą taką wybierał. 

Napisałem, że figurek nie zbieram, a nie pudełek.

Jest pudełkowa Gold to chetnie wziąłem.

Ale tam w pudełku nic nie ma nawet płyty tylko kodzik na pobranie gry z STEAM. W wersji kolekcjonerskiej masz przynajmniej jakieś papierowe dodatki 😉

BOX to tylko na konsoli dzisiaj jeszcze ma sens 

351x448-plaion-kingdom-come-deliverance-

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, azgan napisał(a):

A po Polsku :E🤔? Nie widzę Upgrade na STEAM 

Za Pre-Order jest za darmo DLC z dodatkowym zadaniem 😋. Wolałbym dokupić Upgrade do GOLD'a ale jak nie ma to trudno kupię kiedyś DLC osobno albo Royal Edition na promocji 

Ciul z zadaniem, grunt żeby zbroje dla konia dali :E

Edytowane przez Godlike
  • Haha 2